mac Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 (editat) 1098 vine cu gume 100% stradale , supercorsa SP (divers de cel de pista care este SC-special compound) altele vin cu supercorsa sc pro ..tot stradale altele vin cu racetec k3 -versiunea omologata ptr strada care deja in pista face timpi mai mult ca decenti ca sa iti dau un exemplu: PSC la vallelunga mergea in 1.44 iar amatorii rapizi 1.50 cu K3 racetec, e adevarat ..dureaza 3500 maxim guma pe strada daca mergi tare Bogdane: de ce lumea daca vrea gume supersportive monteaza p power si nu una din cele de mai jos: QRR, BT 002RS, Race attack, BT003 RS, SC Pro, racetec? ptr ca putini stiu, asta'i parerea mea. niste gume stradale bune de un 1.15-1.16 pe amk sunt proaste ptr strada? dupa parerea ta? nu uita ca noi suntem cativa privilegiati care ne permitem sa schimbam 2 gume spate in 2 zile ca sa ne dam pe pista, altii muncesc o luna ptr un set de gume care sa'ti tina tot sezonu. pune'te in situatia lor, si ajungi singur la solutia justa. Editat Decembrie 2, 2008 de mac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 Nu inteleg de ce va tot contraziceti pe gume...eu merg pe BT 02 si sunt super incantata de ele pentru ce-mi trebuie mie. Pt voi sunt lame rau gumele astea....Cred ca pana la urma e vorba de gusturi, iar cum gusturile nu se discuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 (editat) Bogdane, sincer, nu stiu daca scapam, era noroi destul, faza cu 1000e mai bogat, sa sti ca e de la partea a doua, cand am dat-o de parapet, dar atunci mi-a fugit spatele. prima curba, motor culcat, acceleratie deschisa. eu va cred pe amandoi pe cuvant, pe tine pentru ca stiu cum te dai, iar pe mac pentru ca stiu ce vorbeste. incercati sa cadeti amandoi la pace sa stiu si eu ce sa cumpar pentru sezonul viitor, si atentie, daca fuge fata, am grija sa fiti langa mine sa va iau si pe voi.... . Editat Decembrie 2, 2008 de dopeman1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 pe strada e simplu ai sa vezi tu ca in pista e mult mai dificila alegerea gumei ptr ca intra in calcul multi factori intre care : timpul pe care vrei sa il scoti, conditiile pistei (abraziva, medie, fina), temperatura asfaltului, stilul de condus. eu tocmai planuiam sa trec pe slick ptr la anul si am aflat ca nu o sa ne permita regulamentul ca sa nu inteleaga lumea gresit, eu cu Bogdan ne cunoastem, ne intelegem si respectam reciproc, astea sunt doar niste discutii ca sa mai treaca iarna, si nu avem ceva personal unul cu altul si ca sa nu ne plictisim va intreb: CE MODIFICARI ADUCETI MOBREI VOASTRE IN LUNILE ASTEA DE PAUZA?? incep eu : carene de pista +grafica -antihopping -suspensia fata (arcuri+pompanti+ulei) -quickshifter (indecis asupra marcii: SP sau Dynojet) -sistem inregistrare HD deja achizitionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 (editat) CE MODIFICARI ADUCETI MOBREI VOASTRE IN LUNILE ASTEA DE PAUZA?? Eu ma gandeam sa incep sezonu` cu alta... Editat Decembrie 2, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 carene pista, am refacut suspensia fatza la sfatul lui balamuc, arcuri noi ulei si semeringuri schimbate, www.wilbers.de carene curse, astept sa le comand, si cauciucuri, astept sa mi se recomande. mai vreau sa pun niste conducte de frana race, placute bune fata si spate, lant cu alta calcatura si deocamdata atat. vreau sa-mi iau si un combinezon dintr-o bucata, nu prea am incredere in asta in doua. as opta tot pentru berick, asa am vazut ca se dau aia mari...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 Nu inteleg de ce va tot contraziceti pe gume...eu merg pe BT 02 si sunt super incantata de ele pentru ce-mi trebuie mie. Pt voi sunt lame rau gumele astea....Cred ca pana la urma e vorba de gusturi, iar cum gusturile nu se discuta .Esti o norocoasa. Sint supercauciucuri . Incearca la urmatorul schimb BT003 sau Metz. K1 sau K2 daca e vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 .Esti o norocoasa. Sint supercauciucuri . Incearca la urmatorul schimb BT003 sau Metz. K1 sau K2 daca e vara. Am mers cu ele acum cateva zile pe mazga de la burnita, am mers pe ploaie pe piatra cubica, dimineata la 3 grade pe asfalt, si n-au schitat nimic. In continuare merg...cat mai tine vremea....buna P.S.: La multi ani, Stau-De-6 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 LA MULTI ANI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emi(Hornet600) Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 pe strada e simplu ai sa vezi tu ca in pista e mult mai dificila alegerea gumei ptr ca intra in calcul multi factori intre care : timpul pe care vrei sa il scoti, conditiile pistei (abraziva, medie, fina), temperatura asfaltului, stilul de condus. eu tocmai planuiam sa trec pe slick ptr la anul si am aflat ca nu o sa ne permita regulamentul ?!?!? Despre ce regulament vorbesti? sau da niste detalii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 P.S.: La multi ani, Stau-De-6 ! LA MULTI ANI ! Multumesc! Primu' rand la intrunirea posesorilor de Blade (sper ca reusim la anu` sa ne adunam) e pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 la multi ani nicule.... tot ce iti doresti... si tu ca si mie vom petrece de 2 ori... si acum si de mos neculai gandeste-te cui aducem nuiele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 panterutza are gume sport touring ..e normal ca pe ploaie si pe frig sa fie foarte bune (are BT020....nu cele hypersport BT002) pai la rosbk nu o sa pot cu slickuri din cate am inteles asa ca ori d211 GP ori bt003 la multi ani Nicule!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 Hai sa traiesti, mai mestere! La multi ani si benzina ieftina! Pfoai cata bere tre sa bem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 Cred ca pana la urma e vorba de gusturi, iar cum gusturile nu se discuta gustul asfaltului e acelasi pe fata Diablo SuperCorsa de la "outlet" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 la multi ani nicule.... tot ce iti doresti... si tu ca si mie vom petrece de 2 ori... si acum si de mos neculai. gandeste-te cui aducem nuiele. Merci, Alex! Se "stie" ei care asteapta nuielele. la multi ani Nicule!! Sa fie! Danke! Hai sa traiesti, mai mestere! La multi ani si benzina ieftina! Pfoai cata bere tre sa bem... Bere? Huh'... Numa` sa putem duce! Nu credeam ca se uita cineva in "subsolu'" paginii, la Today's Birthdays. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 Deci de pe la 12:30 m-am dat azi, doar de dragul plimbarii. Foarte tare ziua asta Sa speram ca si maine e la fel. Hihihih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 care-ati dat josvre-o data contactul? tot incerc la un 929, dar are 2 suruburi de siguranta care habar nu am cum sa le dau jos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passaris Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 care-ati dat josvre-o data contactul? tot incerc la un 929, dar are 2 suruburi de siguranta care habar nu am cum sa le dau jos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Cu BT016 am mers anul acesta aprox 6000 km.....dar in conditii maxime de siguranta (din partea gumei). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 (editat) Cu BT016 am mers anul acesta aprox 6000 km.....dar in conditii maxime de siguranta (din partea gumei). Done. Am comandat si eu un set. La sfarsitul sezonului va impartasesc parerile. Editat Decembrie 5, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 la multi ani mie si lui stau de 6.... niculeeeee hai sa le dam de baut la pacatosii astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 La multi ani, Mertaneee! Sa-ti dea Marele Motociclist sanatate si comenzi la stickere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 La Multi ani Mertan. te-a sunat pana acum sergiukawa, sau urmeaza sa o faca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 (editat) la multi ani mie si lui stau de 6.... niculeeeee hai sa le dam de baut la pacatosii astia. La multi ani, noua, mertane! Eu am tot dat de baut aici. Am un rau in fizic si-o durere de cap... Parca-s prea multe odata (1 dec, 3 dec, 5-6 dec). Pan` de Sarbatori sunt la recuperari. Editat Decembrie 6, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate