Hellicks Hellmet Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 ASTA E.... SE FACE MISTO DE MINE PESTE TOT... DACA FACI SI TU MISTO NU MAI CONTEAZA. nu stiu cum m masii, cand stai langa motor si pui mana pe shea e moale in draci, si dupa 100 km zici ca e bordura. habar nu am. un ultim upgrade va fi un fully polish la cadru, bascula, si ce mai am eu pe acolo. Hai, baga o poza cu bijuteria, sa te lasam in pace! Facem noi misto, dar esti Fireblade-ist de-al nostru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Hai, baga o poza cu bijuteria, sa te lasam in pace! Facem noi misto, dar esti Fireblade-ist de-al nostru! gata a ta e 924 rr.... a mea e intre 893RR si 919RR, cum o sa fie? le adun si impart la 2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 AM SA PUN POZE AZI CRED. Crezi? Think again! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 (editat) Crezi? Think again! frate... nici nu stii ce fain arata. eu iar m-am indragostit de ea. cand o vad in fatza blocului la umbra, cu iarba tunsa langa ea.... offf.... fireblade lover :X APROPO.... ramane sa ne vedem la arc sambata? si de acolo sa mergem la smaeb? intrarea o sa se faca de catre buse, si apoi venim dupa ei. Editat Aprilie 3, 2009 de hondafan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 (editat) poze... motorul nu e gata... trebuie sa vina sheile da la modificat, si sa lustruiesc ce mai trebuie. bling bling Editat Aprilie 3, 2009 de lonely rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 gata a ta e 924 rr.... a mea e intre 893RR si 919RR, cum o sa fie? le adun si impart la 2? Bingo! Hai ca arata intr-un mare fel! Sa o folosesti neatinsa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Ce frumoasa e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Bravo Mertane A iesit misto... Azi Am dat primi 17 km cu Fireblade-ul...Dupa Pauza De 6 Luni Uitasem Cum Toarce... Si jumjuitul Distributiei de Honda.. Da cu Carburatoarele stock....Saracuta greu se mai misca Daca faceti intalnire la arc sambata sa mergem la RomExpo...Dati de stire.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 (editat) va multumesc mult pentru urari. o sa arate si mai faina dupa ce lustruiesc tot si pun sheile. Bravo Mertane A iesit misto...Azi Am dat primi 17 km cu Fireblade-ul...Dupa Pauza De 6 Luni Uitasem Cum Toarce... Si jumjuitul Distributiei de Honda.. Da cu Carburatoarele stock....Saracuta greu se mai misca Daca faceti intalnire la arc sambata sa mergem la RomExpo...Dati de stire.. ti-0au venit alea? cum sunt? ieri am si scapato de pe loc..... defapt mi-a murit bateria, si am luato la impins pe langa ea... m-am dezechilibrat... si na... buff jos. dar noroc de crash pad. PS. am baterie noua Varta, capsulata. recomand. Editat Aprilie 3, 2009 de hondafan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 (editat) Sunt ok Man...Am facut Oglinzile Am loat Bratul de la Mine...exact cum ti-am zis.... De Lustruit imi aduci aminte ca am loat eu un polish de aluminiu si am facuto pe a mea sti cum iese super tare.... !!! o sa fac o poza la polish ca poate il gasesti pe la tine... daca nu cand ajungi in buc...iti dau... !! Editat Aprilie 3, 2009 de Dilidache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 (editat) Felicitari, mertane! Arata mai bine decat credeam c-o sa iasa! Multumesc pt companie, alexutzza & Gixxx'! Incantat de cunostina, Adidas & shinu'! Gixxx-ule, data viitoare putem sa cantam ceva ce stiu si eu? Editat Aprilie 3, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 (editat) Felicitari, mertane! Arata mai bine decat credeam c-o sa iasa! Multumesc pt companie, alexutzza & Gixxx\'! Incantat de cunostina, Adidas & shinu\'! Gixxx-ule, data viitoare putem sa cantam ceva ce stiu si eu? Incercam Ti-am zis sa ceri una pe care o stii Incantat si incantati de cunostinta ! Te asteptam oricand sa ne onorezi cu prezenta Editat Aprilie 3, 2009 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Frumoasa a iesit ,Mertzane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) primu care pune genunchiu jos, in afara de mac si Jagi (pe astia doi i-am vazut eu) si pune o poza cu el si motorul aici, are de la mine o sticla de Unicum. o tin degeaba, eu nu prea beau. Da-mi un PM, sa-ti spun adresa unde s-o trimiti. Mac, da-mi voie sa-ti multumesc inca o data pentru gume! Editat Aprilie 4, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Da-mi un PM, sa-ti spun adresa unde s-o trimiti. Mac, da-mi voie sa-ti multumesc inca o data pentru gume! oooooooooo bravo super tari pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 de azi pe la slanic moldova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Incercam Ti-am zis sa ceri una pe care o stii Incantat si incantati de cunostinta ! Te asteptam oricand sa ne onorezi cu prezenta te mai asteptam mai Nicu ,mai des Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 bravo Niculeeeeeee da'i gaz tata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 maine, am 4 zile de cand am scos bestia, si am deja 1000 km........anu asta sigur 20.000 scrie pe mine. vreau ceva mai mare si mai comod. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) te mai asteptam mai Nicu ,mai des O sa mai vin. Doar sa nu va plictisiti de mine. bravo Niculeeeeeee da'i gaz tata Si maine, daca e frumos afara. oooooooooo bravosuper tari pozele Mercic! maine, am 4 zile de cand am scos bestia, si am deja 1000 km........anu asta sigur 20.000 scrie pe mine. Keep it goin`! Eu am sarit de 2.000 deja. Editat Aprilie 4, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 io am 0 momentan dar vesti bune: am facut asigurare la scooter si cred ca il scot zilele astea ahahahh maine scot si bestia putin sa isi aminteasca ptr ce s'a nascut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hummerro Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Salutare frati fireblade-isti si pantere , neaparat trebuie sa ne intalnim la smaeb undeva dar eu propuneam pe vineri daca puteti ca pe sambata starea vremii nu pare a fi foarte prietenoasa, in fine astept sa se stabileasca exact unde si cand ne vedem, app am turnat un ARROW pe babutza mea suna criminal si intreba cineva de motul 300v unde este mai ieftin. eu am vazut la paula's biker shop la 214ron daca nu ma insel...dar daca nu va grabiti vedem cel mai sigur la salon pretul. Va salut cu respect. Asfalt Uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hummerro Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 rectific pretul uleiului motul 300v 241 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 cbr 900rr fireblade=kilometri multi. asa scrie pe ea. eu tot bag in ea si nu se satura.... dracii merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 pe turnu magurele 270D e un reperezentant motul si k&n. din cate-am inteles au cele mai bune preturi, de-acolo am luat cand am facut schimbul in toamna....undeva la 2 mil si ceva cu tot cu filtru... luni ajung sa-l cumpar si eu pe ulei si filtru si vad exact cat mai costa bafta au si-u tel: 0729158845, sau 0214600065, e-mail: office@motul-romania.ro finaly, am facut si io prima jumatate de mie de km....dupa o asteptare de 6 luni... din pacate a treit sa merg c-o baterie de ninja, ca la cine-am comandat nu mi-au adus-o joi-vineri cum treia, o sa vina abea maine...bateria a treit s-o dau innapoi, asa ca azi, soare, frumos afara, vreme tocma buna...stau acasa si ma uit pe geam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate