stancu5 Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 are cineva de vanzare un releu de sc28? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Ca idee stie cineva cat ma costa sa skimb ambreajul la un sc33 ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Ca idee stie cineva cat ma costa sa skimb ambreajul la un sc33 ??? in jur de 150 de euro discurile+ arcurile pe louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Amkart reloaded ! In prima poza, daca actiunea era pe strada, deja erai pe contrasens Data viitoare cand mai mergeti, da-mi si mie un telefon, ca vad ca de fiecare data voi nimeriti circuitul ala liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 In prima poza, daca actiunea era pe strada, deja erai pe contrasens Data viitoare cand mai mergeti, da-mi si mie un telefon, ca vad ca de fiecare data voi nimeriti circuitul ala liber Asta e partea fun la un circuit inchis,lipsa traficului din sens opus Astfel poti incerca diverse trase fara a risca f mult,pe strada pui mai greu genunchiu pe jos si te dai ceva mai prudent Eu ma dau intotdeauna putin mai incet decat simt ca as putea Cand mai mergem te sun,pregateste pana atunci o pereche de cizme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 WE asta cred ca plec la mare, ca am o delegatie Vineri la Navodari si o leg cu WE. Dar saptamana care vine I'm free Ghete nu am, ca nu port, dar Insuletii is buni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 (editat) WE asta cred ca plec la mare, ca am o delegatie Vineri la Navodari si o leg cu WE. Dar saptamana care vine I'm free Ghete nu am, ca nu port, dar Insuletii is buni? Din cate stiu eu cizmele sunt un "must have" Editat August 10, 2009 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Din cate stiu eu cizmele sunt un "must have" ca si altele de altfel daca o mai tine vremea asa cred ca incep si eu sa vin la amckart versiunea low buget Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 ca si altele de altfel daca o mai tine vremea asa cred ca incep si eu sa vin la amckart versiunea low buget sal,ce sunt astea fratele meu?...sa nu mor prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Dupa ce m-am dat aseara cu un transalp pret de 15 min am ajuns la concluzia ca vreau si eu unu Asa ca pt o perioada se pare ca o sa schimb clasa,dar I'll be back odata ce-mi pun finantele in ordine si o sa-mi permit 2 motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 sal,ce sunt astea fratele meu?...sa nu mor prost suporti reglabili de scarita pt pilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 care a schimbat kitul de distributie la un 954..si cat a costat totul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Un capac motor de pe partea stanga si "tripla" spate, gasesc pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 care a schimbat kitul de distributie la un 954..si cat a costat totul!!! piesele noi te duc foarte mult (mai ales daca le iei de la noi adica honda RO ~ 300 eur) mai intai incearca sa afli ce prob ai........... poate scapi doar cu intinzatorul care costa doar ~80 eur la honda RO. Mesaj completat Un capac motor de pe partea stanga si "tripla" spate, gasesc pe aici? 0722 269 189 - serban (buc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 piesele noi te duc foarte mult (mai ales daca le iei de la noi adica honda RO ~ 300 eur) mai intai incearca sa afli ce prob ai........... poate scapi doar cu intinzatorul care costa doar ~80 eur la honda RO. Mesaj completat nu prea sunt mecanici priceputi aicea ,eventual daca merg in ungaria.Se aude un tacanit slab si umpic vibreaza sau poate e normal vibratul ala, nu siu k nu stiu alt 954 sa compar.Cineva a zis k e un tachet sau distributia.O sa aflu si te anunt,ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 toate fac la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 nu prea sunt mecanici priceputi aicea ,eventual daca merg in ungaria.Se aude un tacanit slab si umpic vibreaza sau poate e normal vibratul ala, nu siu k nu stiu alt 954 sa compar.Cineva a zis k e un tachet sau distributia.O sa aflu si te anunt,ms asa face ele (si cu un intinzator nou OEM dupa 500 de km o sa faca la fel) (daca se aude un tachet ar fi bine sa te uiti la marca de ulei si cifra pe care o folosesti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 eu nu inteleg: ce numiti voi tachet la un motor DOHC? Upsss touche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 ok, multuumesc pt sfaturi,dar de sincronizat valvele sau ceva de genu stiti ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 are cineva de vanzare un releu de sc28? Daca te referi la releul de incarcare iti recomand sa te orientezi spre altceva; mie cand mi s-a dus releul de incarcare la sc28, l-am inlocuit cu unul de kawa zx-9r. Sunt perfect compatibile. Cel de la sc28 are o problema de constructie, sistemul de racire fiind mult prea slab iar, in anumite conditii, clacheaza repede. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 ok, multuumesc pt sfaturi,dar de sincronizat valvele sau ceva de genu stiti ceva? ce prob crezi ca ai ? daca ti se tureaza motorul liniar, cand ii dai pe linia rosie nu se aude ca un ducati, daca la relantii nu se aud mici bubuituri in evacuare esti ok cu valvele .... Mesaj completat eu nu inteleg: ce numiti voi tachet la un motor DOHC? tachet hidraulic + pastila Upsss touche `neatza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 ce prob crezi ca ai ? daca ti se tureaza motorul liniar, cand ii dai pe linia rosie nu se aude ca un ducati, daca la relantii nu se aud mici bubuituri in evacuare esti ok cu valvele .... Mesaj completat tachet hidraulic + pastila `neatza ! la relantii nu sta acul intr un loc..ascileaza umpic parca umpic mia mult decat la alte motoare,dar din nou poate e ceva normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Cine vine maine la Breaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 eu stiu asa: cama axului cu came calca direct pe pastila din capul supapei. unde e acest tachet hidraulic? pagina 8-10 din manualul de 929 poate e aceeasi si la 954 Mesaj completat la relantii nu sta acul intr un loc..ascileaza umpic parca umpic mia mult decat la alte motoare,dar din nou poate e ceva normal. daca ai toba sport si filtru sport e normal..... Mesaj completat ex.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 (editat) Piese originale pt Honda si nu numai. Apelati si vi le aduc in 3 saptamini la preturi rezonabile. Orientativ, www.ronayers.com, adaugati 30% din pretul de pe site si acela e scorul final. Sint citiva membri pe motociclism care au comandat. PS: Pe stock capac stinga absolut nou de 954, 240ron. Editat August 14, 2009 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate