aalpine1 Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) tare asta )))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Aveti vreo schema sau poze pentru suport de numar rabatabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 (editat) Aveti vreo schema sau poze pentru suport de numar rabatabil? Inspira-te dupa modelul asta de la Barracuda sau ala de mai jos de la Rizoma. Editat Martie 18, 2009 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Mersi Paul! Trebuie sa dau o tura prin Bricostore sa vad ce gasesc pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Mersi Paul! Trebuie sa dau o tura prin Bricostore sa vad ce gasesc pe acolo ia si mie daca gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 (editat) propunere sigla... Subscriu la prima si vreau si je f'o patru... P.S.> Acu' sper ca nu le vinzi cu suprataxa... Editat Martie 18, 2009 de Hellicks Hellmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 acus e gata si pantera alba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 (editat) acus e gata si pantera alba. Arata bine dezbracata "Pantera"... Editat Martie 18, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Arata bine dezbracata "Pantera"... pai da... m-am indragostit de ea de multa vreme. arata bine orice pantera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Mda in Cea ce priveste modelele 97 sc33 si cel din 98 in cea ce priveste motor si electrica doar arata la fel ca nu se potriveste nimik... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 (editat) Buey, ce-i aici? A nu se confunda Pantera lui Mertzan cu mine, da? Ma,nu poate sa va scape omu' din ochi putin ca faceti numai tampenii ! Eu ma jucam cu motoreta lui mertzan Editat Martie 18, 2009 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Buey, ce-i aici? A nu se confunda Pantera lui Mertzan cu mine, da? Ma,nu poate sa va scape omu' din ochi putin ca faceti numai tampenii ! Buey, ce-i aici? A nu se confunda Pantera lui Mertzan cu mine, da? Ma,nu poate sa va scape omu' din ochi putin ca faceti numai tampenii ! Eu ma jucam cu motoreta lui mertzan ei lasa acum ...nu te mai scoate noi am inteles mesajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Super tare arata Mertane Nu am gasit nimic interesant in Bricostore Alexutzzz pune o poza cu suportul tau de numar pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Doua catite se plimbau prin desertul Sahara. Una se impiedica si ii sare gemu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 ce mertane vrei suport rabatabil...tot eu te rezolv ...nu ai vazut cum am eu??? simplu si curat...cand vii cu motoru acasa iti fac eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Prima Pare Mai legata Care Stie COdul De Culoare (Galbena) La modelul asta sau unde il pot gasi Color Y-140P Code Y140I unu din astea............. cius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Sa Cresti Mare... A Dasfacut Cineva Rotorul la modelul 96-98 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 (editat) Sa Cresti Mare... A Dasfacut Cineva Rotorul la modelul 96-98 ? [/quote eu am desfacut...si la 919 an 96 si la 929 chiar am pus de pe una pe alta, deci se potrivesc, depinde ce vrei sa stii Editat Martie 18, 2009 de betzigash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Super tare arata Mertane Nu am gasit nimic interesant in Bricostore Alexutzzz pune o poza cu suportul tau de numar pls Nu am poze si nu stiu cand cobor sa fac. Oricum vineri sau luni vine carena si il vezi live.inca nu te apuca de cumparat. Dai 1 bere sii iti fac eu unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 sal,ce grupare de ulei recomandati pt zona de sud a tarii....unde vara sunt mai mereu 40 de grade...si la mers prin oras mai mereu apa e la blana...??? 15 w 50 e ok? vad ca in manualul original recomanda de la 10w40 pana la 20w50 in functie de temperatura atmosferica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Cu ce ai scos rotorul dupa ax betzigash ai folosit presa ca are filet pe rotor am vazut si cu un surub sau ceva de genul il poti scaote dami detali...Ca eu nu am reusit astazi l-am desfacut dar nu iese dupa ax ar trebui sa iasa cu tot cu pinionul de la electromotor... dupa cum am vazut in manual... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Nu am poze si nu stiu cand cobor sa fac.Oricum vineri sau luni vine carena si il vezi live.inca nu te apuca de cumparat. Dai 1 bere sii iti fac eu unul. Bem, bem! Ca trebuie sa scap de lopata aia din spate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bugix Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Salut, are cineva un senzor de viteza ( 3 fire, pe cutie) pentru fireblade 929- 2000? A inceput sa mearga intermitent si numai dupa ce ajunge temperatura motorului la 100 grade. Daca merg mai mult timp imi apare si eroare de FI , de senzor pe LCD . Astept pm , daca are cineva de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 ia sa vedeti ce film am descoperit. sorry pantera nu m-am putut abtine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Damn girl ! I'ure doing it the wrong way ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate