pantera Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Cu mine n-ai beut, pt ca pe mine nu ma lasa religia sa beau cu fomei Data viitoare prefa-te ca-s barbat ! ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Vin si eu la Predeal in 10-12 iulie ; da sper ca nu e ca anu' trecut la Brasov .Cunoaste careva locatia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Data viitoare prefa-te ca-s barbat ! ))) O sa incerc, dar nu cred ca reusesc !!! (nu sunt din lemn) Vin si eu la Predeal in 10-12 iulie ; da sper ca nu e ca anu' trecut la Brasov .Cunoaste careva locatia ? Pai asta sper si eu, ca inca am cosmaruri numite Lunca Calnicului-Prejmer !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 dope, io-s in secuiesc, e f tare, daca ajungi prin zona da un semn, batem un cui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 mda, eu am primit cadou doua nopti in poiana, n-am mai ajuns la intrunire..... sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 a fost f tare festu', broasca de nota zece. pacat ca s-ar putea sa nu ajung la predeal, voi fi la cj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Vand 954 RR. /index.php?showtopic=391555 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Vand 954 RR. Iti dau Broscuta si mai pui diferenta. Nice bike! La iarna sper sa-mi iau si eu una. Duminica am iesit la o tura pana la Weekend, in Mures. M-am intalnit cu Hellicks (de fapt, el s-a intalnit cu mine ). Recomand locatia oricarei persoane care trece prin Tg-Mures. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Sa nu-mi spui ca ala albastru e KLR-ul lui David!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Sa nu-mi spui ca ala albastru e KLR-ul lui David!? Damn it! L-am dat de gol. Si cat incerca David sa-si ascunda motorul de ochii publicului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Iti dau Broscuta si mai pui diferenta. Nice bike! La iarna sper sa-mi iau si eu una. Duminica am iesit la o tura pana la Weekend, in Mures. M-am intalnit cu Hellicks (de fapt, el s-a intalnit cu mine ). Recomand locatia oricarei persoane care trece prin Tg-Mures. pana la urma unde e locatia asta? cat costa carting- ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 pana la urma unde e locatia asta? cat costa carting- ul? In Tg-Mures. Harta aici. Ne-am distrat cu 29 lei / 10 min. Am primit si-un Nestea la sfarsit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 In Tg-Mures. Harta aici. Ne-am distrat cu 29 lei / 10 min. Am primit si-un Nestea la sfarsit. nu au si ei o camera video on-line? era marfa sa vezi ce se intampla pe acolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 cat mai e intrarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 (editat) Damn it! L-am dat de gol. Si cat incerca David sa-si ascunda motorul de ochii publicului... F tare l-a facut! Avand in vedere sumele vehiculate,damn parca vreau si eu unu! Editat Iulie 7, 2009 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 nu au si ei o camera video on-line? era marfa sa vezi ce se intampla pe acolo.... Nu stiu daca au, da` crede-ma pe cuvant ca o sa-ti placa, daca ajungi pe acolo. cat mai e intrarea? 5 lei frumosh`. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Sa nu-mi spui ca ala albastru e KLR-ul lui David!? nu e mobra lu' hellicks aia gixxxule pe a lui am vazut-o eu la cluj. intre timp s-a mai schimbat si a mea . ne vedem la predeal la beri pozele sunt facute cu tel si era inserat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 nu e mobra lu' hellicks aia gixxxule pe a lui am vazut-o eu la cluj. Noi glumeam. A lu` Hellicks e si mai frumoasa. intre timp s-a mai schimbat si a mea .pozele sunt facute cu tel si era inserat S-a schimbat in bine. Arata zuuuper! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 nu e mobra lu' hellicks aia gixxxule pe a lui am vazut-o eu la cluj. intre timp s-a mai schimbat si a mea .ne vedem la predeal la beri pozele sunt facute cu tel si era inserat Misto facuta ! Ma paste si pe mine o toba scurtata Chiar,de unde fac rost de 2 capace pt o toba de carbon(diametru 10,8 cm) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 nu e mobra lu' hellicks aia gixxxule pe a lui am vazut-o eu la cluj. intre timp s-a mai schimbat si a mea .ne vedem la predeal la beri pozele sunt facute cu tel si era inserat Uoi, dar ce-ai facut cu mobra, man??? Hai ca a iesit bine de tot! Sa stii ca m-am apucat de construit aparatul de decupat burete Noi glumeam. A lu` Hellicks e si mai frumoasa. Mah, ce-nseamna omu rau... Las' ca ma fac eu mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Uoi, dar ce-ai facut cu mobra, man??? Hai ca a iesit bine de tot! Sa stii ca m-am apucat de construit aparatul de decupat burete Mah, ce-nseamna omu rau... Las' ca ma fac eu mare bafta cu buretii, sunt convins ca ai sa scoti ceva sei super. poate nu sunt foarte mahmur sambata la pe zi la predeal si dau o fuga pana la mures . dar nu promit, totul depinde de vineri noapte ).bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 bafta cu buretii, sunt convins ca ai sa scoti ceva sei super. poate nu sunt foarte mahmur sambata la pe zi la predeal si dau o fuga pana la mures . dar nu promit, totul depinde de vineri noapte ).bafta Sambata o sa fiu in Brasov, la o nunta... care aveti chef, dati o fuga pana in oras si dati-mi un telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Vand Mobra Care Esti Dornic SI Vrei Ceva Bun...Pm sau 0726656677 2700 euroi putin discutabil.. O sa imi para rau dar asta ete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junior_RIDER Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Sal. M-ar interesa daca are cineva ceva piese de 919, carene lovite in special, far fisurat crapat sau ceva, sau furca indoita, janta,sau ce are omu:) un PM va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Distractie placuta, baieti, si fara ploaie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate