revo Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 (editat) In jurul orei 10.00 ,accident la iesirea din Vernesti catre Buzau, un baiat si o fata dati jos de un nene cu Cielo, baiatul pe picioare urcat in salvare, fata in stare de lesin... Mai multe date nu stiu, La ora 11.00 POLITIA NU SOSISE, probele au fost inlaturate de pe sosea ! Editat Mai 23, 2017 de revo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 (editat) In jurul orei 10.00 ,accident la iesirea din Vernesti catre Buzau, un baiat si o fata dati jos de un nene cu Cielo, baiatul pe picioare urcat in salvare, fata in stare de lesin... Mai multe date nu stiu, La ora 11.00 POLITIA NU SOSISE, probele au fost inlaturate de pe sosea ! cine a inlaturat probele? sanatate celor implicati. Editat Mai 23, 2017 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 http://reporterbuzoian.ro/video-accident-surprins-de-camere-un-motociclist-si-iubita-sa-spulberati-de-masina-secretarului-comunei-parscovvideo/ » Post actualizat in 23 May 2017 09:40 Daca soferul e VIP in comuna, cf articolului.... stim si de ce nu a venit politia mai repede si de ce au fost îndepărtate probele de pe carosabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Bine ca exista imaginile de pe camera de supraveghere, altfel ne dam cu totii seama cine iesia vinovat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 (editat) Sa apara pe film si cei care au 'facut curat', asa, pentru dosar penal la pachet. -edit- chiar soferul a mutat imediat masina. Editat Mai 23, 2017 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 waw, sunt uimit: incerci sa te ridici, reusesti si primul gand e sa te duci spre motocicleta si sa-l bestelesti pe soferul auto, 30 secunde nu i-a pasat sa pasagera! Plin de nenorociti la volan, fara pic de jena sa se kace pe ceilalti participanti la trafic, mama lor de nenorociti, footooi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Pe film pare a fi linie continua (desi calitatea imaginii e proasta). Tot pe film se vede clar ca soferul a miscat masina imediat. Astia care isi fac parcari / peco / etc in dreptul liniei continue ar trebui obligati sa plateasca din buzunarul propriu 1km de parapet de beton intre sensuri in dreptul afacerii personale, daca statul nu are bani si pt asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
keenon Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 (editat) Pe film pare a fi linie continua (desi calitatea imaginii e proasta). Tot pe film se vede clar ca soferul a miscat masina imediat. Astia care isi fac parcari / peco / etc in dreptul liniei continue ar trebui obligati sa plateasca din buzunarul propriu 1km de parapet de beton intre sensuri in dreptul afacerii personale, daca statul nu are bani si pt asta Asta este o idee buna, poate nu e cazul de 1km dar vorba ta, acolo incat sa impiedice intrarea din celalalt sens. Se pare ca nu merge altfel, ca la vite. L.E. Acolo este linie discontinua conform google maps Editat Mai 23, 2017 de keenon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 (editat) http://reporterbuzoian.ro/video-accident-surprins-de-camere-un-motociclist-si-iubita-sa-spulberati-de-masina-secretarului-comunei-parscovvideo/ de pe facebook SCuze n-am vazut postul lui XAEL, dar il ignor de ceva vreme. Editat Mai 23, 2017 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 la cum iau eu foc instant din orice... sa fiu cu a mea pasagera si sa patesc asta cred ca fac niste ani de parnaie. cred ca-l omor pe sofer... ce draqu le e greu sa se uite cand fac o manevra? la draqu, motocicleta venea din fata. virago. cat de tare sa fuga un virago? asta chiar ca nu are scuze. nu putea sa traga mai tare dreapta motociclistul ca nu mai frana deloc pe pietris. ce ar fi trebuit sa faca era sa evite prin stanga. dar este contraintuitiv. mai venea si masina pe contrasens... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Accident cu vatamare si s-a mutat masina = dosar penal din start. Nu pot sa uit pe colegul nostru care a cazut singur singurel, dar pentru ca a mers la spital s-a ales cu dosar penal ca a mutat moto pe trotuar. Ma mir ca au aparut imaginile. Probabil ca cineva nu il iubeste pe primar. Ma indoiesc ca se va merge mai departe de ceea ce s-a prezentat pe forum. Se va rezolva in cel mai pur stil romanesc: primarul va spune catre motociclist ''lasa ca ne intelegem noi cumva'' = Politia (''frate'' cu primarul) va musamaliza cazul, motociclistul daca are gura mare, o va avea mare si fara dinti, si pina la urma va fi locul unde nu s-a intamplat nimica. Doar daca nu are soferul/primarul vreun inamic pe ''la centru'' si atunci va fi problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Dinc e inteleg eu din ce se aude pe filmare, primarul era in dreapta si la volan era soferul acestuia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Dinc e inteleg eu din ce se aude pe filmare, primarul era in dreapta si la volan era soferul acestuia... sa ai sofer pe cielo asta inseamna sa fi maifiot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 sa ai sofer pe cielo asta inseamna sa fi maifiot Pai trebuie sa pape si varu` lui nepotu, lu` sora lui primaru`.... Asa ca l-a facut don` primar sofer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Asta este seful de trib pe acolo .... Dai o cautare pe guagal si ti-a umplut ecranul cu dom' primar cat cuprinde https://stiridebuzau.ro/comuna-ta/primarul-din-vernesti-gasit-incompatibil-daniel-nastase-a-ocupat-in-paralel-functia-de-viceprimar-si-cea-de-administrator-al-unei-societati-comerciale-3004.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DMX77 Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Pai trebuie sa pape si varu` lui nepotu, lu` sora lui primaru`.... Asa ca l-a facut don` primar sofer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 recuperare rapida colegului si pasagerei! ....si eu de pe filmare parca asa vad ca ar fi linie continua la locul impactului..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
keenon Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Aici (click) s-a produs accidentul. Pe acel teren gol se afla acum acel parc auto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 (editat) am vazut postarea ta colegu', dar pozele or fi mai vechi, si poate de atunci s-a modoficat marcajul rutier.... la multe firme mari, in fata intrarii s-a trasat cu linie continua, chiar de aia sa se evite accidentele..... sa nu se vireze stanga pentru intrarea in curte / platforma de pe cealalta banda... dar bineinteles poate cu nu am vazut bine nici eu, ca nu-i foarte clar.... Editat Mai 23, 2017 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_blues Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Accident cu vatamare si s-a mutat masina = dosar penal din start. Nu pot sa uit pe colegul nostru care a cazut singur singurel, dar pentru ca a mers la spital s-a ales cu dosar penal ca a mutat moto pe trotuar. Ma mir ca au aparut imaginile. Probabil ca cineva nu il iubeste pe primar. Ma indoiesc ca se va merge mai departe de ceea ce s-a prezentat pe forum. Se va rezolva in cel mai pur stil romanesc: primarul va spune catre motociclist ''lasa ca ne intelegem noi cumva'' = Politia (''frate'' cu primarul) va musamaliza cazul, motociclistul daca are gura mare, o va avea mare si fara dinti, si pina la urma va fi locul unde nu s-a intamplat nimica. Doar daca nu are soferul/primarul vreun inamic pe ''la centru'' si atunci va fi problema. Gata ai rezolvat din pix toată problema... Nici nu știu de ce se mai chinuie ăștia sa facă cercetări! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Stie cineva ceva de starea riderilor? Pasagera nu pare prea in regula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Din ce mi-a spus un coleg, baiatul este mai ok. fata era suspecta de ceva leziuni la coloana. - info este de acum cateva ore - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Soferul ca soferul, dar motociclistul, merita bataie. Multa bataie. » Post actualizat in 23 May 2017 15:20Sanatate fetei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 (editat) Astia care isi fac parcari / peco / etc in dreptul liniei continue ar trebui obligati sa plateasca din buzunarul propriu 1km de parapet de beton intre sensuri in dreptul afacerii personale, daca statul nu are bani si pt asta In cazul asta, toate accidentele s-ar petrece in locul unde se termina acel parapet de beton.Zic si eu.... Asa, daca este in dreptul benzinariilor, macar te alegi cu filmarea. Sanatate celor doi. Editat Mai 23, 2017 de November Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 In cazul asta, toate accidentele s-ar petrece in locul unde se termina acel parapet de beton.Zic si eu.... Asa, daca este in dreptul benzinariilor, macar te alegi cu filmarea. Sanatate celor doi. da... dar te obinsuiesti cu ideea. eu de ex cam stiu ca unde se termina despartitoarele de sens sunt sanse sa mi se intoarca in fata. macar parapetul e mai vizibil si poti anticipa mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate