Răzvan Drăgoi Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 preluat de pe facebook: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1227758613933582&set=gm.1216258241763830&type=3&theater "Acc moto in Voluntari, int Pompiliu Stefu X bd. Constitutiei. Ora 12:00 Motociclist decedat." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 Mesaj de la FB: Ne pare rău, acest conţinut nu este disponibil momentan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 De pe FB: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuelcristian Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 Wtf frate...prea multe in ultimele zile. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 Cum se face vremea un pic buna cum iesim si noi cum hop si raul. R.i.p. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teddydk Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 https://www.facebook.com/myky.marius/photos?source_ref=pb_friends_tl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 vai... shit. lasati motoarele pe vreme dinasta... caucioacele sunt tari, asfaltul rece, aderenta pauza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 Apopei Marius este numele... RiP ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
on-x Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 Rip. :/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 http://roalert.ro/Eveniment/Foto.-Grav-accident-moto-in-Voluntari.-Motociclistul-a-deced_12947 Mai jos de poze e filmul accidentului. Asta cu Fordul se asigura dar nu il vede, curge inainte. Motoristul vine tare si lasa mobra pe o parte, cazand si lovindu-se de masina. Poate asa a auzit el ca "frate,am pus-o jos ca....". Nu mi se pare ca se afunda fata ca sa zicem ca a pierdut fata pe franare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 Nu pare ca se asigura foarte bine. Iesea din garaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 Pare ca s-a aruncat de pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 Ok, Fordul nu se asigura. Motoristul tot mort e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 Asta cu Fordul se asigura dar nu il vede, curge inainte. Asta nu e asigurat. E un fel de facut cruce inainte sa treaca strada si cu ochii inchisi ii da inainte. Sunt periculoase locurile unde sunt parcati idioti pe colt, insa nu se iese asa, asta nu inseamna ca s-a asigurat. Motoristul vine tare si lasa mobra pe o parte, cazand si lovindu-se de masina. Poate asa a auzit el ca "frate,am pus-o jos ca....". Nu mi se pare ca se afunda fata ca sa zicem ca a pierdut fata pe franare. Iese fum din roti si se vede clar ca s-a speriat si a franat cu ea inclinata. Lipsa de reflex de calitate si de anticipare (si poate mers preventiv - un 40-45 cred ca era destul pe acolo) putem zice, dar deja exagerezi in afirmatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrinceanu Andrei Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 Dumnezeu sa l ierte ! SI mie mi s a taiat calea asa. Eu aveam 50-60 km la ora. am apucat sa franez foarte putin si am lovit masina la 30 la ora si aia a fost. Toti care circula pe 2 roti, trebuie sa stie ca : 1 prioritate ai numai daca ti se acorda, 2 in fiecare moment trebuie sa mergi preventiv, in fiecare moment. cu toate acestea chiar si atunci cand mergi f f preventiv se poate intampla, cum a fost in cazul meu si al altora. dar una este sa rulezi cu 50 ca apoi sa mai franezi pana pe la 30, alta este sa rulezi cu 70 sau 80 si apoi sa apuci sa franezi 1 sec de ex. Asa ca mare atentie in intersectii, la aglomeratie. Suntem foarte firavi. E de ajuns o mica lovitura si se poate rupe ficatul, hemoragie interna si mori cu zile lasand in spate multa durere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 De acord cu Banzay Sa speriat ,franat brutal fata,pierdut fata - poc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 (editat) R.I.P si filmuletul cu tragicul accident...http://roalert.ro/Eveniment/Foto.-Grav-accident-moto-in-Voluntari.-Motociclistul-a-deced_12947 Editat Octombrie 31, 2016 de Gangsterik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 (editat) https://www.google.co.uk/maps/@44.4817348,26.1781898,3a,75y,307.62h,87.13t/data=!3m6!1e1!3m4!1sDmM65J6xjLLOx_KJYwsL7A!2e0!7i13312!8i6656 a iesit prea repede fordul, nu s-a asigurat. dosar penal ii trebuie. a franat din scurt din pacate... asta inseamna sa te panichezi.... franat progresiv si macar ai sanse apoi sa sari peste masina sau sa o lovesti cu o viteza mai mica.. ca parea sa mearga decent. ai picat la pamant nu prea mai ai control in situatia de fata Editat Octombrie 31, 2016 de kinguh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_Y_C Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 (editat) Condoleante familiei Editat Octombrie 31, 2016 de D_Y_C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rastafarian Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 R.I.P. Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soranescu Cosmin Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 Doamne,am vazut filmuletul,RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 nu mai merge link'ul cu filmuletul, alt link? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 tragica incheiere de sezon si ...tot Dumnezeu sa-l odihneasca RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate