Axa cu Scame Postat Mai 14, 2004 Share Postat Mai 14, 2004 Fratilor, spre fericirea mea am ajuns sa pn aici al doi-lea topic, dupa ala cu jawayamakawazuki De mai bine de juma de an ma tot screm sa gasesc asa ceva si.....iata-l!M-am bagat in datorii, m-am dat peste cap, dar ...in sfarsit am un motor care se apropie foarte mult de ceea ce visez ....e enduro? Seamna! E un 2V? Esteeeee. E racit cu apa? Nu e , dar cred ca nu e o problema. Peste 40 de cai? da , 45 Merge la drum lung pe sosea, cu pasager si bagaje? Inca nu l-am testat la asta, dar promite Marge pe drum forestier? In mod cert mai bine ca jawa.Pe gropile de pe strada mea nu a zis nici pas, parca pluteste...si cine stie strada mea, stie de ce e vorba Cred ca trece cu brio si de proba de mlastina la Calugereni, Paris-Dakar pe plaja si cine stie,...Trial? Ramane de vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 14, 2004 Autor Share Postat Mai 14, 2004 Deocamdata militia sufera in durerile facerii sa-mi nasca numar si talon, dar nu au incotro, azi ma duc peste ei, ca dosarul e gata de luni. Din pacate nu voi avea talonul sa pot veni cu el la Ploiesti in we, ma veti vedea tot pe Jawa...dar zilele iepei ii sunt numarate,i-am pus gand rau ca trebuie sa-mi platesc din datorii O revizie la sange si gata , isi cauta alt stapan Guzganu' se simte bine , mai am unele reglaje de facut la el dar nimic major , asa ca saptamana viitoare sper sa-l plimb pe la Arc sa vedeti si voi aratarea... Deja vad miile de km prin tara cum se astern sub roti la vara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 14, 2004 Autor Share Postat Mai 14, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 14, 2004 Share Postat Mai 14, 2004 s-o stapanesti sanatos! iti urez mii de km fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Mai 14, 2004 Share Postat Mai 14, 2004 ...impresionanta motocicleta!! Casa de piatra !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Mai 14, 2004 Share Postat Mai 14, 2004 Bravo bre! Sa o stapanesti sanatos si sa faceti impreuna cat mai multi km! Bafta si drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Mai 14, 2004 Share Postat Mai 14, 2004 Bravo barosane. Originala znamenie ti-ai mai luat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Mai 14, 2004 Share Postat Mai 14, 2004 felicitari, tre s-o uzi sa fi fericit cu ea, ca stiu ca de mult te minca de-un upgrade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Mai 15, 2004 Share Postat Mai 15, 2004 congratulations. sa ai parte numai de clipe minunate alaturi de italianca. da si tu ceva detalii, cat a costat, cand ma dai si pe mine o tura, etc etc. mwoaaama ce te invidiez... (in cel mai amical mod) am o stima deosebita pt guzzi. personal imi place modelul nevada. dar stiu ca tu ti-ai dorit enduro, asa ca ma bucur pentru tine. drum bun intotdeauna. © Ares comunistu' (inca) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 15, 2004 Share Postat Mai 15, 2004 E frumoasa ! Interesant este si faptul ca este un model rar al lui Guzzi deoarece enduro nu are in gama lui ! Bravo ! Sa ai grija de ea ca si ea o sa aiba de tine ! Ti s-a implinit o veche dorinta . Bafta si respect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Mai 16, 2004 Share Postat Mai 16, 2004 Sa te bucuri de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 16, 2004 Share Postat Mai 16, 2004 ma bucur sincer cand vad ca cineva ishi mai implineste un vis.sa itzi aduca numai bucurii guzganu, gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin Postat Mai 16, 2004 Share Postat Mai 16, 2004 Sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ulise Postat Mai 17, 2004 Share Postat Mai 17, 2004 Ai evadat din blocul comunist(elor)! Bravos! De trei ori ura! Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 17, 2004 Share Postat Mai 17, 2004 Te-ai dat cu dusmanul! Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JimBeam Postat Mai 17, 2004 Share Postat Mai 17, 2004 frumos, felicitari la cat mai multi km impreuna fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Mai 17, 2004 Admin Share Postat Mai 17, 2004 Felicitari si s-o stapanesti sanatos Ne vedem prin tzara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 felicitaciones hombre! motor con cohones sa ne vedem pe strada maine la ark...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 Felicitari! V2 rulez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvn Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 Felishitari si la multzi chilomietri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 Sa-ti traiasca si sa te poarte cat mai multi km fara probleme! Noroace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 19, 2004 Autor Share Postat Mai 19, 2004 Multumesc de urari! Ieri i-am pus numarul nou-noutz si am scos guzganul la o plimbare nocturna la Baneasa...WOW Rezultatul testelor: -Nu prea simte diferenta cu/fara pasager -Trage bine de jos , nu prea am avut de ce sa sar cu el de 5000 de ture si rosul incepe la @8 -Merge lejer cu 90-100 kmh croaziera si cand e nevoie urca rapid in 110-120...Mai mult nici nu cred ca e cazul,desi de la 100 mai are 3000 de ture pana in rosu.Probabil ca ia lejer aia 160 kmh scrisi pe carte,dar nu are rost sa-l incerc.Cel mai mult imi place cum bubuie ca tractorul la 60 si 3000 de ture -Saua nu e asa inconfortabila cum credeam la inceput Chiar imi place...cred ca o sa ne intelegem bine...incepem sa ne obisnuim unul cu altul. Ne vedem diseara la Arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucs Postat Mai 19, 2004 Share Postat Mai 19, 2004 Felicitari omule! Am trecut si eu acum 1 saptamana - doua de la un MZ ETZ 250 care m-a purtat cu cinste 2 ani, la un Kawasaki GPZ de 500, asa ca-ti inteleg foarte bine bucuria... Sa te duca bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 19, 2004 Share Postat Mai 19, 2004 @bucs: schimba-ti avatarul, mi-ai ars ochii! esti urat! @axa ne vedem diseara vecine abia astept sa vad aratarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate