dezu. Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 iar am facut si in seara asta 100 km ... sunt rupt ... bine ca nu ne-a prins ploaia ...ontopic - cine ma ajuta q statoru pt 929 ? p.s. - dezu`le trage fff bine fireblade`u tau verde kawasaki Mie nu imi place 100% ... ii lipseste ceva , faptul ca trag eu de el nu are de a aface starea lui de putere ... sau poate sunt obisnuit cu V2`ul de la TLS ... wtf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 unde`mi schimb si eu simeringurile la furca fata .... ca imi curgea unu si am observat ca de la wheelie curge din ce in ce mai rau (((( stie cineva un mecanic bun si ieftin ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 unde`mi schimb si eu simeringurile la furca fata .... ca imi curgea unu si am observat ca de la wheelie curge din ce in ce mai rau (((( stie cineva un mecanic bun si ieftin ? Alex Giulesti ... 0765888825 ... Are careva de imprumutat un set de oglinzi pt maine, vreau sa ajung la ITP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 ca de la wheelie te mananca in palma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 ce mai faceti fratilor? v'am neglijat in ultimul timp ..din cauza celor de la rds am iesit la furat net cu laptopul in masina ..in cautarea de WIFI dati gaz la mobrele alea sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
graurcristi Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Alex Giulesti ... 0765888825 ... Are careva de imprumutat un set de oglinzi pt maine, vreau sa ajung la ITP Am eu oglinzile de 929 si stau in cutie ca se balangane daca ma dau pe o roata. problema-i ca sunt din mures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Interesant, eu am vb cu un inginer de la HOOOONDA, a zis ca releul este in cilindrul doi, langa bujie !! (muuuhahahaha) Si lasati in pui mei izolatul, ca este misto cand scoate scantei, sau cand te electrocuteaza manerul !!! Na lasa atunci ca la intalnirea faierbleidistilor las eu la mine niste fire desizolate si ne scanteiem in serie cu 2 sticle de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 salut , proaspat detzinator de 929 `01 vreau sa potrivesc ceasul si nu shtiu cum ... ( need help tnx ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Am eu oglinzile de 929 si stau in cutie ca se balangane daca ma dau pe o roata.problema-i ca sunt din mures how much ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
graurcristi Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Nu le vand.ti le-as fi dat imprumut sa treci de rar sau itp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Nu le vand.ti le-as fi dat imprumut sa treci de rar sau itp. merci mult, lasa ca poate gasesc in Bucuresti ca sa nu mai stam cu posta si alte prostii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 salut , proaspat detzinator de 929 `01 vreau sa potrivesc ceasul si nu shtiu cum ... ( need help tnx ! cauta si o sa gasesti ... nici eu n-am stiut e o combinatie intre butoanele alea 2 mici de la jurnalier ... si dezu`le iti dau eu oglindele dar nu sunt la fel ...una de de carbon si una e stok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 cauta si o sa gasesti ... nici eu n-am stiut e o combinatie intre butoanele alea 2 mici de la jurnalier ... si dezu`le iti dau eu oglindele dar nu sunt la fel ...una de de carbon si una e stok Nu conteaza, ideea e sa iau ITP`ul si dupa aia ti le dau inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) imprumut io o pereche de oglinzi originale...da tre sa vii pana-n comuna berceni, acolo le am si acolo stau saptamanile astea, k mi-a fatat catzeaua. prin urmare am 9 pui superbi, 3 femele negre, una cu urechile negre (stereo), una alba complet (rar) si-una cu ambii ochi negri (zorro). un mascul alb complet (rar), unu' cu un ochi negru (piratu')-asta e dat deja, desi are doar o zi-... si unu cu urechile negre (tot stereo, dar mascul). o sa le fac si poze, sunt superbi, malaci si super sanatosi, asa ca dak vretzi careva sau stitzi careva pe careva doritor, datzi un semn pt oglinzi da un tel si le ai diseara dak vii dupa ele: 0766746584 Editat Iunie 20, 2008 de betzigash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 imprumut io o pereche de oglinzi originale...da tre sa vii pana-n comuna berceni, acolo le am si acolo stau saptamanile astea, k mi-a fatat catzeaua. prin urmare am 9 pui superbi, 3 femele negre, una cu urechile negre (stereo), una alba complet (rar) si-una cu ambii ochi negri (zorro). un mascul alb complet (rar), unu' cu un ochi negru (piratu')-asta e dat deja, desi are doar o zi-... si unu cu urechile negre (tot stereo, dar mascul). o sa le fac si poze, sunt superbi, malaci si super sanatosi, asa ca dak vretzi careva sau stitzi careva pe careva doritor, datzi un semn pt oglinzi da un tel si le ai diseara dak vii dupa ele: 0766746584 Duminica ma intorc, maine dimineata plec si nu are rost sa te incurc pt ca pana luni nu am cum face itp`ul. PS. Cum ai sa botezi cateii ? SC28 , SC33 .. etc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 imprumut io o pereche de oglinzi originale...da tre sa vii pana-n comuna berceni, acolo le am si acolo stau saptamanile astea, k mi-a fatat catzeaua. prin urmare am 9 pui superbi, 3 femele negre, una cu urechile negre (stereo), una alba complet (rar) si-una cu ambii ochi negri (zorro). un mascul alb complet (rar), unu' cu un ochi negru (piratu')-asta e dat deja, desi are doar o zi-... si unu cu urechile negre (tot stereo, dar mascul). o sa le fac si poze, sunt superbi, malaci si super sanatosi, asa ca dak vretzi careva sau stitzi careva pe careva doritor, datzi un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rtcbiker Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) ... mi-a fatat catzeaua. prin urmare am 9 pui superbi, 3 femele negre, una cu urechile negre (stereo), una alba complet (rar) si-una cu ambii ochi negri (zorro). un mascul alb complet (rar), unu' cu un ochi negru (piratu')-asta e dat deja, desi are doar o zi-... si unu cu urechile negre (tot stereo, dar mascul). o sa le fac si poze, sunt superbi, malaci si super sanatosi, asa ca dak vretzi careva sau stitzi careva pe careva doritor, datzi un semn SA-Ti TRAIASCA!!!!!! ... si sa-i iubesti!! si pe mamik lor! Deci, felicitari! Pune imagini! A! Eu sunt ft trist... Recent a murit pisoiasul meu... Si mor de dorul lui!! Imi intrase in suflet... Off Nu stiu ce animalut sa mai tin, mi-e frik sa nu se chinuie si asta in apt. la bloc... Editat Iunie 20, 2008 de rtcbiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Hola, amigos! Va salut de la 3000 de km, din pacate parcursi pe 2 aripi, in loc de 2 roti... Ne vedem la Tg Secuiesc, pe 4 iulie! Ciaules! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) Hola, amigos! Va salut de la 3000 de km, din pacate parcursi pe 2 aripi, in loc de 2 roti... Ne vedem la Tg Secuiesc, pe 4 iulie!Ciaules! Salutari, salutari! Sa ne aduci o maslina! Editat Iunie 20, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 sau o capsuna ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 sau o capsuna ) Sau iarba verde lui Dopeman (stim ca ii place) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 salut , proaspat detzinator de 929 `01 vreau sa potrivesc ceasul si nu shtiu cum ... ( need help tnx ! Dar la semnatura ai niste linkuri cu un parci de tzutzuchi ...... Fa-ma sa te inteleg! pune o poze ceva alea alea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Zenooooo...vezi iesirea de maine ..prezenta obligatorie verifica pe timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Obligat fortzat vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Sau iarba verde lui Dopeman (stim ca ii place) ohhh da, am fost la mare cu motorul, descarc pozele si va arat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate