danypop Postat Iulie 1, 2018 Share Postat Iulie 1, 2018 Și la mine e in maghiara,însă nu comentează motogp ci altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iulie 1, 2018 Share Postat Iulie 1, 2018 Am trecut aici: http://cricfree.sc/watch/live/motogp-grand-prix-of-assen-live-streaming Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 1, 2018 Share Postat Iulie 1, 2018 La mine sunt putinicii, fabuleaza romaneste bine merci. Bucuresti, erdeesh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iulie 1, 2018 Share Postat Iulie 1, 2018 A revenit la normal și la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 1, 2018 Share Postat Iulie 1, 2018 As prefera in hd cu audio zero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 RDS vor difuza cursele de F1 la rezolutie Ultra-HD: https://www.digiromania.ro/extraoptiune-digi-4k Ce frumos ca puteam viziona MotoGP la Eurosport, in 2019, tot la calitate SD. Mai au drepturi doar anul acesta: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_MotoGP_broadcasters Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 Cu un laptop sau PC, Ace player instalat si putin pe search pe reddit motorsports, gasesti Streamuri HD, cu comentatori englezi si cu cunostinte in ale motociclismului, si fara reclame. Spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Februarie 13, 2019 Share Postat Februarie 13, 2019 20 hours ago, unaetnumitsirc said: Cu un laptop sau PC, Ace player instalat si putin pe search pe reddit motorsports, gasesti Streamuri HD, cu comentatori englezi si cu cunostinte in ale motociclismului, si fara reclame. Spor. 1. AceStream cam face figuri sau nu gasesti stream-uri decat in spaniola samd 2. Majoritatea stream-urilor "gratis" de pe net sunt la max 576i Daca exista vreun stream HD decent, chiar va rog sa postati un link, functional. Thx. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ac76 Postat Martie 1, 2019 Share Postat Martie 1, 2019 Anul acesta aș fi interesat sa plătesc video pass-ul la MotoGp, numai dacă s-ar putea sa instalez/urmăresc pe televizor la calitate HD. Se pare ca au scos ceva aplicații pt Android tv, dar eu am numai Smart tv, nu știu ce si cum as putea face, tehnic vorbind, ca să pot vedea pe Tv. Are cineva detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Martie 1, 2019 Share Postat Martie 1, 2019 Tot legat de subiect, pana la urma pe Eurosport Player se pot urmari cursele in HD ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 2, 2019 Share Postat Martie 2, 2019 (editat) Acum 11 ore, ac76 a spus: Anul acesta aș fi interesat sa plătesc video pass-ul la MotoGp, numai dacă s-ar putea sa instalez/urmăresc pe televizor la calitate HD. Se pare ca au scos ceva aplicații pt Android tv, dar eu am numai Smart tv, nu știu ce si cum as putea face, tehnic vorbind, ca să pot vedea pe Tv. Are cineva detalii? Laptop legat la tv prin HDMI. Eu asa am facut in ultimii 2 ani. Internet bun sa ai,altfel iti sacadeaza in 1080p, Cam atat Editat Martie 2, 2019 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ac76 Postat Martie 3, 2019 Share Postat Martie 3, 2019 Complicat... să stau cu cablurile întinse prin casă Ma gandesc la stick de chromecast sau un firestick cu android, sa pot instala aplicația MotoGp pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 3, 2019 Share Postat Martie 3, 2019 Android tv box..? Întreb, că mă bate și pe mine gândul la ceva de gen, stick am dar, cel puțin de pe Mobdro BT2 are rezoluție slabă, cu abonament de gp n-am încercat (am avut de 1€ în intersezon dar nu m-am uitat deloc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 3, 2019 Share Postat Martie 3, 2019 Eu cu un amic am urmarit in acelasi timp 0e acelasi cont de video pass...deci daca merge poate facem un abonament colectiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Mai 17, 2019 Share Postat Mai 17, 2019 (editat) Pt cei ce au cont DigiOnline si acceseaza site-ul de pe PC.. Functioneaza transmisia pe Eurosport1? In cazul meu nu se incarca nimic, ecranul e blank -> poza Am reusit sa vad de pe telefon pana la urma, dar pe PC cred ca este blocat, altfel nu imi explic motivul pt care de fiecare data cand este MotoGP, orice alt canal merge mai putin Eurosport! Editat Mai 17, 2019 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Mai 17, 2019 Share Postat Mai 17, 2019 La mine merge, poate trebuie update la player?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Mai 17, 2019 Share Postat Mai 17, 2019 13 minutes ago, Djenavar said: La mine merge, poate trebuie update la player?? Ce player? E vorba de aplicatia web, accesibila din browser. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Mai 17, 2019 Share Postat Mai 17, 2019 Am intrebat si mai sus, pe Eurosport Player se poate vedea in format HD transmisia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Mai 17, 2019 Share Postat Mai 17, 2019 Acum 2 ore, ovi_ice a spus: Am intrebat si mai sus, pe Eurosport Player se poate vedea in format HD transmisia ? Da, pe Eurosport Player transmisia este HD, plus ca poti vedea si alte feeduri video (din elicopter, fara comantarii, de pe motocicleta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 18, 2019 Share Postat Mai 18, 2019 Am dat pe eurosport...doamne ce comentarii idioate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 25, 2020 Share Postat Februarie 25, 2020 https://www.sportekz.com/motogp/motogp-tv-coverage-worldwide/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 25, 2020 Share Postat Februarie 25, 2020 Mda, din pacate de aprox 3 luni am ramas fara Eurosport. Singura solutie pentru mine, abonament la Eurosport Player. 5 euro pe luna si asta este. Dracu sa-i futa de amiaza pe aia de la Telekom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
linoleu Postat Februarie 26, 2020 Share Postat Februarie 26, 2020 Nu te grabi cu Eurosport player ca inca nu se stie cine transmite MotoGP anul acesta. S-ar putea sa fie la digisport sau deloc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 29, 2020 Share Postat Februarie 29, 2020 Stiri,barfe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Martie 21, 2020 Share Postat Martie 21, 2020 https://www.motogp.com/en/news/2020/03/20/enjoy-all-the-motogp-content-for-free/328457 Acces motogp.com videos gratuit pana începe campionatul. Atenție însă, o sa ceara o metoda de plata și automat o sa va ia bănuții când reîncepe campionatul trebuie sa aveți grija sa va dezbonati înainte, dacă nu vreți sa plătiți. Citez << Ahhh, of course, it comes with a trick.... it is free until April 20th, but it is a trial period, and before you can get to it, you need to enter your payment options. So, as someone who has been deceived by MotoGP before, I need to warn you: - entering your payment options is very straight forward, and you are automatically debited when it times to pay. -the unsuscribe option is hidden and very cumbersome to find. My suggestion is register with paypal. Because you can unsuscribe directly from PayPal right away >> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate