Vizitator Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Salut cine ma poate indruma sa sti si eu pina a ajunge la asigurator.a dat unu cu masina peste moto in patcare a stricat cite cevs maneta craspad evacuare,sunt aftermarket asiguratorul im va da pe cele stoc? Sau bani sau nimic.cele stricate nu se mai pot repara asi gurarea este facutta la asirom multam mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Pana una alta, in 2016 se poate asigura si limba materna in caz ca se uita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxxRoad Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 "Lacrimile cade... caprele merge cu ele". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali Chivu Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Salut cine ma poate indruma sa sti si eu pina a ajunge la asigurator.a dat unu cu masina peste moto in patcare a stricat cite cevs maneta craspad evacuare,sunt aftermarket asiguratorul im va da pe cele stoc? Sau bani sau nimic.cele stricate nu se mai pot repara asi gurarea este facutta la asirom multam mult Salut mai intai de toate suna la 021 - 9599 pentru avizarea daunei ,iar dupa aceea te duci impreuna cu cel care ti-a lovit motorul pentru constatarea daunelor. Ai 2 posibilitati: -Reparatia moto sa fie efectuata intr-un service cu decontare directa(piesele vor fi inlocuite cu cele OEM) -Sa ceri reparatie in regie proprie ( este necesar sa faci o vizita la un service moto pentru intocmirea devizului , te duci cu devizul la asigurator si acesta iti va da suma,sau o parte din suma) O zi placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 (editat) Salut cine ma poate indruma sa sti si eu pina a ajunge la asigurator.a dat unu cu masina peste moto in patcare a stricat cite cevs maneta craspad evacuare,sunt aftermarket asiguratorul im va da pe cele stoc? Sau bani sau nimic.cele stricate nu se mai pot repara asi gurarea este facutta la asirom multam mult Sunt sigur ca topicul este deschis la bascalie, altfel nu-mi pot explica lipsa totala de respect fata de regulile gramaticale din textul de mai sus. Editat Septembrie 13, 2016 de MirceaB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 E scris in graba de pe telefon si toată lumea știe că telefoanele fac greșeli de ortografie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 (editat) de pe un alt topic ""Nu cunoast dar ce sa zic am iesit cu mobra azi si pe sosea numai motociclisti dornici de viteza si de exchibitionism sa u bagat printre masini la limita accidentuli au atins oglinzi era sa fi calcat unul pe picior de masina pt ca sa nagat intre 2 masini foart apropiate,si ne mai intrebam de se ontpla ce se intimpa.mai bine ca mosi si un pic mai sigur" Si de pe altul : se vinde ural 750 an 2002,20000 km cauciucuri noi haideneau, discuri de ambreiaj noi de la ural rprezentanta transmisie noua ural reprezentanta hertoc, instalatie electrica facuta ca la carte toate acestea rula te 1000 km distributie hertoc aprindere cdi ducati carburatie k68 si cvk keihin motocicleta a fost revopsita jante centrate la rabinu multe alte imbunatatiri mutorete merge brici, pozele vorbesc o vind pentru ca vreau o motocicleta de oras uralul di punctul meu de vedere nu se incadreana la moto de oras. ulei sclimbat belrei rulat 1000 km buji noi ngk itp asigurare moto pe numele meu pretul este 2300 euro Sa mai continui ? ) Eu nu inteleg cum omul asta cere o paine la alimentara. » Post actualizat in 13 Sep 2016 20:16Si totusi ca sa fiu de ajutor: Ai nevoie de copii la RCA,talon,permis si buletin al celui care te-a lovit. Completezi formularul de amiabila. Suni la asigurator si deschizi dosar de dauna. Dupa cateva zile o sa te caute sa inspecteze avariile si apoi o sa-ti faca o oferta de bani cash daca vrei reparatie in regie proprie.Daca vrei piesele inlocuite va trebui sa faci deviz la un service,si tu sa platesti piesele ,iar apoi te vor despagubi pe baza facturii. Editat Septembrie 13, 2016 de Old School Rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_blues Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Asa tată, ceartă -i, ceartă -i! Cum sa îndrăznească ei sa te certe că nu știi sa scrii. Da ce, aici e forum de gramatică? Scrie băiete cum vrei și nu-i mai băga în seamă. Niște țărani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Felu in c te ecsprimi cu ce-i din jur arata cinesti si respectul pntru ce-ilalti.K ei lucrat s-au nu cu detegele la lucru manual nu e o scuza si vei fiii luat la misto in continure,pentru ca tu nu face greseli de tsatatura,tie efectiv nuti pasa cum scri si ai pretenti de la alti sa se chinue sa t inteleaga. » Post actualizat in 14 Sep 2016 05:36Iar tuin lock sa te dai cu moto la ore tirzi ar trebuii totus sa citesti in fecare seara o carte d gramatic.Macar 30 de minute pe zi.Suntem in sec 21 si acesul la informati e usor pentru oricine.E spre binele tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_blues Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 (editat) Felu in c te ecsprimi cu ce-i din jur arata cinesti si respectul pntru ce-ilalti.K ei lucrat s-au nu cu detegele la lucru manual nu e o scuza si vei fiii luat la misto in continure,pentru ca tu nu face greseli de tsatatura,tie efectiv nuti pasa cum scri si ai pretenti de la alti sa se chinue sa t inteleaga. » Post actualizat in 14 Sep 2016 05:36 Iar tuin lock sa te dai cu moto la ore tirzi ar trebuii totus sa citesti in fecare seara o carte d gramatic.Macar 30 de minute pe zi.Suntem in sec 21 si acesul la informati e usor pentru oricine.E spre binele tau. Partikip! Editat Septembrie 14, 2016 de baby_blues Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Intrebi de una, dai de alta... E grele dom'le... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Sigur mergeti mai mult cu masina ca trebuie sa duceti sotiile dimineata la munca ... nu te avanta intr-un "conflict" ... 1. ai mustele pe palarie, nu conteaza motivele, rezultatul este foarte "graitor" textele sunt muci... 2. nu ai sanse de castig, cu cat dai mai multa apa la moara cu atat va fi mai greu... las-o balta, atentie mai multa data viitoare, scoate t9-le... reciteste textul, corecteaza-n urma... etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 -biiine nu mai bag)asa ca luati telefonul si despaduchiati toate sectiunile.da de voi doi chiar am vrut sa fac bascalie ca stiam ca sunt multe molii dar am gasit doar doua.Vezi ca una din moliile astea iti poate taia accesul la forum. Ai un pic grija la limbaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Partikip! Vezi ca una din moliile astea iti poate taia accesul la forum. Ai un pic grija la limbaj. corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Multumesc mult pentru indrumari,si mai ales lui baxxter de intelegere.da este adevarat este postat de pe telefon si lucrez de 20 de ani incaltaminte manuala,am degetele cremvusti polonezi.m-am despartit greu de un telefon clasic dar totusi am facuto ca te lovesti de tehnologie si nu ai incotro,cit despre cei doi camarazi recalcitranti,cred ca au inceput telenovelele si nu au voie la tv,sau furisat tiptil in dormitor la somnica sa nu deranjeze doamnele,si sub plapuma dai butonare pe tele si articuleazai pe cei ce au gresit cite ceva dai si ia fiecare sectiune la puricat.nu va puteti revarsa nervi ca sunteti mustrati prni emisiuni tv?eu daca nu vad ceva interesant la o sectiune nu intru dar voi puricati totul,va mai numiti si molii de forumuri Mai esti si obraznic... » Post actualizat in 14 Sep 2016 17:05 Sigur mergeti mai mult cu masina ca trebuie sa duceti sotiile dimineata la munca,si bani pt benzina sa va mai dati si voi cu moto seara cind e liber nu mai sunt (-mai bag si eu doi litri sa ma dau cu moto -adica unghiile nu le mai fac? -biiine nu mai bag)asa ca luati telefonul si despaduchiati toate sectiunile.da de voi doi chiar am vrut sa fac bascalie ca stiam ca sunt multe molii dar am gasit doar doua. » Post actualizat in 13 Sep 2016 20:34 Aaaa uite ca a aparut inca una,ies ies din gogosile alea o gramada stai asa ca e doar inceputul. » Post actualizat in 13 Sep 2016 20:38 Aha mi-am pus ciorapi sintetici sa vedem ii rod si pe astia? » Post actualizat in 13 Sep 2016 21:03 Pentru molii feceti ceva mai plin de adrenalina daca nu aveti bani de benzina sa va dati la ore tirzi cind e liber,decit sa stati pe plictisitorul forum,incercati un pokemon go cu fundul pe balustrada balconului si cu picioarele in exterior si imi lasati si mie ceva repede scris in testement un manual de gramatica pina sa va imprastiati Ti-am mai zis ca esti obraznic?! » Post actualizat in 14 Sep 2016 17:05 Vezi ca una din moliile astea iti poate taia accesul la forum. Ai un pic grija la limbaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Lămuriți-ma va rog si pe mine, ca sunt sarac si nu am feisbuc, ce plm e aia partikip? Să fiu și eu băiat, în puii mei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 ia si lectureaza (si spor la concursuri, in caz ca te hotarasti sa partikipi): http://www.puterea.ro/monden/50000-de-fani-andra-au-sarit-gardul-gradinii-domnului-140943.html http://www.timesnewroman.ro/entry/academia-romana-cedeaza-in-fata-presiunilor-internetului-de-azi-inainte-corect-e-partikip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Chiar exista oamenii aia? )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 ia si lectureaza (si spor la concursuri, in caz ca te hotarasti sa partikipi): http://www.puterea.ro/monden/50000-de-fani-andra-au-sarit-gardul-gradinii-domnului-140943.html http://www.timesnewroman.ro/entry/academia-romana-cedeaza-in-fata-presiunilor-internetului-de-azi-inainte-corect-e-partikip mare gradina... daca au incaput 50 000 in ea! am aflat cu okazia asta ce tot scria lumea evident la misto partikip... merci. asa este cand nu te facebucesti si nu ai dee cum e cu trendurile moderne. » Post actualizat in 15 Sep 2016 11:43 Chiar exista oamenii aia? da man, exista si ... voteaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Si va mai minunati ca a iesit "Fireai a draqu!" la primaria Bucuresti, iar Mickey Mouse a fost premier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Lămuriți-ma va rog si pe mine, ca sunt sarac si nu am feisbuc, ce plm e aia partikip? bate numa' in gugli, gasesti peste 10k de rezultate....... ........... nu ma mai mira nimik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 ........... nu ma mai mira nimik si de acum totul este la vale... cel mai bine platit actor 2016 este The Rock... cine zicea ca marimea muschiului nu este importanta? educatie tata! in muzica la fel... si international si la noi, la fel de varza... abilitatea de a te reproduce creste proportional cu valoarea masinii... peste 20 de ani vor fi vremuri "interesante" de trait. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 peste 20 de ani vor fi vremuri "interesante" de trait. daaaaa nu o sa avem pensie deloc si nici pat in spital! atunci sa vezi supravietuire! shit & fwutui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 abilitatea de a te reproduce creste proportional cu valoarea masinii... peste 20 de ani vor fi vremuri "interesante" de trait. Daca ai vazut filmul Idiocracy, incepi sa realizezi ca lumea chiar se-ndreapta intr-acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Daca ai vazut filmul Idiocracy, incepi sa realizezi ca lumea chiar se-ndreapta intr-acolo il am DVD original in colectie! cum sa ratez asa ceva? si da. este o previziune mai buna a viitorului decat apocalipsa din beblie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate