random string Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Salutare, Ma bate gandul ca aceasta joi sau sambata sa ma duc pana la ai mei in Buzau.As merge via Cheia, Intorsura Buzaului.E okay drumul, sau sa-mi iau gandul din cauza zapezii, poleiului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Zăpadă și polei nu are cum a fie, dar 5grade celsius la nivelul asfaltului sigur sunt, si posibil să te întorci chircit de frig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
random string Postat Octombrie 18, 2016 Autor Share Postat Octombrie 18, 2016 Multumesc. Am echipament de iarna, insa sunt constient ca tot voi ingheta putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Pe asemenea temperaturi (se anunță o maximă diurnă de 11 grade Celsius în București, mâine) nu prea mai văd plăcerea de a merge pe mobră. Pe stradă cel puțin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aturdoc9 Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Am fost eu luni pe Siriu , e periculos si cu masina ,frunze multe ude macinate parca e noroi ,apa pe viraje si multa mazga ,nu frigu e problema ci aderenta zero ,cam riscant dar daca mergi incet fara sa te avanti se poate dar fara cea mai mica placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip789 Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Salutare, Ma bate gandul ca aceasta joi sau sambata sa ma duc pana la ai mei in Buzau. As merge via Cheia, Intorsura Buzaului. E okay drumul, sau sa-mi iau gandul din cauza zapezii, poleiului? Salut, Mare grija la aderenta pe o temperatura la sol de maxim 4-5 grade ( la sol nu la 1.8m) si mai ales la mazga care se formeaza pe serpentine in urma umezelii din aer si a asfaltului deloc curat. Vorbesc din experienta, am facut Cheia la 7-9 gerade in aer de 3-4 ori (deschidere de sezon). Despre Intorsura....am mers doar vara insa imi pare mult mai curat, mai luminat si deci si mai uscat si mai usor decat Cheia....totusi fii cu bagare de seama si acolo. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
random string Postat Octombrie 18, 2016 Autor Share Postat Octombrie 18, 2016 Chiar eram hotarat sa merg pe Cheia. Multumesc pentru sfaturi, voi tine cont de ele. Asa ca ma voi lipsi de aceasta ruta si voi lua un drum mai plictisitor prin sud. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Lasa fetele pe forum si pleaca ca barbatul pe Cheia. Unde e cazul, mergi mai incet. Dar macar te dai cu moto, nu cu tastatura. Hai sa pui poze sa se umezeasca fetele noastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 (editat) Da-te reising pe cheia we asta ca răspunde wawessh. Neaparat sa filmezi. Editat Octombrie 18, 2016 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 Vorbiti toti de parca nu ar putea sa mearga altfel decat cu genunchii pe jos. Plm, e umezeala, poti sa mergi mai incet si gata. Incetinesti mai mult in curbe si iti vezi de drum, ca nu te obliga nimeni sa mergi agresiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 mai amana si tu o saptamana si la final de oct dam o fuga in thassos daca nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 mai amana si tu o saptamana si la final de oct dam o fuga in thassos daca nu ploua Asta e spiritul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 Lasa fetele pe forum si pleaca ca barbatul pe Cheia. Unde e cazul, mergi mai incet. Dar macar te dai cu moto, nu cu tastatura. Hai sa pui poze sa se umezeasca fetele noastre. So true Mergi linistit, n-ai treaba. Daca n-ai pretentii de dat racing, e chiar mai fain in perioada asta. Nu mai sunt grataragii, peisajul de toamna e bestial etc. Si daca pleci mai pe la 10 asa si ai echipament bun te doare la basca de frig. Oricum, daca ai de mers spre Buzau, eu as lua-o pe intorsura > Siriur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 (editat) Mai bine ia-o pe Valeni-Cislau. E mai fun decat prin sud si mai safe decat pe Cheia. Editat Octombrie 19, 2016 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 cam riscant dar daca mergi incet fara sa te avanti se poate dar fara cea mai mica placere Mare grija la aderenta pe o temperatura la sol de maxim 4-5 grade ( la sol nu la 1.8m) si mai ales la mazga care se formeaza pe serpentine in urma umezelii din aer si a asfaltului deloc curat. Vorbesc din experienta, am facut Cheia la 7-9 gerade in aer de 3-4 ori (deschidere de sezon). Asta cu placerea e mai relativa asa. Unii suntem mai sadici. Oare cate grade erau "la sol" aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 Lasa fetele pe forum si pleaca ca barbatul pe Cheia. Unde e cazul, mergi mai incet. Dar macar te dai cu moto, nu cu tastatura. Hai sa pui poze sa se umezeasca fetele noastre. Deci mersul cu motoreta pe temperaturi de iarnă ține de lipsa/prezența coaelor, nu? Cum ar veni, motoretizmul adevărat înseamnă să ai motoretă advenciăr, să te îmbraci ca ursul și să te plimbi pe orice vreme, ca să vezi peisaje. Bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 Asta cu placerea e mai relativa asa. Unii suntem mai sadici. Oare cate grade erau "la sol" aici ? Cand azi dimineata? Aseara pe la 11 era putin mai cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 Anul trecut pe 2 Noiembrie erau -4*C pe Transfagarasan la Balea, iar in rest cam 10-12 si in scadere la altitudine mai mare, si a mers brici. Cred ca si pe Cheia o sa fie super plimbarea ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 motoretizmul adevărat înseamnă să ai motoretă advenciăr, să te îmbraci ca ursul și să te plimbi pe orice vreme, ca să vezi peisaje. Bun Motoretizmul inseamna sa mergi cand vrei tu, fara sa te vaiti ca tu nu mergi ca e prea frig, ca e prea intuneric, ca e prea aglomerat, ca e prea soare, ca e prea vant. Daca vrei sa fii scutit de toate astea mergi cu masina si gata. Daca gasesti tot felul de scuze inseamna ca nu prea esti motoretist. (sigur, mai putin in cazurile in care ai RSV4, de exemplu. Cu aia nu prea e recomandat sa te dai pe temperaturi nasoale - si pe cuvant de onoare ca nu glumesc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 RSV-ul merge și pe răcoare - chiar îi place. La cum se încinge, ai ș-un calorifer între craci De BMW nu mai zic: are chiar mânere-ncălzite (!)Problema sunt eu - sau cei ca mine, dacă mai există (?!). Mai precis faptul că avem o părere diferită despre motoretizm. O părere care spune că dacă-i musai să mă îmbrac ca pe Svalbard ca să nu deger și trebuie să fiu atent să nu fie mâzgă/ud/cîcat/etc. la fiecare curbă ca să nu mă schilodesc, îmi cam piere plăcerea de a merge pe mobră.Dar astăzi am învățat că valorile altora decid dacă ești motoretist au ba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 Parerea mea este ca atata timp cat asfaltul este uscat si esti echipat bine, mai merge sa iesi cu motocicleta pe temperaturi scazute. Insa, drum de munte + frig + asfalt umed = in niciun caz nu mai exista placere in a merge pe doua roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 De ceva vreme sunt -2 grade dimineata cand plec si totul e brici. Echipat de iarna, mers mai potolit ca na asfalt rece si umed da in rest nici o problema . Da-i bataie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 drum de munte + frig + asfalt umed = in niciun caz nu mai exista placere in a merge pe doua roti. ...Nu prea ești motoretist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 ...Nu prea ești motoretist. Hai sa nu exageram... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 20, 2016 Share Postat Octombrie 20, 2016 Iar discutia despre cat de "adevarat" esti sau nu, in functie de ce tip de drum/temperaturi preferi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate