Gugal13 Postat Mai 28, 2017 Share Postat Mai 28, 2017 Rider decedat, dupa ce a zburat aproximativ 50 de metri din parapete in podul casei.-preluat de pe pagina de facebook a pompierilor campulungeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PaulVidican Postat Mai 28, 2017 Share Postat Mai 28, 2017 Rest in peace, brother... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Mai 28, 2017 Share Postat Mai 28, 2017 Man.. astea sunt din filme.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Mai 28, 2017 Share Postat Mai 28, 2017 Dumnezeu sa te odihneasca in pace Alex (( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Mai 28, 2017 Share Postat Mai 28, 2017 Dar cum a reusit ??? Ce viteza sa fi avut ? Chiar ma uitam astazi si imi spuneam: "bai, sper sa nu vad niciun accident mortal astazi". Uite nenorocirea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1n$4n3 Postat Mai 28, 2017 Share Postat Mai 28, 2017 Presupunem ca de vina ar fi neadaptarea vitezei pana nu aflam mai multe detalii. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Mai 28, 2017 Share Postat Mai 28, 2017 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 28, 2017 Share Postat Mai 28, 2017 Ai de plm... Noah asta e ceva nou pe anul asta. Zbori de pe drum, la propriu zbori, in podul casei aflate SUB nivelul drumului la o distanta considerabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbrF4si Postat Mai 28, 2017 Share Postat Mai 28, 2017 R.I.P si condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_74 Postat Mai 28, 2017 Share Postat Mai 28, 2017 (editat) Vai de mine....ce cosmar o fi avand tătăiță cand isi facea somnul de amniază sa ii aterizeze motocicleta in pod.Doamne fereste.R.I.P. Editat Mai 28, 2017 de Geo_74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spielhur Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 Am trecut pe acolo la putin timp dupa ce a fost preluat de ambulanta si am fost multumit sa aflu ca era in viata. Imi pare rau ca nu a reusit. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 Vai de mine....ce cosmar o fi avand tătăiță cand isi facea somnul de amniază sa ii aterizeze motocicleta in pod.Doamne fereste.R.I.P. Nu motocicleta a ajuns in pod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 in prima imagine acel caprior a fost rupt de el. in a doua el era unde urci scara in șură iar in a treia imagine sageata de pe parapet indica locul primului impact. a zburat prin aer mai bine de 70 de metri plus diferenta de nivel de inca vreo 10.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shuriken Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 Am trecut ieri pe langa locul accidentului, cu vreo cateva minute dupa si nu intelegeam de ce erau masini de politie acolo. Acum am aflat.. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 O M G ....................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 Asta avea peste suta...asa ceva... » Post actualizat in 29 May 2017 06:09 A murit datorita caderii de la inaltime, nu datorita impactului cu parapetul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 https://www.svnews.ro/un-sucevean-a-murit-dupa-ce-a-plonjat-cu-motocicleta-de-pe-dn-17-in-podul-unei-case-din-valea-putnei/129500/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 Cred ca si daca era un camp neted si verde in locul casei , tot asa s-ar fi incheiat povestea . Pacat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elikratos Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 Genial... "Din primele informații, tânărul a pierdut controlul motocicletei, a ricoșat peste parapetul de pe marginea drumului pe o distanță de circa 50 de metri și a aterizat cu mașina în acoperișul unei case." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 acum 3 ani.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 (editat) Da da, blana orbitoare Tihuta-racing-mode. La asemenea stil de mers mentinut ani la rand,ii creste fiecaruia al 3-lea coi si mantia de intangibil. Pacat ca unii nu fac chestiile astea o perioada(daca tot e de facut nebunii) , ca apoi sa o lase din ce in ce mai moale odata cu înaintarea în vârsta. Dar se pare ca nu în toate cazurile creșterea numărului de neuroni se intampla odata cu înaintarea în varsta/viata. Editat Mai 29, 2017 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesaw Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 acum3 ani.... La stilul asta de mers, e clar ca nu e mult pana nu ajungi acasa intreg. 160 in localitate, 140-150 in curbe cu vizibilitate redusa pe contrasens, practic orice i-ar fi aparut in fata era victima sigura. Norocul nu tine la infinit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spielhur Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 In filmarea asta trece cu 150 exact prin locul unde s-a intamplat ieri nenorocirea. » Post actualizat in 29 May 2017 08:17 In filmarea asta trece cu 150 exact prin locul unde s-a intamplat ieri nenorocirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 Mergi cu 170 la ora si mai te miri ca a murit unu? Nu stiu cum de nu au murit toti...mobrele alea sunt pentru circuit nu pentru strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 Daca e flacaul din imagini, eu sunt multumit ca nu a mai luat si pe altu cu el. Toti astia sunt din categoria "accident waiting to happen". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate