Lolo_ID Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 (editat) @Burg_man - scrie-mi , pe PM , nr. de tel. al tau. Ma intereseaza un motor boxer BMW. Editat Octombrie 6, 2013 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadafim Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 sal mai e valabil aprinderea pentru dnepra si la ce bani le mai aduci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 burg man, zi un preţ pt motorul complet (carb, bobina, etc) Salut, te duce undeva la 1000.e. @Burg_man - scrie-mi , pe PM , nr. de tel. al tau. Ma intereseaza un motor boxer BMW. vezi ca ti-am lasat un mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Pare din cauza faptului că Lidi a renunțat la bordul ăla urât şi a pus un far ( de ij cred) in care a mutat mățăraia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 -Mi plac vopseaua albastru lucios ,partile negru mat-ghidonul negru mat ,treaba cu farul e de mare efect ,seile sunt mult mai retro decat orice bancheta franzela! E frumoasa foc asa ca....big laick!Era un baiat din ct care cauta una la gata (m-a sunat pe mine) poate dau de nr lui in agenda... Cum a zis si Mihai se da repede,sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Motocicleta se poate ''taia'' pe din doua si anume : Motocicleta solo = 500 lei si Atasul = 400 lei Poate asa este mai accesibila . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_moto Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 @Burg_man - scrie-mi , pe PM , nr. de tel. al tau. Ma intereseaza un motor boxer BMW. Salut Lolo,la 750 Lire gasesti motocicleta completa in stare buna de functionare si bine intretinuta. http://www.ebay.co.uk/itm/SILVER-BMW-1990-R80-RT-MOTORBIKE-/131005604987?pt=UK_Motorcycles&hash=item1e808ae47b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claude307 Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Salut Lolo,la 750 Lire gasesti motocicleta completa in stare buna de functionare si bine intretinuta. http://www.ebay.co.uk/itm/SILVER-BMW-1990-R80-RT-MOTORBIKE-/131005604987?pt=UK_Motorcycles&hash=item1e808ae47b 750 de lire s-a licitat pana acu...de obicei mai creste.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_moto Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 750 de lire s-a licitat pana acu...de obicei mai creste.. 750 de lire s-a licitat pana acu...de obicei mai creste.. Asa este...probabil va ajunge pe la 900 Lire,aproximativ 1100 Euro.Intre a da 1000 Euro pe un motor stat in ploaie ani de zile si a da 1100-1300 Euro pe o motocicleta functionala cu acte in regula de la care ramai cu un motor verificat si cu restul pieselor rezultate din dezmembrare sa iti reduci din investitie...ce ai alege? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 (editat) Intereseaza pe cineva o canistra de tabla de 20 litri ,fara rugina pe interior(nesemnificativ)si are o sigla un M cu vreo 3 pistoane(ceva de genu),nesparta.? militara cred Editat Octombrie 7, 2013 de emy15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_popovici64 Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 carei pretul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 carei pretul? restul discutam pe PM Este din 1981 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 nu chiarv:) Nici nu se cunoaste dar totusi are foarte putin o culoare dubioasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Asa este...probabil va ajunge pe la 900 Lire,aproximativ 1100 Euro.Intre a da 1000 Euro pe un motor stat in ploaie ani de zile si a da 1100-1300 Euro pe o motocicleta functionala cu acte in regula de la care ramai cu un motor verificat si cu restul pieselor rezultate din dezmembrare sa iti reduci din investitie...ce ai alege? Ai sa vezi la final, BMW-urile nu sunt ieftine, mai ales nu in starea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Pune niste poze cu fundul atasului, te rog (daca mai are). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Nu cred ca are rost sa va incrancenati degeaba. IJ 49 nu are cum sa se compare cu Planeta.... asa ca ce rost mai au comentariile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Dezmembrez Ij planeta 5. Preturi mari. Nu fac pomeni. Telefon; 0740942607 Edward Cadrul cu acte s-a dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Cateva poze la cerere cu fundul atasului care are doua gauri cat o nuca mai mare si ceva rugina in unele locuri dar in rest arata destul de bine , tabla este mai groasa decat cea de la atasele de jupiter 4 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 ma intereseaza pe mine dar fara atas. jupiterul nu e pentru atas! sa vad cum fac cu transportul si te anunt!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_moto Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Ai sa vezi la final, BMW-urile nu sunt ieftine, mai ales nu in starea asta. Tocmai s-a vandut pentru 871 Lire,aproximativ 1040 Euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Dap, asa-i si vad ca mai sunt cateva pe cale sa se vanda ieftin.Englezoii se pare ca nu se-ncurca cu RT-uri si se vede la pret, in schimb GS-urile sunt scumpe in draci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Cateva poze la cerere cu fundul atasului care are doua gauri cat o nuca mai mare si ceva rugina in unele locuri dar in rest arata destul de bine , tabla este mai groasa decat cea de la atasele de jupiter 4 . No, naspa. Eu tocmai voiam sa car cu el nucile din livada. Cum sezonul de cartofi a trecut, anul asta nu isi mai are utilitatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Pe afara un IJ 49 reconditionat se vinde cu peste 2000 E.Si se vinde.In alta ordine de idei,eu am cumparat un IJ Jupiter 4 cu 300 ron.Asa ca e clara diferenta. Una peste alta ,ijul lui Lidi merita banii si cine vrea un 49 tre sa se grabeasca.Au mai ramas foarte putine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Pe afara un IJ 49 reconditionat se vinde cu peste 2000 E.Si se vinde.In alta ordine de idei,eu am cumparat un IJ Jupiter 4 cu 300 ron.Asa ca e clara diferenta. Una peste alta ,ijul lui Lidi merita banii si cine vrea un 49 tre sa se grabeasca.Au mai ramas foarte putine. buna seara.lumea sta la cotitura.cand nu este,ar da,iar cand este,ar mai astepta.dupa cum am spus unui amic mai devreme la telefon:de obicei se cam intampla sa sune cineva de prin ardeal si gata,scurt pe 2, fara multa vorba,a fugit puiu cu ata.repede, pret 450euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 buna seara.lumea sta la cotitura.cand nu este,ar da,iar cand este,ar mai astepta.dupa cum am spus unui amic mai devreme la telefon:de obicei se cam intampla sa sune cineva de prin ardeal si gata,scurt pe 2, fara multa vorba,a fugit puiu cu ata.repede, pret 450euro salut,ti lo fi luat janos din oradea ca el are stilul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate