Sari la conținut

Detinatori de Honda 900RR Fireblade

emylyo
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ai luat-o pe cocoasa?:wink:)

Am si luat-o, am si dat-o la visatori. ;)

Mesaj completat

Vin in Bucuresti din 15 februarie. Si stau f'o doua saptamani. Asa ca vom cam bea niste beri la Ursu (cel putin eu). :laugh: Sper sa nu le beau singur.

Telefoane: Gixxu il am, Stancu5 il am... care mai aveti chef, dau un semn aici cand ies in oras. Haulesbaules.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

.Reason for edit: Edit by Gixu'...Userul Dilidache posteaza constant pe langa subiect si prezinta lucruri care-l intereseaza pe el dar nu au absolut nici o legatura cu nimeni si nimic din topicul utilizat.

Finally.

Editat de Hellicks Hellmet
Link spre comentariu

Am si luat-o, am si dat-o la visatori. :laugh:

Mesaj completat

Vin in Bucuresti din 15 februarie. Si stau f'o doua saptamani. Asa ca vom cam bea niste beri la Ursu (cel putin eu). :hurt: Sper sa nu le beau singur.

Telefoane: Gixxu il am, Stancu5 il am... care mai aveti chef, dau un semn aici cand ies in oras. Haulesbaules.

:angry: :)

Link spre comentariu

Lasa un numar de tel, ca vin si eu sa va acompaniez la o bere! Am vorbit la plural, nu m-am adresat cu respect :angry:

Link spre comentariu

Salut in urma curateniei facute in garaj am urmatoarele piese ptr cbr 929: cadru bord superior+inferior,carene laterale fibra,plastice interioare carena,scarite pasager+sa pasager,plastice laterale far st=dr,etrieri+pompa+manete st dr,semighidon dr,lampa stop!Preturi mici sa scap de ele! Numai bine!

Link spre comentariu

Salut in urma curateniei facute in garaj am urmatoarele piese ptr cbr 929: cadru bord superior+inferior,carene laterale fibra,plastice interioare carena,scarite pasager+sa pasager,plastice laterale far st=dr,etrieri+pompa+manete st dr,semighidon dr,lampa stop!Preturi mici sa scap de ele! Numai bine!

poti sa faci niste poze la carenele laterale?

mersi.

Link spre comentariu

Vizitator Painkill3r

Sa ptr pasager la ce pret e? si in ce stare?

Link spre comentariu

salut, imi puteti spune va rog ce diferente sunt intre modelul '95 si '96 si care e mai bun?sau ma rog care e mai avantajos sau mai putin avantajos...ms mult :angry: s

vorbesti de cbr 900rr sau 893(cilindreea) si 919(tot cilindrea)

-la motor 919 e mai puternic cu vreo 4-5 cai

-la estetica botul la 919 e lafel cu 893, dar spatele la 919 e modificat, e mai frumos. rezervoru are alta forma la 919.

-frane lafel la amandoua, dar amortizoarele fata au si reglaj jos.

tragem linie.... eu as alege 96-97. vezi sa nu te fraiereasca unii sa zica e ca mai nou si el sa fie cu 2 ani mai vechi. vezi ca pe seria de la cadru incepe cu SC28 sau SC33 sc28 e 893 si sc33 e 919.

bafta

Link spre comentariu

atunci e bine...mai am niste intrebari, de la ce model potriveste o roata de 17 pe fata fara modificari?defapt merita facut schimbu asta?si o codita spate tot asa fara modificari?si aripa fata potriveste de la modelele 96-97 pe cel din 95?cam atat deocamdata...daca totul merge bine pana la sfarsitu sapt. revin deja cu poze >:) ... Doamne ajuta si asfalt uscat! ;)

Link spre comentariu

atunci e bine...mai am niste intrebari, de la ce model potriveste o roata de 17 pe fata fara modificari?defapt merita facut schimbu asta?si o codita spate tot asa fara modificari?si aripa fata potriveste de la modelele 96-97 pe cel din 95?cam atat deocamdata...daca totul merge bine pana la sfarsitu sapt. revin deja cu poze >:) ... Doamne ajuta si asfalt uscat! ;)

1. roata de la f2-f3

2.aripa se potriveste

3.coditza de la 96-97 se poriveste si o mai poti pune pe aia de 98-99 dar iti trebe si sheua spate si stop si tot ce e pe acolo.

Link spre comentariu

salut baieti,se gaseste si la noi asa ceva? sau se fabrica?? capace ambreiaj transparente !

http://www.youtube.com/watch?v=VKHUIbPpUuo...feature=related

pare interesanta varianta cu leduri....sunt mai multe filmulete pe youtube....

Editat de bu2
Link spre comentariu

In primul link zici ca-i masina de spalat iar in al doilea zici ca e reactor de avion :) Dar..mi-ar place ;)

Link spre comentariu

sunt o gramada de modele pe youtube...o parte din ele sunt chiar frumoase...e un suzuki albastru cu capac luminat albastru...filmat noaptea...se vede chiar marfa...parca e ceva viu in motor....frumos efectul...acum nu trebuie sa placa la toata lumea...

Link spre comentariu