brembo Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 glumeam cu el...moto a fost al meu... e la inceput si stii cum e la inceput cu zgomotele de honda...posibil sa fie intinzatorul intr-adevar..are 23k km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldmancbr Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 salutare. am rezolvat-o intr-o oarecare masura e legat de masa centrala , doar ca era o problema pe lungimea firului de la masa, undeva la mufa cu cei mai multi pini (din dreapta in carena). in fine, omu m-a rezolvat, iar acum sunt fericit )) dpdv profesional , Relu mi-a lasat impresia ca e profi si nici ca pret nu a fost scump (80 ron pt depistarea problemei, verificare intalatie total , remediere si un semnalizator = toat distractia cam 1h). multzam pt ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remusik2000 Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Salutare,am un CBR f4i din 2001 si are niste probleme electrice.Care imi dati si mie numarul lui RELU electricianul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 salsunt nou p'aici sunt posesorul unei 929 din 2000 am urmatoarea problema poate a mai intalnit-o cineva pe accelerare cand ajungi undeva la 5000 de ture se aude un zbarnait metalic ca o vibratie ; peste nu pot sa-mi dau seama daca zgomotul se amplifica pt ca este acoperit de motor la relanti sau daca debraez nu se aude ma gandeam ca poate fi intinzatorul de la distributie idei ? multam la fel si la mine se aude o vibratie ,zgomot cand e turata...am tot cautat...si am descoperit....din 2 locuri... 1- bratul semnalizarii de pe stanga atinge de carena laterla si trepideaza...un bazaiat...ceva gen metalic.. 2- carena de plastic...neagra..de sus...care vine peste becurile de pozitie...la fel atinge si vibreaza cu botul carenei..dar nu e chiar metalic bazaitul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Salut din nou...am si eu o problema...Am o Honda cbr 900 rr din 99 ,, si cand bag cheia sai pun contactu nu se intampla nimic, , bateria e noua. UN sfat ceva? de la ce ar putea fi? Chestia asta sa intamplat dintr-o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Salut din nou...am si eu o problema...Am o Honda cbr 900 rr din 99 ,, si cand bag cheia sai pun contactu nu se intampla nimic, , bateria e noua. UN sfat ceva? de la ce ar putea fi? Chestia asta sa intamplat dintr-o data senzor cric, neutral, comanda power on/off, contacte baterie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 senzor cric, neutral, comanda power on/off, contacte baterie. VERIFICA SI SIGURANTELE DE LANGA BATERIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 (editat) rulmentii pt jug vin cu doua table rotunde cu cauciuc pe margine, ca un fel de garnituri ce presupun ca au rolul de a impiedica praful sa intre unde nu trebe. la jugurile vechi fiind schimbati rulmentii de cateva sute de km, i-am scos cu gandul sa-i pun pe jugul nou, dar am stricat garnitura inferioara. o pot gasi prin alta parte daca o masor? aveti idee careva? incet-incet incep sa mi-o pun pe picioare (roti)... Editat Aprilie 3, 2010 de betzigash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Salutare. Cam asa arata dupa vopsire. Urmeaza sa pun ceva stikere dar inca nu m-am hotarat exact ce. Poze facute cu tel din pacate. Mesaj completat Mesaj completat work in progress Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 rulmentii pt jug vin cu doua table rotunde cu cauciuc pe margine, ca un fel de garnituri ce presupun ca au rolul de a impiedica praful sa intre unde nu trebe.la jugurile vechi fiind schimbati rulmentii de cateva sute de km, i-am scos cu gandul sa-i pun pe jugul nou, dar am stricat garnitura inferioara. o pot gasi prin alta parte daca o masor? aveti idee careva? incet-incet incep sa mi-o pun pe picioare (roti)... semering se numeste...noi comandam pt ktm de la un magazin de piese auto... sa te duci cu ala vechi sa l masoare ca sa stie ce ti comanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 niste poze din seara asta....nr l-am lasat sa se vada special Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 niste poze din seara asta....nr l-am lasat sa se vada special Si eu am cam acelasi numar de 2 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Rimm stripes ca arata ca piula fara In rest, cateva detalii pt nuantare si gata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 niste poze din seara asta....nr l-am lasat sa se vada special CE RIMSTRIP E ALA? CA ARATA MISTO? N AM MAI VAZUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 (editat) eu raman deocamdata la negru mat cu ceva galben Am pus aici niste poze cu un 636 foarte original si deosebit, daca iti place ai putea sa te inspiri sa-ti faci asa 954-le dar cu galben. Editat Aprilie 5, 2010 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldmancbr Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 sal. scuze de lipsa, dar nu am avut acces la net... pt probleme electrice dl RELU tel 0723.730.633 din partea lui Silviu cu CBR 929 ...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 semering se numeste...noi comandam pt ktm de la un magazin de piese auto...sa te duci cu ala vechi sa l masoare ca sa stie ce ti comanda ms. mult man, m-am mai linistit. ma gandeam ca tre' sa cumpar un set de rulmenti again si ma durea sufletul. spune-mi si mie magazinul, sau gaesc la orice mag. de piese auto? sper zilele atstea sa-l masor/cumpar sa pot monta macar jugurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldmancbr Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Salutare,am un CBR f4i din 2001 si are niste probleme electrice.Care imi dati si mie numarul lui RELU electricianul? relu 0723.730.633 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzushty Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Va salut.si Hristos a inviat!E prima data cand postez la aceasta sectiune.Am si eu un CBR919RR si vreau sa ii fac cateva pofte si ei acum dupa paste. Poate i-a picat mielul greu si ei. Mai exact as vrea sa ii schimb filtru de aer, bujiile,sa ii curat si sincronizez carburatoarele. Acum am nevoie de sfaturile voastre, si anume: -filtru de aer: eu as vrea sa ii pun unul care se curata.M-am orientat la K&N sau BMC.Voi ce ziceti? -bujii: sunt complet pe langa acest subiect.Spuneti-mi si mie care sunt mai bune si niste preturi relative. -curatatul si sincronizarea carburatoarelor o sa ma duc la mecanic sa se ocupe el. Poate s-a mai discutat pe aici despre asta dar chiar nu pot si nici timp nu am sa citesc 600+ de pagini. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 ms. mult man, m-am mai linistit. ma gandeam ca tre' sa cumpar un set de rulmenti again si ma durea sufletul. spune-mi si mie magazinul, sau gaesc la orice mag. de piese auto? sper zilele atstea sa-l masor/cumpar sa pot monta macar jugurile. eu sunt din giurgiu daca ai uitat ....avem aici un magazin....un no name....au un catalog....masoara ei semeringul,cauta in catalog si ti aduc.....mai mult ca sigur tre sa fie si la bucuresti un asemenea magazin. cred ca ai sanse la al padrino, eu de acolo am luat carbuni pt ktm...tot asa...au cataloage...masoara,compara...si multe le au si pe stoc...sunt vre o 4 magazine.eu am f la cel de pe viilor...in benzinaria aia din intersectie care se tot renoveaza .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 (editat) ms. mult man, m-am mai linistit. ma gandeam ca tre' sa cumpar un set de rulmenti again si ma durea sufletul. spune-mi si mie magazinul, sau gaesc la orice mag. de piese auto? sper zilele atstea sa-l masor/cumpar sa pot monta macar jugurile. betzigash - ai idee cat costa un set de rulmenti pt jug? cred ca s-au dus...si trebe schimbati ZLD - se aude fain finala ta? am vrut la un moment dat sa imi comand de la louis..parca vine si cu DB-killer,sau..?! Editat Aprilie 6, 2010 de Roberte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 (editat) betzigash - ai idee cat costa un set de rulmenti pt jug? cred ca s-au dus...si trebe schimbati ZLD - se aude fain finala ta? am vrut la un moment dat sa imi comand de la louis..parca vine si cu DB-killer,sau..?! nu mai stiu cat am dat pe ei, i-am luat de la jagi - bogdan, dar tre sa stie si mac Mesaj completat Am pus aici niste poze cu un 636 foarte original si deosebit, daca iti place ai putea sa te inspiri sa-ti faci asa 954-le dar cu galben. nu ma super atrage, dar merci Mesaj completat eu sunt din giurgiu daca ai uitat ....avem aici un magazin....un no name....au un catalog....masoara ei semeringul,cauta in catalog si ti aduc.....mai mult ca sigur tre sa fie si la bucuresti un asemenea magazin.cred ca ai sanse la al padrino, eu de acolo am luat carbuni pt ktm...tot asa...au cataloage...masoara,compara...si multe le au si pe stoc...sunt vre o 4 magazine.eu am f la cel de pe viilor...in benzinaria aia din intersectie care se tot renoveaza .. ms man, o sa ajung zilele astea pe la ei. sper sa vorbim de acelasi tip de semering. Editat Aprilie 6, 2010 de betzigash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 betzigash - ai idee cat costa un set de rulmenti pt jug? cred ca s-au dus...si trebe schimbati ZLD - se aude fain finala ta? am vrut la un moment dat sa imi comand de la louis..parca vine si cu DB-killer,sau..?! se aude bine, depinde si de gusturi acuma dar pot spune ca se aude tare si gros, cel putin fara dbkiller montat te faci simtit in trafic...daca te intereseaza vorbim mai multe ca as schimba-o cu ceva cu carbon .Ce toba ai tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 se aude bine, depinde si de gusturi acuma dar pot spune ca se aude tare si gros, cel putin fara dbkiller montat te faci simtit in trafic...daca te intereseaza vorbim mai multe ca as schimba-o cu ceva cu carbon .Ce toba ai tu? am yoshimura dar si io imi doresc ceva de carbon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldmancbr Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 am yoshimura dar si io imi doresc ceva de carbon... privitor la rulmentii de jug eu am dat 380 ron (de la dilly, daca-l stiti?!) pt 929 daca va ientereseaza :Dilly 0744164899. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate