Aleko Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 (editat) Ediția de acest an se va desfășura în weekendul 29-31 iulie cu vedere la creasta Pietrei Craiului 300 m mai sus de Plaiul Foii.Accesul se face din oraselul Zărnești, indicator Plaiul Foii, urmând 10 km un drum pietruit care nu pune probleme nici unei moto, se mai merge inainte 300 m dupa cabana Plaiul Foii. Tabara de corturi va fi aici:cu vedere spre NE la creasta munților, poiana intre brazi, langa raul Bârsa și aproape de un izvor (fara a fi restrictiile din parcul national cu care se invecineaza).Pentru cei vor cazare, se afla la 300 m de unde punem corturile. Este cabana 7Crai a unuia din cei mai mari alpinisti români. Va rog PM pentru centralizarea rezervarilor, cat mai rapid ca zona primeste multi turisti. Preturile camerelor sunt mai convenabile decat la cabana Plaiul Foii.Camera dubla 100 lei, 3 locuri 130, 4 locuri 160 existand si o camera cu 7 paturi 40 lei/noapte de pat.Obiective de vizitat in functie de traseul de venire, Bran, Râșnov, pestera si Cheile Dambovicioarei, cetatea Orății, Brașovul etc.Informati-va cunoscutii cu comuniste, cei ce nu au acces la forum, prietenii straini ca ne adunam in Bucegi motociclete comuniste, clasice și/sau cu ataș! Editat Iunie 13, 2016 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 Superba zona! Se accepta si motociclete capitaliste dupa anul 2000? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 (editat) locul meu de suflet. eu vin cu necomunista mea. chiar si neinvitat ( si in wknd acum voi fi acolo, dar cu masina ) Editat Iunie 13, 2016 de marcelius78 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi24 Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 ..eheei, toţi comuniştii or să vină cu japoneze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 13, 2016 Autor Share Postat Iunie 13, 2016 (editat) ..eheei, toţi comuniştii or să vină cu japoneze! va astept cu CZ-ul! Anual au fost 30-35 motociclete vechi sau cu atas, anul asta sper sa vina mai multe. Va veni si o grupa din Republica Moldova. Chiar daca vor veni si motociclete moderne, intrunirea este prilejul ca fiecare sa-si scoata din batatura vechitura, participa cu adevarat doar cei care vin calare pe motocicleta in tema. Desigur toti prietenii sunt invitati. Editat Iunie 13, 2016 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 trec si eu in vizita, dar nu cu Mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 (editat) S-ar putea sa vina si un mos de 69 de ani. Editat Iunie 13, 2016 de constantin57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 Neaparat prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Si io. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_boy Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Ne vedem acolo .Voi fi prezent cu mz-ul din dotare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 bai nene eu am un hornet din 2000, pe vremea aia si japonezii faceau comuniste. deci hornetul este comunista. deci clar vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Salutare Aleko,nu poti primi mesaje...as dori si eu un pat cald in camera de 7 locuri..vineri si sambata.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 15, 2016 Autor Share Postat Iunie 15, 2016 Salut Cuxi, te-am marcat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 Anul asta vin cu Deuche Democratiche Republik! Sperc ca la anul sa vin unde s-o tine cu vechea mea rusoaica! Sa ne vedem sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 Poate nu ar strica şi o mediatizare pe FB, cam ca şi aceştia: https://www.facebook.com/groups/770748736297673/?multi_permalinks=1142376575801552¬if_t=group_highlights¬if_id=1467830825669834. Aşa poate se adună mai mulţi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 Este: https://www.facebook.com/events/186775175057651/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 Este: https://www.facebook.com/events/186775175057651/ Se pare că totuşi nu este. Aş fi dat şi eu o distribuire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 9, 2016 Share Postat Iulie 9, 2016 E pus pe privat de Aleko, de aia nu-l vede toata lumea. Cine vrea sa vina, ia cunostinta de intrunire si de aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 12, 2016 Autor Share Postat Iulie 12, 2016 Evenimentul FB e privat, cei invitati pot invita mai departe de-ai nostri. Deja se contureaza o prezenta buna de comuniste. Vremea e prognozata insorit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Iulie 14, 2016 Share Postat Iulie 14, 2016 De cand s-a anuntat asteptata intrunire ma tot pregatesc dand ture cu Ij-ul prin oras si imprejurimi si vad ca se comporta destul de bine din punct de vedere tehnic, asa ca in anul acesta voi incerca sa ma aventurez cu "batrana doamna" pana la locul cu pricina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vene Postat Iulie 14, 2016 Share Postat Iulie 14, 2016 Tu ma provoci sa fac asigurare la ij si sa scot si eu atasul. Deoarece s-a scumpit asa de mult asigurarea anul asta, am renuntat la IJ in favoarea BMW, dar fiecare are farmecul ei (insa bugetul!!!!). Daca nu, si BMW-ul e OK, si asa "voi cu comunistele voastre" sunteti minoritari la intrunire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius dneperistu Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 Salutare eu plec sambata din bucuresti pe la ora 7 cu nitrogena din dotare impreuna cu alte 2 nipre asadar cine mai doreste cine mai pofteste pe data de 30 07 binenteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 Anul asta nici eu nu particip cu adevarat, o sa trec sambata cu copiii. Am vrut sa spun cu masina, dar cred ca iau un rucsac si o sa vin cu trenul. Ca sa pot ciocni si eu cu prietenii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramo bv Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 Prezentă, cu o japoneza "comunista" din 86. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 21, 2016 Autor Share Postat Iulie 21, 2016 (editat) Prezentă, cu o japoneza "comunista" din 86. 86 deci e clasica, e in tema » Post actualizat in 21 Jul 2016 07:37 Tu ma provoci sa fac asigurare la ij si sa scot si eu atasul. Deoarece s-a scumpit asa de mult asigurarea anul asta, am renuntat la IJ in favoarea BMW, dar fiecare are farmecul ei (insa bugetul!!!!). Daca nu, si BMW-ul e OK, si asa "voi cu comunistele voastre" sunteti minoritari la intrunire! nu, suntem majoritari de fiecare data la intrunirea asta. Primesc sponsorizari de la firmele de asigurari ca au clienti noi inaitne de intrunirea asta ) . Si eu o sa-mi fac asigurarea la fierul cu care vin in buza evenimentului. Editat Iulie 21, 2016 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate