819NZT Postat Mai 17, 2023 Share Postat Mai 17, 2023 Acum 39 minute, Lucian_M a spus: Review negativ și aia e Salut! Eu zic sa mai astepti. Si eu am trecut prin asta si prin situatiile expuse anterior. Probabil ca va fi livrat coletul prin poșta romana. Eu tot comand de pe AliExpress diverse cgestii, in mare parte accesorii moto. Unele mi-au venit cu postasul, altele prin curier, iar pentru altele am primit sms pe telefon cu numarul de colet și oficiul postal de unde trebuie sa-l ridic. PS: În ultimul an de pandemie, am comandat ceva (nu de valoare mare) si a depasit termenul maxim de livrare si perioada de extindere a termenului de livrare. I-am pus cruce coletului. Intr-un final, destul de indepartat fata de termenul maxim de livrare, a ajuns. Acum 2 minute, Grigore1 a spus: vine cica in 16 Iunie Vezi ca asta e termenul estimat. Am luat o pereche de manusi. Comanda pe 20 aprilie. Timp estimat 17 iunie. Ajuns ieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 17, 2023 Share Postat Mai 17, 2023 Acum 4 ore, Grigore1 a spus: Comanda platita pe 23 Aprilie , de abia azi pleaca din China , vine cica in 16 Iunie. Expediat cu Aliexpress saver shipping. Ajunge mai repede, probabil. Si eu aveam termen 1 iunie pt coletul de azi. Termen 1 iulie pt alte colete, dar sunt ajunse deja in Ro. O alta chestie noua, cele 5-6 colete separate (vanzatori diferiti) zic ei ca le-au cumulat intr-un singur colet, cu un tracking unic. Probabil cand au intrat in tara au facut asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 17, 2023 Share Postat Mai 17, 2023 Au depozit în Ungaria, la tracking nr ai HU? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 17, 2023 Share Postat Mai 17, 2023 Acum 6 ore, De 3 Lei CuiE a spus: Salut! Eu zic sa mai astepti. Si eu am trecut prin asta si prin situatiile expuse anterior. Probabil ca va fi livrat coletul prin poșta romana. Eu tot comand de pe AliExpress diverse cgestii, in mare parte accesorii moto. Unele mi-au venit cu postasul, altele prin curier, iar pentru altele am primit sms pe telefon cu numarul de colet și oficiul postal de unde trebuie sa-l ridic. PS: În ultimul an de pandemie, am comandat ceva (nu de valoare mare) si a depasit termenul maxim de livrare si perioada de extindere a termenului de livrare. I-am pus cruce coletului. Intr-un final, destul de indepartat fata de termenul maxim de livrare, a ajuns. Au trecut 3 săptămâni. Adio și negativ, bașca mi-a vorbit urât chinezul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 17, 2023 Share Postat Mai 17, 2023 Adică "open dispute" şi banii înapoi, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 18, 2023 Share Postat Mai 18, 2023 Logic. Păi dacă n-am primit coletul? Ce să fac, să dau 5 stele?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Mai 18, 2023 Share Postat Mai 18, 2023 E posibil sa ai o surpriza. Banii inapoi si coletul acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Mai 18, 2023 Share Postat Mai 18, 2023 Acum 18 minute, De 3 Lei CuiE a spus: E posibil sa ai o surpriza. Banii inapoi si coletul acasa. Am patit si eu asa, cand termenele erau 2 luni, ajunsese dupa 3 luni si primisem si banii, ulterior le-am returnat banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 18, 2023 Share Postat Mai 18, 2023 Acum 16 ore, Geo_ZGA a spus: Ajunge mai repede, probabil. Si eu aveam termen 1 iunie pt coletul de azi. Termen 1 iulie pt alte colete, dar sunt ajunse deja in Ro. O alta chestie noua, cele 5-6 colete separate (vanzatori diferiti) zic ei ca le-au cumulat intr-un singur colet, cu un tracking unic. Probabil cand au intrat in tara au facut asta. Si azi am primit sms ca sunt la oficiul postal... dar, spre deosebire de Fan, posta imi ia si 9.70 lei pt prezentare vama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 18, 2023 Share Postat Mai 18, 2023 Și eu plătesc uneori, absolut aleator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 18, 2023 Share Postat Mai 18, 2023 Nu saracesc din 10 lei, dar nu inteleg logica... sunt numai maruntisuri de 2-3$, nu vad ce vama ar face la ele. Drept dovada ca nu imi cer taxe vamale, ci prezentare vama. Ma mai si deplasez dupa ele la OP :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 18, 2023 Share Postat Mai 18, 2023 Mai mult face deplasarea decât coletul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 18, 2023 Share Postat Mai 18, 2023 A venit un singur colet din cele 5-6 asteptate, desi toate sunt in tara doar asta a ajuns la OP. Produs de 11 lei, 10 lei dati la posta. Daca stiam mai stateam cateva zile, poate ajungeau toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 18, 2023 Share Postat Mai 18, 2023 Comisionul de prezentare în vamă - ăia 9.70 lei - se plătește la tot ce vine din China. Eu am primit niște colete, unele grupate chiar la chinezi, care deși apăreau în aliexpress "shipping from China" au ajuns cu tracking number de poșta maghiară și în sistemul poștei române Ungaria ca țară de origine, la alea n-am plătit nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Mai 19, 2023 Share Postat Mai 19, 2023 Eu mi-am luat teapa la ultimele comenzi de pe Ali. Nici coletul nici banii nu mi i-au returnat. Banuiesc totusi ca e posbil sa faca vreo manarie angajatii de la Posta. Chinezii zic ca le-au trimis....Nu stiu ce sa mai cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 19, 2023 Share Postat Mai 19, 2023 Acum 42 minute, Leon a spus: Eu mi-am luat teapa la ultimele comenzi de pe Ali. Nici coletul nici banii nu mi i-au returnat. Banuiesc totusi ca e posbil sa faca vreo manarie angajatii de la Posta. Chinezii zic ca le-au trimis....Nu stiu ce sa mai cred... pai nema track? nu ti a dat chinezu? nu ai urmarit pe site ul postei ? n-ai urmarit pe track ul extern? Eu le urmaresc, si urmaresc si perioada aia de protectie. O singura data mi-am luat plasa, cu o prostie de 8 dolari. Ca n-a mfost eu atent, si a expirat perioada aia . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 19, 2023 Share Postat Mai 19, 2023 Perioada aia de protectie e importanta si iti primesti banii inapoi. Dar trackingul... la mine toate coletele apar cu acelasi status, "out for delivery" in Ro, dar la OP era unul singur. I-am explicat tanticii de acolo ca ar trebui sa fie toate coletele grupate intr-unul, dar probabil la vama le-au "degrupat", pt ca... posta. Asa ca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iunie 15, 2023 Share Postat Iunie 15, 2023 Tot astept un colet din china, de regula dupa ce primeam email cu pachetul ''Your order 8168469837685 has arrived at the local delivery center'', dupa 2-3 zile primeam aviz sau sms. Am primti acel email pe 30 mai si de atunci nu am primit nimic. Data estimata ar fi 25 iunie. Am intrebat la posta si au zis ca nu pot verifica dupa awb ca incepe cu UA si nu se pot verifica.. Mai apare? De acum voi cumpara doar cu tracking available. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 15, 2023 Share Postat Iunie 15, 2023 Si ultimile mele colete au stat "out for delivery", dar nu asa mult ca la tine. Si au venit prin Fan pana la urma, 0 costuri suplimentare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Iunie 15, 2023 Share Postat Iunie 15, 2023 Pentru ultimul produs achiziționat, am plasat comanda pe 06.06 si a venit azi. Foarte repede, zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 15, 2023 Share Postat Iunie 15, 2023 Am comandat si eu pe 8, ieri a iesit din vama romana. Si acel "combined delivery" e f ok, vin toate in acelasi timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 19, 2023 Share Postat Iunie 19, 2023 Azi a venit FAN-ul cu cele 2 colete combinate. Deci 11 zile cu livrare la usa... ma "indragostesc" din nou de aliexpress :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Iunie 19, 2023 Share Postat Iunie 19, 2023 Eu de cand mi-am luat teapa (la 2 comezi facute in luni diferite), ii cam ocolesc. Probabil, ceva s-a intamplat la Posta Romana de nu au vrut sa ma despagubeasca....dar nu am de unde sa stiu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iunie 19, 2023 Share Postat Iunie 19, 2023 Eu tot il astept:) Ma gandesc sa comand din nou, dar de acum cu tracking available. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 19, 2023 Share Postat Iunie 19, 2023 Acum 1 oră, Leon a spus: Eu de cand mi-am luat teapa (la 2 comezi facute in luni diferite), ii cam ocolesc. Probabil, ceva s-a intamplat la Posta Romana de nu au vrut sa ma despagubeasca....dar nu am de unde sa stiu asta. Posta Romana e horror... se pierd colete, stau in vama aiurea, te mai si taxeaza cand li se scoala lor pt orice rahatel. De asta ma bucur ca incep sa livreze cu Fan. 0 costuri suplimentare, livrare rapida la usa. Oarecum dezavantaj: fan-ul schimba tracking number si nu il mai poti vedea online pana nu iti dau ei mesaj cu noul tracking. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate