foxxbiker Postat Iunie 4, 2017 Share Postat Iunie 4, 2017 http://lugojinfo.ro/eveniment/2683-un-sofer-nu-l-a-observat-la-timp-motociclist-ranit-grav-intr-un-accident-la-cativa-kilometri-de-lugoj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T-n-T Postat Iunie 4, 2017 Share Postat Iunie 4, 2017 Motociclistul este: https://www.facebook.com/94yuda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iunie 4, 2017 Share Postat Iunie 4, 2017 In Dobrogea se zice: paguba-n ciuperci.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 4, 2017 Share Postat Iunie 4, 2017 La cum arata masina , a avut zile sa scape . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Iunie 4, 2017 Share Postat Iunie 4, 2017 Cica a murit. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enemy2day Postat Iunie 4, 2017 Share Postat Iunie 4, 2017 viteza, echipament ca pt calatorit inafara orasului (blugi taiati si tricou bleumarin), rien ne va plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iunie 4, 2017 Share Postat Iunie 4, 2017 la cum ii atarna mana(si banuiesc ca si restul oaselor) mi-e teama ca e cu cantec nr. zilelor. insanatosire grabnica ii doresc. cat despre restul, cat.A, moto radiata, viteza etc.. au si ele pondere in ecuatie, dar puteam sa fiu eu sau oricare alt motociclist in regula in locul lui asa ca fara commenturi gen paguba'n ciuperci. ps: ca fapt divers, azi au fost 2 cazuri , in care eu, a trebuit sa iau actiuni sa nu fiu calcat de automobilisti, desi eram regulamentar, intre Lugoj si Timisoara. unul chiar nesimtit, depasire pe linie continua de pe contrasens, m-a fortat pe banda de urgenta. celalt iesea din curte bine mersi » Post actualizat in 04 Jun 2017 20:24PS: am vazut ca e cu RIP pe FB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Iunie 4, 2017 Share Postat Iunie 4, 2017 pe pagina lui de facebook o postat cineva ca s-a stins , mare pacat , din ce vad si din profilul lui si el e tot din Sinersig unde s-a produs accindentul , l-a ucis probabil un consatean .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Preluat din primul link catre accident : "De asemenea, verificarile facute au stabilit ca motociclistul nu detine permis de conducere aferent categoriei care ii permite sa conduca motociclete si exista suspiciuni ca motocicleta este radiata din circulatie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Pacat de tineretea lui. RIP Din pacate a platit mult prea scump prostia, si a lui dar mai ales a soferului. Dar asa cum s-a mai scris, daca era unul dintre noi nu cred ca se schimba finalul in mod esential. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Rip... anul asta pot sa jur ca sunt prea multe accidente fatale... aveti grija fratilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 (editat) Vor fi din ce in ce mai multe accidente. Vin generatii noi de motociclisti, multi sint carne de tun. Rar moare cite un veteran, majoritatea sint lipsiti de experienta. Editat Iunie 5, 2017 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Asa e. Nu cred ca doar in tm, cred ca in toata romania . Aici e plin de ei, pustani de 18-20 ani pe ditamai sbk urile... asta nu suna prea bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Pustani pe superbike tot sunt de 10 ani(poate si mai mult). De cand s a bagat asta cu A2 nu prea mai exista pustani de 18 20 de ani pe abk ci majoritatea sunt de 24+ (multi nu vor sa faca ca mine si ca multi altii sa evolueze treptat si se urca direct pe ditamai animalele). Totusi ce ziceti voi e destul de fals, pt ca in ultimul timp au fost implicati in accise te niste rideri care se dadeau de cel putin 5 ani. Eu zic ca valul mare de conservari de weekend e de vina + fqcebook si sms-uri la volan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Pai daca am spus 18-20 de ani sigur nu s 24! Sunt pe sbk uri iar mai departe nu e treaba mea ce categorii au pe permis. Cred ca doar B-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 » Post actualizat in 05 Jun 2017 13:07Poate se vede ca aici nu e vorba de superbike. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Si ieri aducea bucuros o masina in tara..Ce ti-e si cu viata asta..Ce-i si mai nasol este c-a murit in dureri cumplite..N-a fost ceva rapid..Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Mai repede sau mai tarziu cu totii vom muri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Absolut dar e preferabil cat mai tarziu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Eu nu m am referit la baiatul din topicul de fata. Si nu, nu confund motoarele intre ele. » Post actualizat in 05 Jun 2017 13:07Poate se vede ca aici nu e vorba de superbike. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 majoritatea Bikerilor sunt Conservari, nimic nu e de mirare! vor fi din ce in ce mai multi...uite asa se regenereaza populatia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Pai daca am spus 18-20 de ani sigur nu s 24! Sunt pe sbk uri iar mai departe nu e treaba mea ce categorii au pe permis. Cred ca doar B-ul Si datul blana prin localitatiR.I.P....pacat de tineretea lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Parca io nu mergeam cu Jawa350 cu 100km/h prin localitati?La ce lipsa de frine avea trocariciul ala, numai norocul mare m-a salvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Militianu nu dadea permis la "tot taranu" pentru ca nu "tot taranu" avea destui bani pentru spaga ceruta .Faptul ca acum se da la greu este semn de prosperitate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate