bu2 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Noroc! Va place RR-ul meu? http://www.wix.com/razsite/rtcbiker Apropo, daca vrea cineva un site, unde sa-si prezinte motorul, astept un semn. Va trebui sa-mi trimiteti fotografii. Bafta! sal,frumos situl frumos ..frumoss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 sal,imi puteti spune si mie cum pot verifica daca functioneaza EXUP-UL? sau cum se comporta motorul daca exup-ul nu mai functioneaza? din ce am inteles eu....practic e o clapeta care vine pe galerie si e programata sa deschida la o anumita turatie?! cum pot verifica daca munceste sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 sal,imi puteti spune si mie cum pot verifica daca functioneaza EXUP-UL?sau cum se comporta motorul daca exup-ul nu mai functioneaza? din ce am inteles eu....practic e o clapeta care vine pe galerie si e programata sa deschida la o anumita turatie?! cum pot verifica daca munceste sau nu? incearca sa dai capacelu' jos (e undeva pe la mijlocu' galeriei, prin zona cricului, parca), tureaza si vezi daca lucreaza daca bine-mi amintesc ar tre'i sa se vada fara probleme, e ceva mecanic bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 am gasit ... daca mai are cineva nevoie uitati aici dr. taberei ..... vi pe la parc (moghiorosi) vinerea ? stie careva ce fir trebuie sa tai ca sa nu mai imi apara FI pe bord ? (am scos exup-ul (929y) si mai e ceva pana vine pc....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladivlad Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 dr. taberei ..... vi pe la parc (moghiorosi) vinerea ? stie careva ce fir trebuie sa tai ca sa nu mai imi apara FI pe bord ? (am scos exup-ul (929y) si mai e ceva pana vine pc....) Numai timpenii faceti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 NIMENI?? am unul de 929 dace te avantajeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Numai timpenii faceti. la parc, la moto sau la ambele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Nu cred ca 929 afiseaza consumul.. Ma intereseaza in special ce se poate face cu cele doo butoane de sub bord. combinatii, permutari, aranjamente de doo cate unu. Si ma mai intereseaza sa imi afiseze in l/100km*, ca acum imi afiseaza in km/l *am vazut ca se poate, in poza asta: cand afli, baga si-un post cu ce si cum, combinatiile dintre butoane. deocamdata stiu doar sa reglez ceasul si sa-mi afiseze sau nu consumul, km/l bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 cand afli, baga si-un post cu ce si cum, combinatiile dintre butoane. deocamdata stiu doar sa reglez ceasul si sa-mi afiseze sau nu consumul, km/lbafta ar trebui sa ai manualul de utulizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Nu cred ca 929 afiseaza consumul.. Ma intereseaza in special ce se poate face cu cele doo butoane de sub bord. combinatii, permutari, aranjamente de doo cate unu. Si ma mai intereseaza sa imi afiseze in l/100km*, ca acum imi afiseaza in km/l *am vazut ca se poate, in poza asta: nop,la 929 nu afiseaza consumulll...pacat . la 929 nu poti decat sa reglezi ceasul si sa resetezi kilometrajul din cele 2 butoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hummerro Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 veniti pe la arc.?.....betzigash....paote dam o tura..te astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rtcbiker Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 mii de multumiri si.... asfalt uscat!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Chiar NIMENI? Format PDF, DOC, JPG, orice! care este diferenta intre cele doua manuale? eu am un manual full de 954 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 pantera, ti-am vazut LeBaDa mai devreme, trecand pe la Unirii. N-am reusit sa aud cum suna, mergea subturata. :bbl: hummerro, mi-a facut placere sa te cunosc. Si pe tine si pe fratele mai mic. Poate ne vedem maine seara la Ursu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 veniti pe la arc.?.....betzigash....paote dam o tura..te astept ah, am fost prin zona toata ziua...dar am uitat complet ca azi e miercuri...cred c-am ramas cu prea putini neuroni, la naiba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hummerro Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 si noua ne-a facut placere nicule...esti un tip ok ...doar esti firebladeist....poate ne vedem maine sa mai stam de vorba sincer betzigash....eu am ajuns pe la 8...nu era mare agitatie...poate ca fusesera mai multi pe la7...in fine... pt cei care nu ne mai vedem pana in weekend...va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi, si impliniri pe toate planurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Din pacate cu noul 2008 fireblade honda a dat un mare kix. Nu au testat destul mobra. M-am uitat pe forumuri de specialitate si sunt un mare numar cu probleme. 3 recall-uri pana acum: 1. un capac de 2 lei de la apa - se schimba la toate 2. ambreiajul se inlocuieste la toate 3. unele modele (raspandite cam peste tot in lume), au probleme cu uleiul (inclusiv a mea) http://baiazid-cbr1000rr.blogspot.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 User manual se gaseste foarte greu in general Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 User manual se gaseste foarte greu in general sunt bune stickerele frate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 OK, atunci te astept sa vii sa'mi arati tu cum setez pe bord consumul in L/100km. PS: tot in .fr esti? Habar nu am, dar mi-ar prinde bine si mie sa stiu Maine vin acasa. sunt bune stickerele frate? Sunt in Franta acum si nu am avut cand sa le montez, dar la cum le-am vazut sunt de o calitate super. Chiar imi pare rau ca nu ne-am intanlit atunci cand le-ai lasat lui Alexutzzz. Saptamana viitoare daca e gata carena dau o fuga pe acasa si trec si prin Iasi, poate mi le lipesti tu pe moto. PS. Imi mai trebuie HONDA ala micut care vine pe codita, deasupra stopului si inca 2 negre cu 954 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 http://i111.photobucket.com/albums/n124/F1...pg?t=1239869921 Pe codita. Varianta USA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 stie cineva daca saua de pilot de 954 se potriveste la 929 si suportul de scarita dreapta spate de la 954 la 929 ? numai intrebari tampite am nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Multumesc si lui Hummero si lui SD6, stiu ei pentru ce! Poate la vara ne vedem cu totii pe undeva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 (editat) Multumesc si lui Hummero si lui SD6, stiu ei pentru ce! Poate la vara ne vedem cu totii pe undeva... Sa cresti mare... si tu! Noi ne vedem si maine si la Gilau, sa mai rasturnam din berile alea Editat Aprilie 16, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Sa cresti mare... si tu! Noi ne vedem si maine si la Gilau, sa mai rasturnam din berile alea Si azi cu cine te vezi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate