Stau-De-6 Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 (editat) crezi ca e buna partia?nu prea a nins pana acum. S-au dat weekendul trecut pe partie. A fost ok. Doar sa scoata putin ochii soarele si aflam. L.E. Da, este si se poate schia. Editat Ianuarie 16, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 norocosi voi ..aici in tm e o tristete de'ti vine sa plangi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 norocosi voi ..aici in tm e o tristete de'ti vine sa plangi Pe principiu' "Iarna nu-i ca vara.", cine are circuit moto la 200 km de casa (dintre care mai bine de 100 pe autostrada)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 280 ca sa fim precisi abea astept martie e totul ready ..doar sa vina timpul frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Azi e ziua mea frati blade-isti, asa ca va imbat pe toti virtual anu asta imi doresc multe lucruri dar in primul rand vreau sa fie cat mai mult soare si asfalt uscat, ceea ce va doresc si voua Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 La Multi Ani!! in cazul asta sa ai si tu parte de toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Azi e ziua mea frati blade-isti, asa ca va imbat pe toti virtual anu asta imi doresc multe lucruri dar in primul rand vreau sa fie cat mai mult soare si asfalt uscat, ceea ce va doresc si voua Bafta. La multi an, Robert! Toate urarile de bine si catre tine! La cate beri s-au baut virtual, nu vreau sa ma gandesc ce-o sa fie cand o sa ne intalnim pe undeva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 La multi aaaaaaaaani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 La multi bani (de benzina)! La multi aaaaaaaaani Ear dumneataaaaa.... altora le pui poze cu matale, dar noi nu suntem destul de buni, ha? Tz, tz, tz.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Hihihihi. Erau poze cu ceberica mica bre, nu te supara pe mine. Macule, ce furtunashe ai si pt fata mea? Hai ca azi sunt 10 gradeeeeee Za niu toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 da, micronul suna tare-e inox. eu l-as mai scurta vreo 15 cm, sa vezi atunci cum suna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 da, micronul suna tare-e inox.eu l-as mai scurta vreo 15 cm, sa vezi atunci cum suna Carbon, nu inox . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 scuze, carbon.si ala mere ciopartit, nu stiu daca te incanta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 scuze, carbon.si ala mere ciopartit, nu stiu daca te incanta.. Merge...inainte de a-l taia vreau sa incerc si o Yoshi sau 2 bro's. Poate fac vreun schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Za niu toba Superba! Da-ne un film cu ea, s-o auzim cantand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Superba! Da-ne un film cu ea, s-o auzim cantand. O sa o filmez azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 A ajuns coletul. Multumesc, mac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Pe principiu' "Iarna nu-i ca vara.", cine are circuit moto la 200 km de casa (dintre care mai bine de 100 pe autostrada)? Nu va mai plangeti de mila beiiiii Uitati-va mla barbarul dracului, ce a facut dintr-o frumusete 900rr fascist Asta este relativ fain (600rr) 1000rr vs civic Asta este super tare (zic eu) 900rr ungaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Asta este super tare (zic eu)900rr ungaria am mers pe ruta aia, e super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Nu va mai plangeti de mila beiiiii Uitati-va mla barbarul dracului, ce a facut dintr-o frumusete 900rr fascist Asta este relativ fain (600rr) 1000rr vs civic Asta este super tare (zic eu) 900rr ungaria Daca era 1000rr il facea pe nenea cu conserva rapid...mama lui de cuplu mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 (editat) Azi mi-am botezat bonsai-ul: Soichiro Honda. Sa fie intr-un ceas bun. De exemplu Luminox. Sau Fossil. Editat Ianuarie 23, 2009 de Hellicks Hellmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu101 Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 salut.puteti sa-mi spuneti careva,in ce an a iesit primul 954.ma intereseaza modelu si cred ca anul acesta o sa trec de la suzuki la honda.va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 (editat) salut.puteti sa-mi spuneti careva,in ce an a iesit primul 954.ma intereseaza modelu si cred ca anul acesta o sa trec de la suzuki la honda.va multumesc. www.google.com, asta ca sa nu ne dam cunoscatori, poate gresim si ride lumea de noi. 2002 2003 Honda CBR 900RR Fireblade (Europa) , Honda CBR 954RR (USA) Editat Ianuarie 23, 2009 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Salutare Ai sa Va Arat Si 900-le Meu Model sc33 919cmc An97 Momentul de Fatza Reconditionare Totala... Azi am Scos Instalatia Electrica...Si Sper Ca Maine Sa pot Da motorul jos... Pentru a putea slefui Cadrul... Cateva Poze... Mai VIn Cu Detali Pe Parcurs...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 de ce vrei sa slefuiesti cadrul? arata atat de gay.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate