Leontiev Postat Iulie 26, 2019 Share Postat Iulie 26, 2019 Mâine sau duminică? Cristi, V-Strom 650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manoliu_Alex Postat Iulie 28, 2019 Share Postat Iulie 28, 2019 Și am fost. Tura faina. Am urcat din Secaria și am coborât în Bușteni. Drumul bun, câteva sectoarele mai ude. Ceva urcări pe pietre mai mari, câteva coborâri mai cu emoții. Putina ploaie, ca fără nu se poate. Traseul urmat a fost cel din aplicația Off road România. Am fost împreună cu @Leontiev Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leontiev Postat Iulie 28, 2019 Share Postat Iulie 28, 2019 Acum 2 ore, manoliu_Alex a spus: Și am fost. Tura faina. Am urcat din Secaria și am coborât în Bușteni. Drumul bun, câteva sectoarele mai ude. Ceva urcări pe pietre mai mari, câteva coborâri mai cu emoții. Putina ploaie, ca fără nu se poate. Traseul urmat a fost cel din aplicația Off road România. Am fost împreună cu @Leontiev Cea mai faină tură de pe anul acesta, parcursă cu mastrul ninja Alex Manoliu împreună cu al său adjunct japonez, Yamaha XT. Și cu ninja wannabe, V-Strom 650, tot de fabricație japoneză . Wannabe pentru că V-Strom-ul și cu munții Baiului n-au nimic în comun Dar deh, vorba lui daimyo @manoliu_Alex: fiecare ninja trebuie să sufere puțin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 Acum 10 ore, Leontiev a spus: Wannabe pentru că V-Strom-ul și cu munții Baiului n-au nimic în comun Dacă ai terminat tura înseamnă că nu e imposibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manoliu_Alex Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 (editat) @vis-a-vis Asa e, nimic nu e imposibil. Doar ca e greu. Are undeva la 220 kg. Cand il ridici de minim 10 ori ti se cam ia. Zic asta si din postura unuia care a facut destull off road cu un vstrom. Fix de asta am luat si XT-ul. V-strom e greu. Can mai iesim si pe unde? Pe mine ma tenteaza o strategica, combinat cu Muntii Candrel. Eventual dormit la cort, undeva pe sus. Alex Editat Iulie 29, 2019 de manoliu_Alex greseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 Eu sâmbătă urc pe Iezer, cu V-stromu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manoliu_Alex Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 Salutare. Tinem legatura, poate vin si eu. Care ar fi traseul propus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 Păi, întâlnirea e la 11:00 jos la baraj, mai vin vreo 4-5 mașini (Subaru), facem traseul ăsta https://www.bikemap.net/en/r/5151428/ și apoi ne oprim jos, la poale pentru un grătar. Dormim la cort până a doua zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 A fost sapt trecuta cu cortul pe Transalpina, Valea Frumoasei mai exact, DJ106N. Motorul nu are capacitati de off adevarat, eu zero. Am descoperit ca drumul asta este Transcindrel si 2 zile la rand am plecat sa imi incerc norocul. Am mers vreo 60 km in total, fara sa parcurg tot drumul, aprox 2 h si ceva cu tot cu filmari, poze, schimbat camera, abatut de la drum si intors etc. Am vazut ca poti iesi la Sibiu prin Paltinis sau la Talmaciu prin Raul Sadului. Mi-a placut maxim, liber drumul, am vazut cativa straini cu GS, Vstrom, AT. Este super zona si imi pare un drum usor de facut. Daca ajungeti sa puneti si ceva poze cu tot traseul ca ma bate gandul sa il fac dus intors, candva. Ca va tot urmaresc iesirile:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 9 hours ago, vis-a-vis said: Păi, întâlnirea e la 11:00 jos la baraj, mai vin vreo 4-5 mașini (Subaru), facem traseul ăsta https://www.bikemap.net/en/r/5151428/ și apoi ne oprim jos, la poale pentru un grătar. Dormim la cort până a doua zi Pe acelasi drum sa va si intoarceti, traseul ala marcat cu dunga rosie spre cabana Voina e doar de capre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 Da, l-am făcut Nu e combinație cu ieșitul sâmbătă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manoliu_Alex Postat August 1, 2019 Share Postat August 1, 2019 De acord. Am verificat și eu toate prognozele. Facem un munte mai aproape duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat August 7, 2019 Share Postat August 7, 2019 Duminica...Iezer?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat August 15, 2019 Share Postat August 15, 2019 Sambata...Valea lui Ecle! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Septembrie 14, 2019 Share Postat Septembrie 14, 2019 Vreun dornic maine de o tura de on/off pana la Pecineagu? E usor, de vara, se preteaza la multe tipuri de mobre si experienta. Plecare la un 8 din Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 14, 2019 Share Postat Septembrie 14, 2019 Pfff...!!! Era o ocazie buna chiar si pentru “vaca” mea, mai ales ca vremea e perfecta. Din pacate nu-mi pot schimba programul si pana la jumatatea lunii octombrie, nicio alta sansa pe drumurile patriei. Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Septembrie 20, 2019 Share Postat Septembrie 20, 2019 Tenteaza pe cineva o fuga maine pana la Cheia-Cabana Ciucas (eventual un hiking scurt pana la vf. Ciucas) si intoarcere in aceeasi zi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Septembrie 21, 2019 Share Postat Septembrie 21, 2019 saliuuu! fuse baiului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 (editat) Cineva cu chef de plimbare sambata asta prin zona Buzău/Vrancea? Cu mici șanse de noroaie . Editat Octombrie 1, 2019 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 Acum 5 ore, AlexAB a spus: Cineva cu chef de plimbare sambata asta prin zona Buzău/Vrancea? Cu mici șanse de noroaie . Dar si ce noroaie au oamenii :)))... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 Păi bine ca va duceți pe șestache :))) cică pe acolo e primarul unui sat de treabă si vine cu jeepul personal sa tragă mobrele. Ați dormit acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 (editat) N-a fost sestache :))))! S-a intamplat pe 30.3.2018 (nu stiam de acest grup). Ma amuza ca si eu ma mai iau asa de baieti cand chiar se duc "pe sestache". Nu stiu de la cine stii de povestea asta sau cum s-a dus vorba, dar daca tot s-a pomenit de primari si SUV-uri... =))) Editat Octombrie 1, 2019 de alexgrp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 Daca e din 2018 atunci cu siguranță despre voi e vorba hahhah! Foarte tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 Sunt curios care e sursa de unde ai aflat... Amuzant, oricum :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 INCREDIBIL:))))) sa precizez ca 1290u avea nu mai mult de ±400km pe odo? 1-2 zile de la showroom sa traiasca don'primar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate