white8snow Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 o guma spate pentru 929 RR din 2000 de la cine pot sa cumpar ? e de 190 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 o guma spate pentru 929 RR din 2000 de la cine pot sa cumpar ? e de 190 iti dau eu frate.... daca nu vrei noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 cine are un 929 ? si il tot vAD pe la victoriei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 la mare........ http://www.bikepics.com/pictures/1329690/ si pe drum.......... http://www.bikepics.com/pictures/1329691/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 la mare........ http://www.bikepics.com/pictures/1329690/si pe drum.......... http://www.bikepics.com/pictures/1329691/ foarte tare domnu.... pacat ca ma voi desparti de bladu meu. asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 frumoase pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) si in Vama.... http://www.bikepics.com/pictures/1329687/ mertane, de ce vinzi motorul? cumper choper? Concluzii dupa drumul la mare..... sc33 e mai comod, are valente mult mai putin sportive. 954 are saua incomoda, si imi amortesc picioarele. cu 919-le am fost pana in Italia, cu asta nu m-as duce, protectia la vant lasa de dorit si peste 200 trebuie sa te bagi cu totul sub parbriz. +-uri, ciclistica mai buna, putere mai mare si atrage mai multe priviri la mare.... pacat de drumurile din Romania si (cuvant jignitor) de pe sosele, in rest totul bine si frumos. Editat Iunie 23, 2008 de dopeman1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 mertane, de ce vinzi motorul? cumper choper? pacat de drumurile din Romania si (cuvant jignitor) de pe sosele, in rest totul bine si frumos. speed-drumurile de romania.... nu prea merge combinatia. eu ma impac foarte bine cu ea. o sa va arat ce o sa imi iau. dar dupa ce o achizitionez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 o galeata de pui!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 ce draguti sunt.... vreau si eu unu men. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 ce draguti sunt.... vreau si eu unu men. am mai dat un baiat pe la tine prin zona acum o luna si ceva, bacau sau iasi, nu mai stiu exact. dak vrei sigur da un semn, k e cu avans. in ordinea in care se plateste avansul, au prioritate la alegerea puiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 am mai dat un baiat pe la tine prin zona acum o luna si ceva, bacau sau iasi, nu mai stiu exact. dak vrei sigur da un semn, k e cu avans. in ordinea in care se plateste avansul, au prioritate la alegerea puiului. dar cat costa un puisor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) si in Vama.... http://www.bikepics.com/pictures/1329687/mertane, de ce vinzi motorul? cumper choper? Concluzii dupa drumul la mare..... sc33 e mai comod, are valente mult mai putin sportive. 954 are saua incomoda, si imi amortesc picioarele. cu 919-le am fost pana in Italia, cu asta nu m-as duce, protectia la vant lasa de dorit si peste 200 trebuie sa te bagi cu totul sub parbriz. +-uri, ciclistica mai buna, putere mai mare si atrage mai multe priviri la mare.... pacat de drumurile din Romania si (cuvant jignitor) de pe sosele, in rest totul bine si frumos. Dopeman, ce dimensiuni ai? (daca nu sunt indiscret, hi hi) eu ( 1,83 m, 77 kg) pe 954 ma simt mult mai bine decat pe F4i pe care l-am vandut tocmai din cauza pozitiei ( ca performante era suficient, genial motor). Era prea scurt pentru mine si la drum lung - 500 km sau mai mult - ma durea cocoasa. Pe 954 stau mai intins ca e mai lung, am scaritzele unde le vreau si ajung ceva mai odihnit la destinatie (in limite rezonabile, fireste)tocmai din cauza unei protectii bune la vant (parbriz stock). Cu 954 fac frecvent 500 - 600 km fara probleme si aleg deobicei trasee montane. Intr-adevar saua cam tare, dar deh, e sportiva, sa nu avem pretentii exagerate. Nu am mers pe 919 niciodata, dar am mers pe 1000RR si mi-a rupt mainile, la fel R1, Gixxer sau ZX10. Pana acum, 954 e cel mai comod SS cu care am avut de-a face. De aceea mi-am si cumparat-o, ca tare merg toate, de la 919 pana la Blade '08. In consecinta, ma voi aventura pe ea pana la Brno, probabil, anul acesta, ca anul trecut am fost la GP cu masina si cand am dat de autostrazile de afara mi-am blestemat zilele. zburau baietii pe motoare pe langa mine... Apropos, verifica-ti suspensiile, sa ai setarile de fabrica. E mai comoda asa, absoarbe bine denivelarile. Bafta maxima! Editat Iunie 23, 2008 de Kata San Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 cand vrei sa pleci la brno? ne strangem mai multi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) cand vrei sa pleci la brno? ne strangem mai multi ? Pai.... la cursa, in august. O gashka ar fi geniala. Bani sa fie, ca asta e problema. Cehia nu e ieftina deloc, iar cazare in Brno nu mai gasesti, totul e rezervat din martie. Asa am patit anul trecut. Am stat in Praga. foarte frumos, dar am spart vreo 1000 Euro in 4 zile, cu tot cu benzina(nu te poti abtine sa vizitezi praga si totul costa la nivelul lor, care mult mai ridicat ca al nostru( cam ca Austria). dar a meritat. am stat in tribuna de pe linia boxelor. atmosfera e incredibila. Ne faceau pilotii cu mana, etc... Editat Iunie 23, 2008 de Kata San Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Dopeman, ce dimensiuni ai? (daca nu sunt indiscret, hi hi)eu ( 1,83 m, 77 kg) pe 954 ma simt mult mai bine decat pe F4i pe care l-am vandut tocmai din cauza pozitiei ( ca performante era suficient, genial motor). Era prea scurt pentru mine si la drum lung - 500 km sau mai mult - ma durea cocoasa. Pe 954 stau mai intins ca e mai lung, am scaritzele unde le vreau si ajung ceva mai odihnit la destinatie (in limite rezonabile, fireste)tocmai din cauza unei protectii bune la vant (parbriz stock). Cu 954 fac frecvent 500 - 600 km fara probleme si aleg deobicei trasee montane. Intr-adevar saua cam tare, dar deh, e sportiva, sa nu avem pretentii exagerate. Nu am mers pe 919 niciodata, dar am mers pe 1000RR si mi-a rupt mainile, la fel R1, Gixxer sau ZX10. Pana acum, 954 e cel mai comod SS cu care am avut de-a face. De aceea mi-am si cumparat-o, ca tare merg toate, de la 919 pana la Blade '08. In consecinta, ma voi aventura pe ea pana la Brno, probabil, anul acesta, ca anul trecut am fost la GP cu masina si cand am dat de autostrazile de afara mi-am blestemat zilele. zburau baietii pe motoare pe langa mine... Apropos, verifica-ti suspensiile, sa ai setarile de fabrica. E mai comoda asa, absoarbe bine denivelarile. Bafta maxima! am 191cm si 92kg. am fost si eu la brno anul trecut si am stat in camping. super atmosfera, nu se poate dormi dar in rest e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 am 191cm si 92kg. am fost si eu la brno anul trecut si am stat in camping. super atmosfera, nu se poate dormi dar in rest e ok. Mda...... acum te inteleg. La inaltimea ta nu prea ai cum sa stai comod pe niciun SS. Te simti ca pe un pocket-bike. Probabil ca vei avea o pozitie buna doar pe 1100 XX, Busa sau ZX 12/14. La Brno ai fost pe motor? daca da, cum a fost drumul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 (editat) dar cat costa un puisor? 200e, un pretz absolut acceptabil pt niste pui de calitate. mama femelei mele e campion juniori romania, iar tatal campion juniori belgia. masculul se trage din ghitza (pt. cunoscatori) cel mai masiv mascul de bullterier existent vre-o data in rromania. cei mai ieftini pui de bulltarrier sunt acum 350e (la canisa Chiorean din CJ parka), dar eu nu vreau sa fac o afacere din vanzarea de pui, ci doar sa ajunga pe maini bune Editat Iunie 24, 2008 de betzigash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 o galeata de pui!!! Sunt superbi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 cainii cu cea mai pputernica personalitate, superbi. Kata San, am fost pe motor, cu sc33-ul si a fost ok, nu e asa de obositor ca 954-le, e chiar ok. drumul a fost ok, vezi atatea motoare pe drum ca n-ai cum sa gresesti drumul. am vazut si un baiat de 209cm pe 954 si nu se plangea deloc, nu vreau busa sau xx pentru ca pierd mult din manevrabilitate, pe 1000rr m-am simtit destul de ok, cred ca o sa fie urmatoarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 io am pe fatza furca de 1000rr e timpul sa schimb placutzele, asa ca ori ce recomandare e bine-venita. ce, de ce si de unde. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 mac. e recomandare ft buna. cumpara de la el, iti spune de ce ai nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 deci mac...astept oferta. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 io am pe fatza furca de 1000rre timpul sa schimb placutzele, asa ca ori ce recomandare e bine-venita. ce, de ce si de unde. ms eu zic sa pui placute originale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 sunt altele mai ieftine si mai bune decat nissin-urile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate