hondafan Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 (editat) prezent si eu cu 929 din 2000 ... sper sa nu avem probleme sa o stapansti sanatos... crashpaduri( www.louis.de ) si rimstripes rosii(la mine 50 de ron) si parbriz double bubble( 80 euro pe louis). vezi foto cum da... Editat Ianuarie 10, 2010 de hondafan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 (editat) la multi ani fireblade-isti vreau sa schimb cand o da caldura lichidul de frana si m-ar interesa sa ii schimb si furtunele cu unele marca HELL.Ma intereseaza daca merita investitia si daca sunt ok ca si firma.mersi Editat Ianuarie 10, 2010 de ZLD_moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 la multi ani fireblade-isti vreau sa schimb cand o da caldura lichidul de frana si m-ar interesa sa ii schimb si furtunele cu unele marca HELL.Ma intereseaza daca merita investitia si daca sunt ok ca si firma.mersi l multi ani si tie. am lafel, hell. sunt bune. merita, si sunt si ieftine, vezi sa nu arunci furtunele stock. ia si tu unele in ton cu motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 la multi ani fireblade-isti vreau sa schimb cand o da caldura lichidul de frana si m-ar interesa sa ii schimb si furtunele cu unele marca HELL.Ma intereseaza daca merita investitia si daca sunt ok ca si firma.mersi vb. cu mac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 de ai nevoie de furtune te rezolv repede si economic ai id'ul meu de mess ..daca nu, e la profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvansen Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Salut baieti.De curand o sa intru si eu in randurile voastre cu Honda Cbr 900rr Fireblade.Prima mea moto a fost o Yamaha fzr 400cmc care dupa ce am luat-o i`a cazut CDI`ul .....era si vechiutza adica de prin 91......si n`am mai putut s`o fac ca ma costa aproape cat ea CDI`ul ala si am dat`o la un baiat pe mai nimic.Deci rezultatul este ca tot incepator sunt caci nu m`am dat cu ea mult timp decat vreo 1 sapt.Acum am gasit o Honda Cbr 900rr FireBlade din 97.Am citit aici cateva chestii interesante despre modelul asta.O iau mai precis ptr oras si relaxare sa zic asa.....imi place mult cum arata si are stilul ei.O s-o achizitionez la sf lunii.Am avut de ales intre o Honda F3 tot din 97 si FIreblade....si am inclinat ptr Fireblade.Daca veniti cu niste completari si sfaturi nu ma supar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 primul sfat ..ia'o incet si trateaz'o cu respect ..e veche dar cand bagi mana in gaz ..nu ezita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 da, superbe mobre la vremea lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 da, superbe mobre la vremea lor auzi tu nenea ..ce motor ti'ai luat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvansen Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 primul sfat ..ia'o incet si trateaz'o cu respect ..e veche dar cand bagi mana in gaz ..nu ezita Da....mersi de sfat....oricum nu ma dau la ea.....chiar daca`s incepator ...nu`s si teribilist.......adica...tin la viata mea....n`am kef sa stau prin spitale sau mai rau.Unii zic : daca nu dai in ea.....de ce`ti iei SS??? Si le`am zis : Ptr ca tin la viata mea si nu ma incanta sa fac impresii pe bulevard si sa mor ca prostu.Imi place ca motor si atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 (editat) auzi tu nenea ..ce motor ti'ai luat?? de asta numai ca e mai nou Editat Ianuarie 13, 2010 de hondafan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 auzi tu nenea ..ce motor ti'ai luat?? ei se pare ca secretul nu tine prea mult, am cumparat un zx9r, ultimul model. bijuterie, adusa din state, 6900mile, ma intorc la culoarea verde. am vrut sa cumpar un r1 din 2006, e criza fratilor, ramanem la antichitati. oricum, motorul e unul deosebit, pe cat de stock posibil, exact ce vroiam eu. mai am in garaj un 954rr, asa ca mai pot scrie aici. mac o sa am nevoie de caucicuri si conducte frana, asa ca ne auzim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 da si eu ma inclin pe un r1 tot 2006 nu pt strada deoarece nu mai am carnet.. anu asta cred ca doar circuit... ideea este ca prin ro nu prea gasesti ceva ok am vazut 5 modele din 06 si nimik ok.... ajung in anglia la sfarsitu lui februarie poate gasesc ceva pe acolo.... in momentul de fatza nu mai am nimik de la honda.. si tot postez aici dopeman asfalt cat mai curat si cat mai incins pe noua akizitie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 ms daca te intereseaza, r1 din 2006, fara carene, intacta. 2200e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 msdaca te intereseaza, r1 din 2006, fara carene, intacta. 2200e Poze? ca poate ma intereseaza pe mine.... huaaaaaaaaaaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 pentru racerii care se plang ca nu ii tin gumele si ca sunt proaste .. priviti si invatati ..anii 88 -nu cred ca tre sa va povestesc ce gume proaste aveau pe atunci ..de lemn name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 moto e in belgia, pentru cine e chiar interesat, pot sa-i dau adresa pe pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 pentru racerii care se plang ca nu ii tin gumele si ca sunt proaste ..priviti si invatati ..anii 88 -nu cred ca tre sa va povestesc ce gume proaste aveau pe atunci ..de lemn name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> ce frumoooosss.....cat de multi sunt pe drumul ala..... ce strans merge grupul...daca pe vre o curba se duce unu..cre ca se duc toti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 oare de ce dracu' mi-am comandat Supercorsa...?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 (editat) oare de ce dracu' mi-am comandat Supercorsa...?! ca sa te dai cat mai bine si in siguranta doar nu voiai kkturi de tip 2ct .. Editat Ianuarie 17, 2010 de mac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 e mai mult mentala treaba, 2ct pe strada e mai mult decat excelent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Tibi ..te'ai dat si cu gume bune tip supercorsa ..sunt alta planeta .. dunlop e ani lumina inainte .. in fine ..priviti video de mai sus ..anii 88-90 .. ps. masoara'mi furtunele alea sa iti trimit tot .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 (editat) da, asa e m~am dat cu cauciucurile alea, am tocit doua seturi, n~am decat parere buna despre ele, chit ca pe asfalt rece simteai cum aluneca. acum spune~mi si tu, pentru plimbari usoare pe strada, am nevoie de ceva mai mult?motorul asta l~am luat pentru ca vroiam motorul asta inca in 2003 si am avut ocazia sa~l cumpar acum. n~am reusit sa masuri furtunele, la noi sunt minus 10 grade si numai de mers in garaj nu am chef. promit sapt viitoare sa le masor. poti sa~mi recomanzi si alte gume daca esti asa impotriva la 2ct scuze pentru ~ nu am gasit pe laptopul asta inca liniuta Editat Ianuarie 17, 2010 de dopeman1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Tibi se vede ca ai fost iar in Amsterdam ..de nu gasesti nici liniuta pe laptop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate