Saprodvl Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 (editat) Hmm fara asigurare si itp, nu zic ca o merita dar sigur si-o cauta. Cand incerci sa fentezi karma da ch tine de pamant. Ps: lipsa de respect fata de restul participantilor la trafic. Ps2: nu ai asigurare nu circuli, nu ai itp nu circuli. Pe mine daca ma loveste unu asa mai primeste si doua capace bonus Editat Decembrie 24, 2015 de Saprodvl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Hmm fara asigurare si itp, nu zic ca o merita dar sigur si-o cauta. Cand incerci sa fentezi karma da ch tine de pamant. Ps: lipsa de respect fata de restul participantilor la trafic. Ps2: nu ai asigurare nu circuli, nu ai itp nu circuli. Pe mine daca ma loveste unu asa mai primeste si doua capace bonus trebuie sa fii tare "jmecher" tu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saprodvl Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 (editat) Nu, jmeker a fost baiatu asta Deaia suntem unde suntem si se respecta lumea asa in trafic Daca avea asigure si itp isi recupera paguba de la asigurare, asa glorie Editat Decembrie 24, 2015 de Saprodvl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 (editat) dapoi daca tot nu avea itp si rca si alte alea.... la ce mai tinea numaru pe mobra? ca lopata aia de numar rupe aerodinamicitatea mobretului.... si mai trage si la greutate ..... Editat Decembrie 24, 2015 de Taz Asg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Numar cu 666.... Cineva a zis pe un alt topic ca mobrele cu numerele 666 dpdv statistic sufera cele mai multe accidente... +1 In alta ordine de idei, recuperare grabnica riderului si minte la bibilica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Numar cu 666.... Cineva a zis pe un alt topic ca mobrele cu numerele 666 dpdv statistic sufera cele mai multe accidente... +1 In alta ordine de idei, recuperare grabnica riderului si minte la bibilica exact asta vb cu sotia azi cand am trecut pe acolo..........cu scutericiul ca la mobra nu avem rca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 (editat) esti dat in treburile alea tu...ai rca la mobra acum? Şi eu am RCA valabil. E nasol, nu ? Nu, jmeker a fost baiatu asta Deaia suntem unde suntem si se respecta lumea asa in trafic Daca avea asigure si itp isi recupera paguba de la asigurare, asa glorie Dublă glorie: neavând RCA valabil nu doar că nu-şi poate repara mobra pe RCA ul şoferului ( chiar fiind nevinovat ) dar o să primească şi o amendă. Editat Decembrie 24, 2015 de adrianm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Şi eu am RCA valabil. E nasol, nu ? Dublă glorie: neavând RCA valabil nu doar că nu-şi poate repara mobra pe RCA ul şoferului ( chiar fiind nevinovat ) dar o să primească şi o amendă. dar te dai cu mobra sau te a prins cu el facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Nu mă "dau", eu pe stradă doar merg. Şi da, azi am mers cu mobra 60km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Nu mă "dau", eu pe stradă doar merg. Şi da, azi am mers cu mobra 60km. azi ca a fost cald si mai cand??,eu merg cel putin 100 zilnic in oras iarna /vara dar ma grabesc acum ca vine mosul,poate aduce cado" vreo un rca.... craciun fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 azi ca a fost cald si mai cand??,eu merg cel putin 100 zilnic in oras iarna /vara dar ma grabesc acum ca vine mosul,poate aduce cado" vreo un rca.... craciun fericit! Ori eşti doar un teribilist de tastatură, ori eşti prost grămadă, caz în care vei deveni şi o "statistică" - vezi mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Ce va freaca pe voi grija daca avea ala rca sau nu? Daca avea nu dadea masina peste el? Meseriasi ce sunteti voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Ori eşti doar un teribilist de tastatură, ori eşti prost grămadă, caz în care vei deveni şi o "statistică" - vezi mai sus. Dumnezeu a spus sa fii bun cu cei slabi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 (editat) @BigFatAss La fel se poate zice si despre permis... Ce, e din carbon, kevlar, tritoniu, sa te apere de masini? Fuck permisele auto/moto, la ce ne trebuie? Sanatate riderului, o sa aiba un Craciun memorabil... Editat Decembrie 24, 2015 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Dar ala de la incatusat politia (stirile protv), ce naiba voia? Mai era si cu neva-sa..! Sa fi fost unul de pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Toar'se RCA-ul si permisul sunt doa lucre diferite. Daca te loveste unu fara RCA e tristete. Daca te loveste unu fara permis e deja valea plangerii ca victima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Numar cu 666.... Cineva a zis pe un alt topic ca mobrele cu numerele 666 dpdv statistic sufera cele mai multe accidente... +1 In alta ordine de idei, recuperare grabnica riderului si minte la bibilica eu am 555, oare ma incadrez si eu sau...hmm. Sanatate motociclistului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Decembrie 25, 2015 Share Postat Decembrie 25, 2015 Tre' sa-ti mai iei una un 111 eu am 555, oare ma incadrez si eu sau...hmm. Sanatate motociclistului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Albert Jereb Postat Decembrie 25, 2015 Share Postat Decembrie 25, 2015 (editat) Bine ca nu am mobra inmatriculata in alt judet ca la gorj nu sunt inca numere cu 3 cifre.. Ce treaba are numarul cu ce se intampla in trafic, sau poate ala cu masina erea atent la numar nu la trafic? Editat Decembrie 25, 2015 de Albert Jereb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Decembrie 25, 2015 Share Postat Decembrie 25, 2015 Eu zic sa dam statul in judecata, la mobrete sa fie optionala treaba cu asigurare, ITP si mai ales permis de conducere, sa il punem pe DP la treaba, zic sa facem si un poll. Mai sunt "fraieri" ca mine care isi fac asigurare pe tot anul si tin minte data expirarii ITP-ului?. Daca nu ai aprox. 100e pe an sa bagi in acte sa fii legal, de ce iti cumperi mobret? sau poate a vrut sa merga cu el pe coclau si a gresit drumul. Sanatate rider-ului, poate asa isi baga mintile in cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Catrici Postat Decembrie 25, 2015 Share Postat Decembrie 25, 2015 Nu vreți RCA,ITP,permise...treceți pe enduro,pe dealuri și ogoare n-ai nevoie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Decembrie 25, 2015 Share Postat Decembrie 25, 2015 Mai sunt care au RCA pe tot anul si nu o fac pe cea mai ieftina ca vb poietului (am la Carpatica si in rest nu conteaza) de asta merge treaba bine in tara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 25, 2015 Share Postat Decembrie 25, 2015 Şi eu am RCA valabil. E nasol, nu ? Dublă glorie: neavând RCA valabil nu doar că nu-şi poate repara mobra pe RCA ul şoferului ( chiar fiind nevinovat ) dar o să primească şi o amendă. asa cu daca tu nu ai rca valabil iar eu sunt de vina cu rca ok .... tu nu ti poti repara masina/moto pe rca ul meu ???? da mi si mie articol/lege multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Decembrie 25, 2015 Share Postat Decembrie 25, 2015 (editat) Nu vreți RCA,ITP,permise...treceți pe enduro,pe dealuri și ogoare n-ai nevoie... Nu inteleg conceptul asta. la un moment dat tot trebuie sa traversezi un drum public. Cat despre RCA si ITP expirat amenzile sunt cam usturatoare. BTW, Craciun Fericit! Editat Decembrie 25, 2015 de TM96UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ValiDog Postat Decembrie 25, 2015 Share Postat Decembrie 25, 2015 Honda B666DUM pe jos, destul de urat Sanatate riderului. » Post actualizat in 25 Dec 2015 22:17 Avea peste 120 km/h în momentul impactului. Făcea liniuta cu un BMW. Lipsa de respect față de viata celorlalți. .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate