john17 Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 Titlul sectiunii se refera la piese originale, ceea ce pot eu oferi sunt, cel putin deocamdata, piese de schimb aftermarket. Nu exista insa sectiune dedicata pe forum. Incep cu o introducere: de cativa ani detin o firma de piese auto, iar dupa o pauza de cativa ani am revenit pe 2 roti. Cautand pe la furnizorii mei am gasit oferte si pentru piese moto, am deschis AICI topic de vanzare pentru ulei moto ENEOS, initiativa care se pare ca a avut succes. Acum diversific oferta. Ce va pot oferi? Filtre, placute de frana, rulmenti de jug si roti, simeringuri de furca, placute de frana, cate un cablu, o oglinda sau o maneta. Am selectat o motocicleta Honda CBR 600F 2004 pentru care am facut o lista de preturi cu repere, sa zicem, uzuale: Filtru ulei Hiflo HF204 27 lei Filtru aer Hiflo HFA1619 90 lei Placute frana fata Lucas TRW 88 lei/etrier; 103 lei/etrier cele sinterizate Placute frana spate Lucas TRW 83 lei; 97 lei cele sinterizate Set reparatie pompa frana fata Tourmax 56 lei Maneta frana (cu reglaj) Vicma 70 lei Maneta ambreiaj Vicma 28 lei Set discuri frictiune ambreiaj Lucas 234 lei Set arcuri ambreiaj Lucas 50 lei Simeringuri ulei furca (set 2 buc.) All Balls 49 lei Set rulmenti jug + simeringuri All Balls 119 lei Tub furca 43mm. TLT 510 lei/buc. Oglinda retrovizoare Vicma 86 lei. Preturile includ TVA, emit factura. Pot trimite in tara prin curier rapid sau posta romana (pentru expeditiile cu posta solicit plata in avans - cont Raiffeisen - deoarece 2 drumuri + 2 cozi la oficiul postal sunt prea multe). Cererile de oferta le puteti face aici sau, pentru maximum de operativitate, pe adresa de mail eptec1 [at] yahoo.ro (nu .com!) Raspund la telefon 0724 756 349, insa e mai greu de dat preturi pe loc daca nu sunt la calculator. In Bucuresti produsele se pot ridica din sectorul 1, zona Sos. Chitilei. In curand voi deschide un magazin de piese auto-moto (fara velo sport ) in Buftea, dar ridicarea de pe Chitila va ramane posibila cel putin dupa amiaza/seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 2, 2016 Share Postat August 2, 2016 Ai cumva furtune de frana metalice sau poti aduce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 2, 2016 Autor Share Postat August 2, 2016 ca o mica precizare: cauta sa vinzi altceva decat placute lucas, sunt niste mizerii sinistre! in rest bune preturi... Feedbackul e binevenit, multumesc, astept si alte pareri. As mai avea cateva variante - Ferodo sau Brembo de exemplu - dar la preturi ceva mai mari. Personal am montat la fostul meuTransalp discuri + placute Ferodo si n-am fost multumit deloc, cel putin cu pasager trebuia sa anticipez mult franarile. Placute TRW vand si montez pe masini de cativa ani si feedbackul e bun, nu exclud sa fie alta calimara la 2 roti. Mai sapam, ne mai documentam. Ai cumva furtune de frana metalice sau poti aduce? Am vazut ceva furtune dar nu mi s-a parut ca as putea fi competitiv la preturi. Pt CBR-ul din exemplul de mai sus ar fi Lucas 160 lei spate si 340 fata, ca idee. Cam aceeasi situatie si cu kiturile de lant, nu ma pot bate in oferte cu unul dintre colegi care are topic dedicat. Mai lucram, mai facem lobby pe la furnizori, poate om reusi ceva in viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat August 2, 2016 Share Postat August 2, 2016 filtru aer HFA7911 sau CAF6911 un pret va rog. multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 3, 2016 Autor Share Postat August 3, 2016 filtru aer HFA7911 sau CAF6911 HFA7911 35 lei TVA inclus, livrare in 24h lucratoare de la comanda ferma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat August 3, 2016 Share Postat August 3, 2016 considera comanda ferma. te rog sa imi dai pe pm (sau aici) de unde anume din chitila se poate ridica. mentionez ca in jur de 18.30 pot ajunge sa ridic. pretul mi se pare foarte bun. » Post actualizat in 05 Aug 2016 07:08cumparat. vanzator de nota 10. preturi foarte bune (mi-a dat cotatii si pentru piese de masina). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat August 9, 2016 Share Postat August 9, 2016 Salut, Te rog sa-mi dai preturile pentru: COVER-GENERATOR 14031-0032 GASKET,GENERATOR COVER 11061-0113 (Kawasaki 636, 2005) Ma intereseaza pretul pe original, producator chiar si SH daca ai ceva. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrZee Postat August 10, 2016 Share Postat August 10, 2016 Salut, HFA3615 un pret te rog Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 10, 2016 Autor Share Postat August 10, 2016 Salut, Te rog sa-mi dai preturile pentru: COVER-GENERATOR 14031-0032 GASKET,GENERATOR COVER 11061-0113 (Kawasaki 636, 2005) Ma intereseaza pretul pe original, producator chiar si SH daca ai ceva. Multumesc Am scris in postul initial ca, pentru moment cel putin, nu aduc piese originale. Nu ma ocup nici cu piese moto sh. Garnitura Athena 45 lei in 24h de la comanda ferma Capacul original ar fi ~900 lei dar revin la ce am scris mai sus. Salut, HFA3615 un pret te rog Multumesc Hiflo HFA3615 69 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIBANU CZ Postat Noiembrie 18, 2016 Share Postat Noiembrie 18, 2016 (editat) Ie scumpe astea! Filtrele le gasiti in multe alte locuri mai 'eftine! de exemplu Hiflo HFA3615 69 lei. il gasesti la motodiscount cu 64 de lei! Ai dracu astia de pun adaos 90% !!! http://motodiscount.ro/HFA3615_Filtru_de_aer Si mai sunt exemple! Over and out! Capac Kawasaki OEM 900 de lei?!? Ala costa maxim 140 de euro la reprezentanta! Editat Noiembrie 18, 2016 de BIBANU CZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 3, 2017 Autor Share Postat Martie 3, 2017 Anuntul valabil! Rulmenti roata spate + jug, simeringuri + ulei furca si set reparatie pentru poma de frana pentru un Suzuki al unui coleg de forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scara_211084 Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Salutare, Pentru un BMW K 1200 LT , 2000 an de fabricatie, m-ar interesa si pe mine pret pentru urmatoarele: 51162347238 - 1 buc 51162347188 - 1 buc 46712332736 - 1 buc 46712332735 - 1 buc Multumesc anticipat pentru raspuns, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 30, 2017 Autor Share Postat Martie 30, 2017 (editat) Ma vad nevoit sa revin cu precizarea ca nu ofer pese de schimb originale pentru motociclete! Multumesc pentru intelegere. Cateva exemple pentru produsele pe care le comercializez: Editat Martie 30, 2017 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo_nutz Postat Aprilie 26, 2017 Share Postat Aprilie 26, 2017 As fi interesat de un cablu de ambreiaj si setul de cabluri de acceleratie pentru un Yamaha FZ6 din 2007. Poti sa-mi spui un pret si in cat timp le-ai avea in cazul unei comenzi ferme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 Salut! Ai PM . ....sau , nu ma doare mana sa mai scriu o data : vreau si eu un pret pt rulmenti de jug Honda CBF 600 SA 2005. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 5, 2017 Autor Share Postat Mai 5, 2017 Toata lumea a primit raspuns m.p. la momentul respectiv. Multumesc pentru interes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo_nutz Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 Confirm ca am primit, preturile sunt ok (dar in cazul meu la diferenta prea mica fata de varianta OEM/Yamaha) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frazed Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Salut. Imi spui te rog un pret pentru lant distributie + patine pentru honda cbr 600 f4i 01-07? ( OEM si aftermarket? ) Multumesc PS. Eventual si niste tuburi pentru furca, pot fi si SH, daca-s ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Septembrie 15, 2017 Share Postat Septembrie 15, 2017 Salut. Imi spui te rog un pret intinzator pentru honda cbr 600 f4i 01-07 M-ar interesa si pe mine de asemenea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 5, 2019 Autor Share Postat Martie 5, 2019 O selectie din ce am mai livrat colegilor de forum. Anuntul este in continuare valabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany2012 Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Salutare Un pret pt kit de lant, Suzuki DL 1000, an 2002. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 13, 2019 Autor Share Postat Martie 13, 2019 (editat) Salut. 495 lei kit lant DID ZVMX + pinioane JT 17 si 41 dinti, pinionul fata cu cauciuc (cum e si echiparea din fabrica). Kit cu lant DID VX in loc de ZVMX ar fi 410 lei, dar data fiind capacitatea cilindrica e recomandat ZVMX. Preturile nu includ eventuale cheltuieli de transport. Precizez si aici ca, data fiind carantina: Pentru comenzi si informatii va stau la dispozitie numai telefonic/WhatsApp la Zero Sapte 24 756 349 sau pe e-mail eptec1[at]yahoo.ro Produsele se ridica personal din zona Sos. Chitilei sector 1, expediez in alte localitati cu Fan Courier in sistem ramburs sau cu Posta Romana doar cu plata in avans (cont Raiffeisen) pe baza de factura proforma. Multumesc. Editat Martie 13, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 28, 2019 Share Postat Martie 28, 2019 Mulțam fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 28, 2019 Autor Share Postat Martie 28, 2019 Cu plă, mulțumesc și eu. Tiii, da' ce repede s-a mișcat Poșta Română!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 28, 2019 Share Postat Martie 28, 2019 Laser! Eu sunt mulțumit de serviciile lor. Cum mai am nevoie de ceva, apelez la serviciile tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate