Stau-De-6 Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 la 2.15 deja mergi ok .. E 12min 15 sec. Hai cu filmul onboard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 La multi ani, Pantera! La multi ani, Dope! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 la multi ani pantero... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 mac am vazut ca ai avut cauciucuri de strada ca ale lui kelu,pe care tot tu le-ai vandut,cum sunt pe circuit ca pe strada mia zis kelu cum sunt? am fost deja in pista cu 3 amici care monteaza versiunea stradala ..s'au comportat super bine, consum omogen si nici un semn de cedare LA MULTI ANI PANTERUTZO!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 E 12min 15 sec. Hai cu filmul onboard. nu te mai uita atat la pozele lui mac ca iar iti vin idei si parca vad ca pana la urma pui jos mai mult decat cotul si genunchiul si strici frumusete de vopsea . vii la predeal??? poate ne strangem mai multi pe acolo si facem o plimbare ca sunt niste curbe de toata frumusetea pe acolo. bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 nu te mai uita atat la pozele lui mac ca iar iti vin idei si parca vad ca pana la urma pui jos mai mult decat cotul si genunchiul si strici frumusete de vopsea . vii la predeal??? poate ne strangem mai multi pe acolo si facem o plimbare ca sunt niste curbe de toata frumusetea pe acolo. bafta si asfalt uscat Tot ce vezi ca face mac, stie de la mine. As veni la Predeal, dar in 4 si in 11 iulie am de mers la doua nunti. Cea din 11 e chiar la un vecin de scara, cu care am copilarit. Ieseam mult mai ieftin daca veneam la Predeal. Asa ca nu pot decat sa va urez distractie faina pe curbe si sa curga berea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 (editat) Sar'naaaaaa mult, baietii mei ! La multi ani Dope ! Editat Iunie 27, 2009 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 să creșteți mari și voinici oamenilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 (editat) @Stancu5: lasa un nr. de telefon in PM, sa bem o BR pe seara, la Ursu... Editat Iunie 29, 2009 de Hellicks Hellmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 @Stancu5: lasa un nr. de telefon in PM, sa bem o BR pe seara, la Ursu... Te mai asteptam pe la Bucuresti ! Data viitoare poate ne onoreaza cu prezenta si SD6 Hai sa pun si cateva poze de la iesirea de weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Te mai asteptam pe la Bucuresti ! Data viitoare poate ne onoreaza cu prezenta si SD6 Hai sa pun si cateva poze de la iesirea de weekend Mari sanse sa bem o bere impreuna. Ar trebui sa urmeze sedinta de sfarsit de semestru, care se tine de obicei la Bucuresti. Nice pics! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Te mai asteptam pe la Bucuresti ! Data viitoare poate ne onoreaza cu prezenta si SD6 Hai sa pun si cateva poze de la iesirea de weekend sal,in ce zona sunt facute pozele? frumos peisajul....dar asfaltul nu pare chiar ok.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 care mereti aici?? merg, dar nu cu motoreta din pacate, cu munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 care mereti aici?? merg, dar nu cu motoreta din pacate, cu munca ne pastram pentru predeal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 sal,in ce zona sunt facute pozele? frumos peisajul....dar asfaltul nu pare chiar ok.. Asfaltu e ok pe portiuni, zona e Valea Muntelui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Multumesc lui Stancu si lui Gixx de gazduire, a fost misto sa ne cunoastem live. Insa pe Gixxu eu tot il banuiesc... stie el de ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 betzigash, sper sa pot da o fuga pana la tg secuiesc, ce lucrez acolo? vei fi translator? eu stiam ca borosz1978 se ocupa de asa ceva, pe linie de blonde...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hummerro Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 nicule, de ce o vinzi? te-a suparat motoru? dupa cat ai bagat in ea...e pacat....dar dc vine o pustoaica mai tanara...un 954 asa....merita:D spor la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 o sa fiu parte din Miscarea de Reciclare, da un semn cand esti prin zona. 0726548736. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 (editat) Multumesc lui Stancu si lui Gixx de gazduire, a fost misto sa ne cunoastem live. Insa pe Gixxu eu tot il banuiesc... stie el de ce... Asa e in Bucuresti ! Esti oricand binevenit Editat Iulie 1, 2009 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 (editat) nicule, de ce o vinzi? te-a suparat motoru? dupa cat ai bagat in ea...e pacat....dar dc vine o pustoaica mai tanara...un 954 asa....merita:Dspor la vanzare! Exact! Vreau s-o vand acum, chiar daca stau fara motor pana in iarna. Mai strang putin din "umeri" si vreau sa-mi iau un 954. Stiu ca am bagat ceva in ea (o dau la pretul cu care am luat-o; kit-ul de lant, gumele, xenonul si vopsitul Repsol sunt din partea casei), dar o vreau pe nepoata ei. Editat Iulie 1, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 (editat) Ne vedem la Predeal ? Nu stiu sigur daca vin cu vaca...face carburatia figuri !..Sper sa o rezolv pana atunci ! Deci, ne intalnim ca anul trecut la Brasov cand am baut cu Coxaru, m-am vazut cateva minute cu Dope si cu Borosz ,sau pe bune ? Numa' ca am schimbat eu motoreta pana va hotarati voi sa facem intalnirea fireblade-istilor Editat Iulie 1, 2009 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 din pacate io sunt la mare week endu' ala...ma cam oftic dar am planuit de ceva timp sa merg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 betzigash, sper sa pot da o fuga pana la tg secuiesc, ce lucrez acolo? vei fi translator? eu stiam ca borosz1978 se ocupa de asa ceva, pe linie de blonde...... Tre sa admit ca asta a fost hazliu !!! De cand fumezi iarba la greu incepi sa fii mai simpatic o sa fiu parte din Miscarea de Reciclare, da un semn cand esti prin zona. 0726548736. bafta Eu din pacate o sa lucrez ca prostul si duminica !! Ne vedem la Predeal ? Nu stiu sigur daca vin cu vaca...face carburatia figuri !..Sper sa o rezolv pana atunci !Deci, ne intalnim ca anul trecut la Brasov cand am baut cu Coxaru, m-am vazut cateva minute cu Dope si cu Borosz ,sau pe bune ? Numa' ca am schimbat eu motoreta pana va hotarati voi sa facem intalnirea fireblade-istilor Cu mine n-ai beut, pt ca pe mine nu ma lasa religia sa beau cu fomei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate