Gixu. Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 (editat) Nu stiu cat timp liber o sa am maine, asa ca vreau sa urez tuturor posesorilor de Fireblade un Craciun fericit!. Va rog sa beti cu masura (ca nu e frumos direct din sticla). Masura sa fie de la 100 ml in sus. O masura, doua masuri, trei... ______________________________________________________________ L.E.: am facut postul cu nr. 954. Sa fie oare vreun semn? Mai bine asteapta pana faci postu' cu nr 1000 ! Editat Decembrie 23, 2009 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciobanualinush Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 cu un manual de reparartie pt HONDA 900RR model SC28din 94 ma poate ajuta cineva sau sa imi spuna cat ulei intra in telescoapele fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 cu un manual de reparartie pt HONDA 900RR model SC28din 94 ma poate ajuta cineva sau sa imi spuna cat ulei intra in telescoapele fata am cautat mult... numai sc33 am gasit... o coditza spate tzipla nu vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 La multi ani , Craciun fericit baieti, sa va aduca Moshu ce vreti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 cu un manual de reparartie pt HONDA 900RR model SC28din 94 ma poate ajuta cineva sau sa imi spuna cat ulei intra in telescoapele fata Te pot ajuta eu cautama la dyforce_dilidache Oficial sunt Fara Motor.. cred ca ma las... de sport..... am dat si 919 le si 954.... nu de alta dar am 22 de ani si nu prea mai pot duce paharul la gura.... Craciun Fericit TUturor... !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Te pot ajuta eu cautama la dyforce_dilidache Oficial sunt Fara Motor.. cred ca ma las... de sport..... am dat si 919 le si 954.... nu de alta dar am 22 de ani si nu prea mai pot duce paharul la gura.... Craciun Fericit TUturor... !!!! Adica te lasi de baut? Sau iti iei ciopăr? La multi ani, evribadi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Baieti, anul ce vine sa fie cat mai bun pe toate planurile, va urez sa aveti cat mai multi km fara incidente alaturi de Honditele voastre! LA MULTI ANI !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 la multi ani posesorilor de fireblade vin cu o mica problema dar destul de enervanta la motorul meu am un 929 si nu se aprinde becul de la rezerva am verificat becul din bord pe direct...si surpriza merge unde sa mai verific k ma scoate din minti ...treb sa calculez tot timpu cata benzina mai am in rezervor dau o celui ce ma ajuta la rezolvarea prob tin sa spun k am scos pompa din rezervor sa vad daca este un fir slabit sau mai stiu eu ce....dar nimik neobisnuit multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 la multi ani posesorilor de fireblade vin cu o mica problema dar destul de enervanta la motorul meu am un 929 si nu se aprinde becul de la rezerva am verificat becul din bord pe direct...si surpriza merge unde sa mai verific k ma scoate din minti ...treb sa calculez tot timpu cata benzina mai am in rezervor dau o celui ce ma ajuta la rezolvarea prob tin sa spun k am scos pompa din rezervor sa vad daca este un fir slabit sau mai stiu eu ce....dar nimik neobisnuit multumesc anticipat tu vrei sa zici ca nu ai benzina si dai vina pe bec!!!! Mesaj completat vezi la sonda de nivel... Mesaj completat sigurante... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 La Multi Ani CBRisti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 La Multi Ani CBRisti! ce faci mai adidas... te dai pierdut a? nu mai cunosti lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 Iarna-i grea, omatul mare Sal man, cand da caldura vin prin Iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Daca am ramas fara bike... caut ceva... asa de iesire de seara cand o da caldura... ma gandeam la un r1 din 2000 2001 nu vreau sa dau cine stie ce bani... Si nu vreau honda ca iar ma apuc de prosti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Daca am ramas fara bike... caut ceva... asa de iesire de seara cand o da caldura... ma gandeam la un r1 din 2000 2001 nu vreau sa dau cine stie ce bani... Si nu vreau honda ca iar ma apuc de prosti.. te apuci de prostii sau de prosti ?! si nu mai vrei honda ca e cea mai rapida ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Christian, ia-ti jucariile si du-te la scara ta. Nu ne jucam cu tine. Mesaj completat Ca tot e urat afara si ploua, ma gandeam sa va intreb cam la ce bani as gasi o aripa pt roata spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Christian, ia-ti jucariile si du-te la scara ta. Nu ne jucam cu tine. Mesaj completat Ca tot e urat afara si ploua, ma gandeam sa va intreb cam la ce bani as gasi o aripa pt roata spate? imi vopsesc R1 in Honda Repsol Replica si poate o sa va jucati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Toate motoarele, cand cresc mari, vor sa devina Honda. © Hellicks. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdiac Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 stie cineva ce amortizor de ghidon se potriveste pe un 893 din 1993 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 stie cineva ce amortizor de ghidon se potriveste pe un 893 din 1993 ? lsl de pe louis. 229 euro cod: 10045251 succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Ë Hellicks. Hea, hea... Mai exact, era: "Cand cresc mari, Suzuki-urile vor sa se faca Honde". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 salutare baieti si la multi ani! as vrea sa fac o schimbare la moto si anume sa pun alta finala; momentan am YOSHIMURA si as vrea sa incerc altceva, preferabil de carbon. daca este cineva interesat de un schimb, va rog dati un semn. poze cu finala la semnatura mea... bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 prezent si eu cu 929 din 2000 ... sper sa nu avem probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdiac Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 lsl de pe louis. 229 euro cod: 10045251 succes Multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 (editat) prezent si eu cu 929 din 2000 ... sper sa nu avem probleme E frumoasa foc! S-o stapanesti sanatos si sa aveti grija unul de celalalt!Bine ai venit in randurile noastre! Editat Ianuarie 10, 2010 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate