pantera Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Haideti sa dam o mana de ajutor Roxanei ! Eu am fost deja de doua ori. Care mai puteti azi la Mec Unirii ora 18:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Hai, care sariti cu un CBR dezbracat, lovit, fara acte etc... la schimb cu enduroaica? Bag si o perna gratis la oferta! (Cine stie, stie...) Desi m-am distrat copios, pot sa-ti dau acest pui de CBR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 cineva a cerut aripa spate de pe cbr sc33, azi am gasit-o, dar nu stiu cui sa o trimit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 cineva a cerut aripa spate de pe cbr sc33, azi am gasit-o, dar nu stiu cui sa o trimit Gixxx si S_I_G, doar ca Gixxx s-a miscat mai repede. Aripa pentru roata spate mai are cineva de vanzare?? pentru sc 33?? am io, da i-am promis-o gixx-ului. sper sa o gasesc Da...daca o gasesti a mea este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 cineva a cerut aripa spate de pe cbr sc33, azi am gasit-o, dar nu stiu cui sa o trimit Mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Desi m-am distrat copios, pot sa-ti dau acest pui de CBR. Muahahaha, pentru bricheta aia ofer doar perna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 ok, m-ati convins, al lui gixx este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 ok, m-ati convins, al lui gixx este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 ti-am trimis pachetul, sper sa-ti placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 ti-am trimis pachetul, sper sa-ti placa. In sfarsit n-o sa mai curat noroiu' de pe amortizor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puiu929 Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 In sfarsit n-o sa mai curat noroiu' de pe amortizor banuiesc ca despre aripa spate vorbiti?? Mi-ar prinde si mie una. Cine poate sa ma ajute sa-mi gasesc aripa spate la un 929 fireblade?multumesc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oprea Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 In caz ca intereseaza pe cineva /index.php?...p;#entry1531709. Pret ultra negociabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 In caz ca intereseaza pe cineva /index.php?...p;#entry1531709. Pret ultra negociabil. nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 In caz ca intereseaza pe cineva /index.php?...p;#entry1531709. Pret ultra negociabil. Repsol Repsol, o yyyeeeaaahhhhhh !!!! Pacat ca am 191 cm si vreo 100 de kg, ca am facut cura de slabire !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Sambata a fost ziua in care am scos si noi fetele la spalat. curatat..ceruit,polisat...etc Astea sunt pozele cu motoru' meu si cu a lu' DucatiRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 frumuseti..... n-ai montat aripa? Repsol Repsol, o yyyeeeaaahhhhhh !!!! Pacat ca am 191 cm si vreo 100 de kg, ca am facut cura de slabire !!! alo, baiatu... eu am 191 si ultima oara cand am stat langa tine pareai asa de micut...... nu e de mirare ca luia capace la baschet...... I still can dunk, how about you? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 frumuseti..... n-ai montat aripa? alo, baiatu... eu am 191 si ultima oara cand am stat langa tine pareai asa de micut...... nu e de mirare ca luia capace la baschet...... I still can dunk, how about you? N-a venit inca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 N-a venit inca... ce neseriosi...... intreaba la fancurier, faza e ca nu am putut sa las nr de tel sa te sune, dar suna tu si intreaba, poate nu te-au gasit acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) N-a venit inca... ce neseriosi...... intreaba la fancurier, faza e ca nu am putut sa las nr de tel sa te sune, dar suna tu si intreaba, poate nu te-au gasit acasa. Dope, da-mi un nr de AWB. Lucrez destul de bine cu baietii de la Fan Courier, in fiecare zi. Maine la ora 10:00 va spun unde e coletul, daca mai ai AWB-ul. Editat Noiembrie 3, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Dope, da-mi un nr de AWB. Lucrez destul de bine cu baietii de la Fan Courier, in fiecare zi. Maine la ora 10:00 va spun unde e coletul, daca mai ai AWB-ul. Ms... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Ms... Pt nimic, inca. Dope, ai gasit nr de AWB (Air Way Bill)? E in stanga codului de bare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Pt nimic, inca. Dope, ai gasit nr de AWB (Air Way Bill)? E in stanga codului de bare. astazi ma uit si va anunt, masina e in setrvice si hartia e in usa...... astazi ma uit si va anunt, masina e in setrvice si hartia e in usa...... asta e numarul 21376930 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) asta e numarul 21376930 Gixx, suna la 0730 074 736 - dl. Chiriac. Coletul a ajuns in Bucuresti. A fost baiatu' la adresa dar nu a gasit pe nimeni. Momentan are coletul in masina, tocmai am vorbit cu el. Suni la nr de mai sus si stabiliti voi unde va intalniti. Editat Noiembrie 4, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 imi vand mobra... deci daca stiti pe cineva care doreste un 929 bun va rg sa ma anuntati. o sa pun linkul cu poze si detalii zilele astea. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 toti vand zilele astea ? cred ca am inteles ..parasiti casa honda ca sa va orientati spre suzi si yamaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate