Răzvan Drăgoi Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 accident pe mihai bravu. un transalp cu un renault. nu cunosc detalii, un prieten s-a oprit sa il ajute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Afv Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Am inteles ca ar fi ok motociclistul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Răzvan Drăgoi Postat Februarie 8, 2016 Autor Share Postat Februarie 8, 2016 B-48-jax nr motocicletei si cc6005pb nr lagunei poze preluate fb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Fuuuck, cum arata mobraaaa... Sper sa fie chiar ok riderul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 un transalp In niciun caz. Supertenere, cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Tare sper ca parbrizul ala sa se fi spart de la riderul care a sarit pe el. Vai plm, urat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Trist, nici nu a inceput sezonul si sunt deja 2 accidente. Trist si daca auto este vinovat si are numere straine cu asigurare naspa.. Sanatate tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Urat,sper ca este ok motociclistul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 In zona aia sunt destule camere . Sa speram ca a scapat cu bine .Arata destul de nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 In niciun caz. Supertenere, cred. XTZ 660 Tenere. Sper sa fie ok riderul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Afv Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Acum sunt aici,motociclistul este in ambulanta,doctorii spun ca are doua degete rupte,s.au strans mai multi motociclisti...sanatate riderului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stoica Ioan Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Riderul era conștient din ce am văzut eu, Riderul a venit pe linia de tranvai și mașina a întors pe linie continua. Mobra arata destul de rău ia-am oprit robinetul de benzina pt ca se scurgea benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 uhhh ,daca are noroc si scapa teafar doar cu atat. m-as mira...dar defapt ca si colegu cu zx6r zilele trecute.moto muci,rider sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Acum sunt aici,motociclistul este in ambulanta,doctorii spun ca are doua degete rupte,s.au strans mai multi motociclisti...sanatate riderului. Îmi doresc să ai dreptate. Ar fi al doilea norocos după cel de pe Vitan-Bârzești din week-end. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Sanatate maxima si recuperare grabnica! Urmeaza distractia cu cartea verde...tristi cu masini inmatriculate in Bulgaria. De ce nu se da si la noi lege conform careia nu ai voie sa stai mai mult de 2 luni cu masina inmatriculata in alta tara daca esti rezident in Romania ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin12 Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Sanatate riderului ! Si pt cei pe 4 sau mai multe roti :DESCHIDETI OCHII IN PLM!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Trist, nici nu a inceput sezonul si sunt deja 2 accidente. nasol de tot.... multa sanatate colegului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrinceanu Andrei Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Mergand in traficul din Bucuresti cu masina, am inceput sa am frica sa nu lovesc vreun motociclist ... Mare atentie la strazile din lateral, pot iesi masini care nu au destula vizibilitate pentru un posibil motociclist ! Mai bine sa prevenim decat sa combatem ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 (injuratura)...deja au inceput accidentele? Sa se faca bine colegul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Imperion Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 pff acum 2-3 zile l-am vazut prin trafic ... sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 (injuratura)...deja au inceput accidentele? Sa se faca bine colegul! Cine nu munceste nu greseste. Asa e si cu motociclismul, daca se merge, vor fi si accidente. Dar e de cascat ochii si de mers cu viteza rezonabila, cu atat mai mut ca majoritatea soferilor au si uitat ca mai exista si motociclisti (unii nici nu au aflat inca). Nimic altceva nu o sa scada spreciabil sansele de a fi implicat intr-un accident (cu exceptia abstinentei, ca la BTS ) Daca are doar doua degete rupte, deja e bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 sanatate raiderului...urata imagine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 (editat) Sanatate maxima si recuperare grabnica! Urmeaza distractia cu cartea verde...tristi cu masini inmatriculate in Bulgaria. De ce nu se da si la noi lege conform careia nu ai voie sa stai mai mult de 2 luni cu masina inmatriculata in alta tara daca esti rezident in Romania ? Care distractie cu carte verde? Se duce la asiguratorul aferent in Romania si se deschide dosar in mai putin timp decat la asiguratorii romani. Vorbiti fara sa cunoasteti macar legislatia Dar nu cred ca va fi cazul daca era pe linia de tramvai si linia de marcaj era continua, ca idee.... Editat Februarie 8, 2016 de Ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Sanatate motociclistului ! http://roalert.ro/Eveniment/Foto!-Accident-moto-pe-sos.-Mihai-Bravu-din-Bucuresti_11040 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Sanatate maxima si recuperare grabnica! Urmeaza distractia cu cartea verde...tristi cu masini inmatriculate in Bulgaria. De ce nu se da si la noi lege conform careia nu ai voie sa stai mai mult de 2 luni cu masina inmatriculata in alta tara daca esti rezident in Romania ? in primul rand sanatate riderului iar in al doilea...Adixgl,da de ce nu se da o lege prin care poti sa iti inmatriculezi masina pe romania fara sa te rupa la asigurari,impozite si taxe de inmatriculare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate