Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Nu-ti lua Ducati, nu au calitate. Deh, firma coreeana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Nu-ti lua Ducati, nu au calitate. Deh, firma coreeana... Asta e din ciclu' "toate mobrele vor sa fie Honda cand se fac mari" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rtcbiker Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 De unde iau si eu un windshield Puig de la noi? Mi-a trantit-o unu in parcarea de la facultate si mi-a zgariat carena fata si laterala dreapta si mi-a spart windshield-ul Noroc! Daca ai nevoie de parbriz (pt. CBR 900 RR - 919 cmc, model SC33, an 1998) pot sa ti-l dau eu pe al meu (transparent). Tocmai mi-am cumparat unul fumuriu si nu mai imi trebuie cel original pe care l-am demontat. Eu am nevoie de un suport pt scarita stanga fata. Poate ma ajuti si tu si reusim sa facem un schimb. Anunta-ma. Daca vrei neaparat Puig, gasesti pe www.louis.de, eu de acolo l-am luat pe cel nou, la reducere. Bafta. De unde iau si eu un windshield Puig de la noi? Mi-a trantit-o unu in parcarea de la facultate si mi-a zgariat carena fata si laterala dreapta si mi-a spart windshield-ul Noroc! Daca ai nevoie de parbriz (pt. CBR 900 RR - 919 cmc, model SC33, an 1998) pot sa ti-l dau eu pe al meu (transparent). Tocmai mi-am cumparat unul fumuriu si nu mai imi trebuie cel original pe care l-am demontat. Eu am nevoie de un suport pt scarita stanga fata. Poate ma ajuti si tu si reusim sa facem un schimb. Anunta-ma. Daca vrei neaparat Puig, gasesti pe www.louis.de, eu de acolo l-am luat pe cel nou, la reducere. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Am intrat in linie dreapta ... Intr-o saptamana aflam adevarul: Blade or no Blade... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Blade or no Blade... FireBlade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Am intrat in linie dreapta ... Intr-o saptamana aflam adevarul: Blade or no Blade... Sangele apa nu se face... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S_I_G Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Salut la toata lumea am si eu nevoie de plasticele de sub carena fata la un cbr 900 rr din 99 sc 33 daca le are cineva sa imi dea si mie un semn 0743624762 sau 0765399185 Cosmin Ruta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Salut la toata lumea am si eu nevoie de plasticele de sub carena fata la un cbr 900 rr din 99 sc 33 daca le are cineva sa imi dea si mie un semn 0743624762 sau 0765399185 Cosmin Ruta de care se prind semnalele, sau cele de deasupra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S_I_G Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 cele din interiorul carenei , cele de care se prind semnalizarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Sangele apa nu se face... True, true Update: 28.11.2008 Ce-i, ma, cu voi? Sa nu-mi spuneti ca sunteti toti pe-afara la motociclit, ca nu cred, la vremea asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Ba daaaa...eu merg si pe vremea asta,azi am fost plecat toata ziua Si nu sunt singuru'... Predau legatura cuiva aflat(a) in drum spre Criaova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 (editat) Update: 28.11.2008 Ce-i, ma, cu voi? Sa nu-mi spuneti ca sunteti toti pe-afara la motociclit, ca nu cred, la vremea asta... Eu "defilez" prin casa, in noul meu costum moto. Ma pregatesc de primavara. Momentan ma dau cu genunchiu` jos prin bucatarie. Azi-maine comandam si BT016-urile alea si putem astepta linistiti caldura... Editat Noiembrie 28, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Eu "defilez" prin casa, in noul meu costum moto. Faina coaja, dilimache! S-o porti neatinsa! Acu' urmeaza casca, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Faina coaja, dilimache! S-o porti neatinsa! Acu' urmeaza casca, nu? Multumesc! Acum urmeaza gumele, ca m-am saturat de ma dat cu "slick-uri". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Eu "defilez" prin casa, in noul meu costum moto. Ma pregatesc de primavara. Momentan ma dau cu genunchiu` jos prin bucatarie. Azi-maine comandam si BT016-urile alea si putem astepta linistiti caldura... BT016? Pfua!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 ai uitat ca are janta de 16 pe fata si ptr un uz stradal alternativa mai buna nu exista p sport sunt varza in comparatie doar daca te pui sa contruiesti tu vre'o guma mai buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Eu am pilot sport pe a mea si pot spune ca sunt super multumit de aderenta lor...odata rodate Le-am dus aproape pana in muchie in octombrie cand am fost la Brasov,cu pasagera in spate... N-am simtit in nici un moment ca pierd aderenta,trasa...etc Le recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 BT016 3 compound. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 cele mai bune alternative pentru sc28-33 raman: BT016 metzeler M3 dunlop qualifier cand vor fi firebladisti de aici capabili sa dea atat gaz pe strada sa transformele bt016 in cele din imaginile de mai jos putem trece pe ceva mai extrem vreau sa cred ca pe strada nici unul dintre noi nu e capabil sa ii dea atata gaz, eu fiind cel dintai incapabil duminica placuta tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 BT016? Pfua!!! vad ca Jagi nu iarta pe nimeni.... adevarul e ca pe strada poti merge cu orice, va spun eu, am mers si cu shinko.... (cine nu stie ce-i asta, sa dea un google). Citesc chestii de genu, am mers cu pasager si era sa folosesc cauciucul pana la margine.... ei Jagi, la ce te astepti? ce-i aia presiune in roata? ce-i aia setare amortizoare? vreau sa va intreb ceva, cati dintre voi luati cauciucuri noi? cat luati second? cati luati pereche si nu combinati prostii fata/spate? cati dintre voi va verificati presiunea cu acelasi instrument, la fiecare plimbare? cati dintre voi stiti sa recunoasteti limita unui cauciuc? gen, de aici imi fuge clar spatele sau fata? Mac si Jagi sa se abtina. Zi-i, Jagi, n-am dreptate? nu e tot una cu ce se da pe strada? pista e alta treaba tu si mac o stiti, la anul o sa stiu si eu. Normal ca n-am sa vin cu shinko, da iti spun eu, la halul in care o sa ma dau, pot veni si cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Bine zici, Dope! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 (editat) vreau sa va intreb ceva, cati dintre voi luati cauciucuri noi? cat luati second? cati luati pereche si nu combinati prostii fata/spate? Sezonul care tocmai a trecut (pentru unii, Gixx face exceptie ) m-am dat doar cu sh-uri. Sezonul viitor vreau sa-l incep cu un set de gume NOI, fata-spate. Dope, acum da-mi voie sa te intreb eu: Cati dintre noi isi permit un set de gume noi la inceputul fiecarui sezon (sa spunem ca facem aprox 5-7000 km / sezon - atat am facut eu, incepator)? Reminder: Spunea cineva, in urma cu cateva pagini, ca salariul de pe o luna n-ar ajunge pentru un set de gume noi. Dupa care incep pe rand: ulei si filtru, placute de frana, poate-si mai schimba omu` uleiul in amortizoare + semeringuri, cheltuielile cu iesirile (sa nu uitam de ce ne-am luat motoare), mai vezi spray-uri de curatat si uns lantul, etc., etc.. Nu toata lumea are salarii care se invart in jurul sumei de 1.000 Euro (si, nah, nu toti au parinti care fac banii cum ii fac). Pentru unii, fiecare iesire pe distante > 300 km presupune un sacrificiu. Sa nu povestim aici de iesitul pe pista. Asa ca eu apreciez pe cei care ies din casa si se dau pe motor, indiferent de ce gume au, presiunea din ele, setarea amortizoarelor, starea semeringurilor din amortizoare. Depinde foarte mult stilul de condus. Te poti duce si cu gume mai proaste, daca nu-ti fortezi norocul. Jagi, din pura curiozitate. Ce anvelope ai alege tu daca ai fi in locul meu? Cu motive pro, te rog. Si contra la BT016. Danke! Editat Noiembrie 30, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Sezonul care tocmai a trecut (pentru unii, Gixx face exceptie ) m-am dat doar cu sh-uri. Sezonul viitor vreau sa-l incep cu un set de gume NOI, fata-spate. Dope, acum da-mi voie sa te intreb eu: Cati dintre noi isi permit un set de gume noi la inceputul fiecarui sezon (sa spunem ca facem aprox 5-7000 km / sezon - atat am facut eu, incepator)? Reminder: Spunea cineva, in urma cu cateva pagini, ca salariul de pe o luna n-ar ajunge pentru un set de gume noi. Dupa care incep pe rand: ulei si filtru, placute de frana, poate-si mai schimba omu` uleiul in amortizoare + semeringuri, cheltuielile cu iesirile (sa nu uitam de ce ne-am luat motoare), mai vezi spray-uri de curatat si uns lantul, etc., etc.. Nu toata lumea are salarii care se invart in jurul sumei de 1.000 Euro (si, nah, nu toti au parinti care fac banii cum ii fac). Pentru unii, fiecare iesire pe distante > 300 km presupune un sacrificiu. Sa nu povestim aici de iesitul pe pista. Asa ca eu apreciez pe cei care ies din casa si se dau pe motor, indiferent de ce gume au, presiunea din ele, setarea amortizoarelor, starea semeringurilor din amortizoare. Depinde foarte mult stilul de condus. Te poti duce si cu gume mai proaste, daca nu-ti fortezi norocul. Jagi, din pura curiozitate. Ce anvelope ai alege tu daca ai fi in locul meu? Cu motive pro, te rog. Si contra la BT016. Danke! Bine spus... Cauciucurile le-am luat noi...am cam 4000 de km facuti cu ele si tin lejer si la anu'... Nu dau burnout,nu ma dau p'o roata decat involuntar ocazional . Uleiul il schimb la 5-7 mii pt ca nu ma dau atat de tare incat sa-l uzez f repede,evit pe cat de mult posibil gropile asa furca sper sa mai tina o perioada buna,ocazional mai ies la cate un drum ce are ca scop relaxarea,distractia...etc. Nu fac parte din categoria extrema,motoru' mi l-am cumparat cu banii mei,pt el platesc 450 de roni lunar,pe langa care se mai adauga o placute,o bujie...ulei,o toba...un parbriz etc. Sustin si opinia lu' Dope...si cred sincer ca pt uzul strict stradal merg orice gume in stare buna. Eu o sa fac un efort si o sa-i pun doar gume noi...Nu mi-am luat moto sa ma vede fetele,am moto de mai mult timp decat multi forumisti 'vechi" desi am o varsta la care altii inca trag pe spatele parintilor,mi-am luat moto pt ca de mic balesc la ele Nu merg 'cuminte',lucrez intr-o camera de urgenta deci cunosc pericolele la care ma expun... Daca mai cresc (financiar) o sa incerc si experienta unica oferita de circuit,pana atunci ramane sa ma dau 80 % din timp in oras si restu de 20 % pe unde vad cu ochii...Asfalt uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 A inceput numaratoarea inversa: 7 days and counting... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate