apriliacluj Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 bestial a iesit asta-i esenta! diiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Astfel de oameni trebuie promovati. Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Topicul asta ar trebui tinut sus! Am vazut si eu rezultatul lucrarii - jos palaria pentru baietii de la atelier! » Post actualizat in 16 Jun 2016 07:25@elparu da si tu detalii - costuri, date de contact, locatie exacta, www..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 (editat) Topicul asta ar trebui tinut sus! si eu de la un prieten am auzit de PDR (paintless dent repair) acum cativa ani ....la o indoitura la masina am inceput sa caut solutii, nu am vrut sa revopsesc toata capota, (desi aveam CASCO) , era o masina noua, mi-am zis ca vopseaua originala tine mai mult decat orice alta revopsire... si de atunci apelez cu incredere la acest serviciu la tot parcul de masini, si sunt extrem de multumit pt Cluj este Razvan, (il recomand cu incredere) contact la: www.grindina.com Editat Iunie 16, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Iunie 28, 2016 Share Postat Iunie 28, 2016 Salut! Am scapat motocicleta de le cric si s.a infundat toba, fara nicio zgarietura. Stiti cumva cum/unde si daca se poate repara? De preferat Bucuresti. Mersi Daca are vreo legatura, toba este micron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Iunie 28, 2016 Share Postat Iunie 28, 2016 la Delea Veche, aproape de statia de RATB sunt niste baieti intr-un garaj. Din cate stiu sunt cam buni pe tobe. Daca ai drum, poti sa intrebi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikel1992 Postat Iunie 28, 2016 Share Postat Iunie 28, 2016 Conteaza cum este prins capacul. Daca are pop nit-uri le desfaci frumos si cu ajutorul unui lemn o indrepti din interior spre exterior. Daca nu, iti trebuie ventuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iunie 28, 2016 Share Postat Iunie 28, 2016 (editat) Pare prinsa ceva in genul asteia. Editat Iunie 28, 2016 de Sinister Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 29, 2016 Share Postat Iunie 29, 2016 MVA: solutia e PDR vezi acest topic: /index.php?/topic/738974-indreptare-rezervor-modalitati-pret/ si cam gasesti toate raspunsurile! deci se rezolva fara nici o problema! » Post actualizat in 29 Jun 2016 12:59______________ multumesc! v-as ruga sa-l faceti si pinned, pana afla majoritatea colegilor de aceasta metoda ....neinvaziva ________________ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andy Drei Postat Iulie 23, 2016 Share Postat Iulie 23, 2016 Salutari! Nu vreau sa fac reclama dar la Mihai de la turbocon am ajuns eu joi cu rezervorul de la mobra. Desi initial a fost reticent cand a vazut pozele, a avut totusi curajul sa se implice si sa incerce ceva. M-a chemat la atelier, s-a apucat de treaba si a facut tot ce i-a permis dotarea si materialul clientului. Ce a iesit vedeti mai jos... Iar ca pret, absolut decent si de bun simt. 70 de lei cu tot cu berea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iulie 31, 2016 Share Postat Iulie 31, 2016 Nu-i rau deloc. Eu mi-am facut asa o aripa la masina la un baiat din Constanta (daca vrea cineva detalii caut). Treaba asta cu ventuzele este foarte inteligenta, cine are talent face minuni. Altii ti-ar baga ditamai stratul de kit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 31, 2016 Share Postat Iulie 31, 2016 baiat din Constanta (daca vrea cineva detalii caut). Era un turculet? Daca da, se pricepe, intradevar, eu chiar uitasem de el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iulie 31, 2016 Share Postat Iulie 31, 2016 Era un turculet? Daca da, se pricepe, intradevar, eu chiar uitasem de el... Da el e. Cred ca Enis il cheama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 2, 2016 Share Postat August 2, 2016 Salutari! Nu vreau sa fac reclama dar la Mihai de la turbocon am ajuns eu joi cu rezervorul de la mobra. Desi initial a fost reticent cand a vazut pozele, a avut totusi curajul sa se implice si sa incerce ceva. M-a chemat la atelier, s-a apucat de treaba si a facut tot ce i-a permis dotarea si materialul clientului. Ce a iesit vedeti mai jos... Iar ca pret, absolut decent si de bun simt. 70 de lei cu tot cu berea lui. Nu vad totusi in ce a constat reparatia. Ori nu sunt poze si dupa ...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andy Drei Postat August 2, 2016 Share Postat August 2, 2016 Sunt, dar trebuie sa te uiti putin mai atent. Primele 3 poze sunt "inainte" iar restul "dupa". Asa cum am mentionat, a facut tot ce s-a putut sa indrepte cat mai mult din indoitura. Pentru cei extrem de pretentiosi poate nu este rezultatul ideal dar pentru mine, care am stat langa el si am vazut cat s-a straduit, pot zice ca nu avea ce face mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 2, 2016 Share Postat August 2, 2016 Puteai sa o rezolvi definitiv si sa arate ca un rezervor nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andy Drei Postat August 2, 2016 Share Postat August 2, 2016 Atat cat s-a putut s-a facut. Dar sunt deschis la informatie iar daca stii tu pe cineva care face mai mult, impartasaste si noi. Multumim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 2, 2016 Share Postat August 2, 2016 Tocmai am descoperit ca nu mai am numarul celui cu care am lucrat ultima oara si la care am facut tot un rezervor de ER6f... ( dar nu e in subiectul din topic, reparatia a fost cu revopsire. revin totusi cu date de contact cand o sa le am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sfert Postat Aprilie 13, 2017 Share Postat Aprilie 13, 2017 (editat) Salutare, doresc sa repar acest rezervor fara sa afectez vopseaua si cred ca pot improviza ceva asemanator ca in filmuletul de pe youtube, insa nu stiu ce adeziv sa folosesc, aveti idei ? Multumesc. Editat Aprilie 13, 2017 de sfert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Aprilie 13, 2017 Share Postat Aprilie 13, 2017 Cred că se poate face cu ventuze și umflat cu aer, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Aprilie 13, 2017 Share Postat Aprilie 13, 2017 Daca iti iese fara sa se ia vopseaua, sa-mi spui si mie ca am si eu o indoitura la Yamaha, ce-i drept mult mai putin pronuntata, insa e acolo. Asa am luat motocicleta si nu am vrut sa o indrept stiind ca ii stric vopseaua si modelul de pe rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 13, 2017 Share Postat Aprilie 13, 2017 uite aici, topic dedicat: /index.php?/topic/738974-tinichigerie-fara-revopsire-reparatii-pdr-paintless-dent-repair/ succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_taz Postat Aprilie 13, 2017 Share Postat Aprilie 13, 2017 daca mai cauti putin pe youtube o sa vezi ca folosesc batoane pt pistolul de lipit normale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 13, 2017 Share Postat Aprilie 13, 2017 Am vazut live si am si facut ceva teste la indoituri pe caroseriile auto. pe youtube e un tip care face minuni. La indoituri mici se practica tije lipite de vopsea si trase . Apoi cu dornuri speciale se bate regulat ca sa se aduca la forma. Cu cat e mai mare zona, si mai adanca, se actioneaza din interior cu tije confectionate in timp si dupa multe experiente. Ce ai tu acolo, a facut un tip pe youtube, dar a intrat cu tija pe la buson si pe la robinet. Si a muncit tare mult. Se poate dar iti trebuie un meserias. Ma insel sa gasesti pe la noi, e munca migaloasa si nu merita. Daca ar fi fost te miri ce custom paint semnat de vreun Dali mai ziceam...dar asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinAnicai Postat Aprilie 13, 2017 Share Postat Aprilie 13, 2017 Lipici ce trebuie incalzit(il gasesti sub forma de baton) si alcool izopropilic pt a dezlipii lipiciul de pe rezervor sau capul de tragere. Eu am construit o chestie asemanatoare si functioneaza extraordinar de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate