Nubyan Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Am găsit pe info trafic poză cu un accident moto pe Vitan Barzesti. Nu cunosc mai multe detalii. Sper ca riderul este ok. » Post actualizat in 06 Feb 2016 10:48Poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 (editat) Am găsit pe info trafic poză cu un accident moto pe Vitan Barzesti. Nu cunosc mai multe detalii. Sper ca riderul este ok. Bun topic Măcar ai editat și ai pus poza... Editat Februarie 6, 2016 de zĂŽmbesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 (editat) Acum cca 10-15 minute m-a anuntat fiica mea ca in zona Vitan, in timp ce ea circula cu masina personala, a vazut un accident cu un motociclist care a fost aruncat dupa un impact cu alt autoturism care i-a taiat fata, peste 100m...ulterior, motociclistul misca, avea semne vitale si au asteptat ambulanta. Detalii nu am, dar sper sa fie bine... Editat Februarie 6, 2016 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 e soare cu dinti si cauciucul e tare, nu are aderenta sa franezi cum trebuie, si uite ce se intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Pare sa fi fost un impact destul de dur... Sanatate pilotului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 (editat) Eram in coloana cand a trecut ambulanta, e totul blocat pe acolo. Motorul pare destul de praf, politia facea masuratori, motociclistul nu mai era acolo. Sper sa fie ok si mie mi-a dat o senzatie de impact dur Editat Februarie 6, 2016 de danny_nt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Afv Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Motociclistul parea constient,ambulanta ii imobiliza piciorul stang,motorul era fier vechi...asteptam vesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Lucian Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Ala cu VW ori a vrut sa intoarca, ori iesea de la spalatorie... Oricum, pacat ,primul eveniment pe anul asta. Sanatate rider-ului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 pare o clasica incercare de stanga peste dubla continua fara sa beleasca bine ochii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 a doua problema, ar fi dupa cea cu starea riderului,daca avea asigurare, sa nu mai aiba parte si de alte belele.... si eu am iesit acum 2 ani fara, si ca sa evit impactul cu un imbecil am trantit motorul fara sa intru el ( ptr ca iesisem fara asigurare ) - mi-a fost invatatura de minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3rsu Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Am inteles ca rider-ul e in stare grava. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_Y_C Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Multa sanatate riderului, intamplator am fost si eu ieri pe Vitan Barzesti cu motoreta... Vreau totusi sa fac o precizare pt. toti cei care tot insista cu faptul ca e rece asfaltul, gumele tari etc. etc. Am iesit ieri cu motoreta la o tura mai extinsa prin oras, un GSX-R 750 ( harta alimentare rescrisa, TRE , cuplu bun de jos ) dotata cu anvelope noi, Michelin Pilot Power 2CT, am vrut sa vad cum se comporta. Pe zonele unde asfaltul este uscat NU am reusit sa o fac sa rupa aderenta din acceleratie, chiar daca anvelopele nu erau incalzite, chiar si pe treapta 1 la acceleratie brusca de la 5-6000 de ture se ridica fata de la sol si NU derapeaza spatele; acelasi lucru este valabil si la franare. Deci domnilor care tot sustineti ca nu se merge pe asfaltul rece, incercati sa circulati cu niste anvelope decente, o sa vedeti ca se poate circula si la 0 grade celsius fara probleme daca nu doriti sa mergeti ca pe circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Multa sanatate riderului, intamplator am fost si eu ieri pe Vitan Barzesti cu motoreta... Vreau totusi sa fac o precizare pt. toti cei care tot insista cu faptul ca e rece asfaltul, gumele tari etc. etc. Am iesit ieri cu motoreta la o tura mai extinsa prin oras, un GSX-R 750 ( harta alimentare rescrisa, TRE , cuplu bun de jos ) dotata cu anvelope noi, Michelin Pilot Power 2CT, am vrut sa vad cum se comporta. Pe zonele unde asfaltul este uscat NU am reusit sa o fac sa rupa aderenta din acceleratie, chiar daca anvelopele nu erau incalzite, chiar si pe treapta 1 la acceleratie brusca de la 5-6000 de ture se ridica fata de la sol si NU derapeaza spatele; acelasi lucru este valabil si la franare. Deci domnilor care tot sustineti ca nu se merge pe asfaltul rece, incercati sa circulati cu niste anvelope decente, o sa vedeti ca se poate circula si la 0 grade celsius fara probleme daca nu doriti sa mergeti ca pe circuit. Subscriu,desi desigur aderenta este mai scazuta pe frig,daca asfaltul e curat si gumele decente ,cu un pic de atentie nu inseamna ca te sinucizi daca iesi acum.Eu la -9 grade am facut 60 de km in forja ,dar afara era soare iar mucii inghetati din casca nu-mi obturau vizibilitatea.(cu sport-touring 1000). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 sper sa fie ok rider-ul ca nu arata deloc bine ce s-a intamplat acolo... asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
belogerer Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 circul pe acolo zilnic si nu exista zi sa nu incerce macar unul sa intoarca pe lina dubla continua iar astia care fac stanga peste linii sunt cel putin 2-3 la zi...nu se uita si forteaza trecerea chiar daca vad ca vii cu masina peste el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Sanatate motociclistului,sper ca este ok,nici nu a inceput sezonul si au si aparut accidentele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 ba a inceput . si eu am iesit azi cu mobra prin tot orasul, e uscat, se poate circula decent, chiar am tras un pic de gaz si m-am lasat pe curbe ( dar cu grija). per total se poate merge linistit. multa sanatate ghinionistului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Nu avtrecut nimeni linia continuă... Uitati-va la lichide..mașină a ieșit din dreaptă și a agățat motoretă care s'a dus pe contrasens... Sănătate la băieți Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
belogerer Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 (editat) Nu avtrecut nimeni linia continuă... Uitati-va la lichide..mașină a ieșit din dreaptă și a agățat motoretă care s'a dus pe contrasens... Sănătate la băieți 99.9% conservarul a iesit de la spalatorie si a incercat sa faca stanga peste linia dubla continua. nu a apucat pt ca a intrat moto peste el. Editat Februarie 6, 2016 de belogerer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2inkubus Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Riderul este ok , eram in spatele lui -si chiar aveam gopro deschis .,dar nu merge ridicat aici din cauza ca este prea mare . Turismul a iesit din spalatorie si a vrut sa treaca linia dubla continua . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Spune despre starea lui dacă tot erai cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2inkubus Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 » Post actualizat in 06 Feb 2016 14:43 Este ok .a venit pe picioarele lui la mine ptr casca si manusi , si urma sa plece la udriste ptr declaratii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Riderul este ok , eram in spatele lui -si chiar aveam gopro deschis .,dar nu merge ridicat aici din cauza ca este prea mare . Turismul a iesit din spalatorie si a vrut sa treaca linia dubla continua . sanatate raiderului....tine legatura cu el are nevoie de filmare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2inkubus Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Daa , absolut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Si roteste camera aia cu 90 de grade spre stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate