misionaru Postat Septembrie 19, 2018 Autor Share Postat Septembrie 19, 2018 (editat) E foarte relevant, vedem si noi diferentele (astia care nu au abs). Oricine e binevenit, inca un exemplu in plus. Ca un mic update, se pare ca duminica sunt 50% sanse de ploaie. Ar fi sambata ramasa ca zi de teste. Cel mai bine stabilim pe joi sau vineri cine vine si daca are sens sa facem intalnirea. Editat Septembrie 19, 2018 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9470m Postat Septembrie 20, 2018 Share Postat Septembrie 20, 2018 E foarte relevant, vedem si noi diferentele (astia care nu au abs). Oricine e binevenit, inca un exemplu in plus. Ca un mic update, se pare ca duminica sunt 50% sanse de ploaie. Ar fi sambata ramasa ca zi de teste. Cel mai bine stabilim pe joi sau vineri cine vine si daca are sens sa facem intalnirea. Eu ma bag sambata dimineata, locatia unde e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Septembrie 20, 2018 Share Postat Septembrie 20, 2018 https://www.google.ro/maps/dir/44.5064304,26.0984562//@44.5073126,26.0947119,16.67z/data=!4m2!4m1!3e2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Septembrie 20, 2018 Autor Share Postat Septembrie 20, 2018 Ok, deci avem un participant. Anunțați-va cei care vreți să veniți, macar până vineri că sa știm dacă ne strângem sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Septembrie 21, 2018 Share Postat Septembrie 21, 2018 Pe la ce ora se vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9470m Postat Septembrie 21, 2018 Share Postat Septembrie 21, 2018 Eu as zice 9 ca am o treaba la ora 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Septembrie 21, 2018 Autor Share Postat Septembrie 21, 2018 Pai daca vin doar 2 oameni, eu prefer sa ies la o plimbare și să reprogramăm până când ne-om strânge mai multi. Văd că nu a mai zis nimeni că vine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9470m Postat Septembrie 21, 2018 Share Postat Septembrie 21, 2018 (editat) Pai daca vin doar 2 oameni, eu prefer sa ies la o plimbare și să reprogramăm până când ne-om strânge mai multi. Văd că nu a mai zis nimeni că vine. E ok, mai asteptam pana diseara, daca nu, ne vedem next time. » Post actualizat in 21 Sep 2018 19:40 Next time nu mai exista ca m-a tavalit unul pe Kiseleff si cred ca frame slideru' a rupt cadrul cand a alunecat )) Editat Septembrie 21, 2018 de 9470m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 24, 2018 Share Postat Septembrie 24, 2018 E ok, mai asteptam pana diseara, daca nu, ne vedem next time. » Post actualizat in 21 Sep 2018 19:40 Next time nu mai exista ca m-a tavalit unul pe Kiseleff si cred ca frame slideru' a rupt cadrul cand a alunecat )) asa nasol ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IoM Postat Septembrie 28, 2018 Share Postat Septembrie 28, 2018 Sa vina cineva cu un duster sa poata opri si misionaru mai repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9470m Postat Septembrie 28, 2018 Share Postat Septembrie 28, 2018 (editat) asa nasol ??? Nu, eu nu am avut nimic desi m-au dus pana la Elias ca sa ma verifice. Editat Septembrie 28, 2018 de 9470m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IoM Postat Septembrie 28, 2018 Share Postat Septembrie 28, 2018 Ahhh, n-am vrut sa zic nimic, citesc de pe tel si am apasat aiurea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Septembrie 28, 2018 Autor Share Postat Septembrie 28, 2018 E ok, oricum nu te baga nimeni in seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IoM Postat Septembrie 28, 2018 Share Postat Septembrie 28, 2018 Bun. Da' e baga sau bagah, what? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 2, 2019 Share Postat Mai 2, 2019 Se mai frânează pe undeva, să vin să văd și poate chiar să încerc? poate o să îmi și iasă...sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 2, 2019 Share Postat Mai 2, 2019 Pfff... iti dai seama ce de oferte o sa primesti??? Nu vrei sa faci un curs cu Marius Bacila? Te ajuta enorm o sesiune din asta. In plus, este o persoana foarte "explicita". Si face chiar in Bucuresti. Are sesiune chiar pe 18 si 19 mai. http://rider-academy.ro/?course=level-1&lang=ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 2, 2019 Share Postat Mai 2, 2019 (editat) Ce să zic, aștept ofertele celor dornici să ajute o începatoare. Am făcut deja cursul cu Marius Băcilă, primul meu drum cu moto a fost la curs la el, pe un vânt și un frig... Pentru mine a fost senzație mai ales că am făcut o figură frumoasă, cum ar zice Hagi, și acolo mi-am zdrelit ambreiajul. O să mai fac încă o dată cursul, la un moment dat, nu de alta dar vreau să fiu un pic mai obișnuită cu motorul și ca să fiu și amuzantă, nu am primit diplomă..încă, ceva îmi spune că trebuie să o merit. Editat Mai 2, 2019 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Mai 2, 2019 Share Postat Mai 2, 2019 Acum 15 minute, Flower-Power a spus: Am făcut deja cursul cu Marius Băcilă, primul meu drum cu moto a fost la curs la el, pe un vânt și un frig... Pentru mine a fost senzație mai ales că am făcut o figură frumoasă, cum ar zice Hagi, și acolo mi-am zdrelit ambreiajul. Du-te la altcineva ca ai fost la Bacila asta si tot te-ai pravalit cu motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 2, 2019 Share Postat Mai 2, 2019 Nu ai înțeles nimic, prefer să exersez niște frânari undeva dar observ că îți place să tragi concluziile tale. Acum 5 minute, Nguyen a spus: Du-te la altcineva ca ai fost la Bacila asta si tot te-ai pravalit cu motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 2, 2019 Share Postat Mai 2, 2019 Bacila e forta, se stie! Poate pun eu o vorba buna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 2, 2019 Share Postat Mai 2, 2019 Mai repede decat ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 2, 2019 Share Postat Mai 2, 2019 (editat) Cred că are mai multe șanse la Cristina Strecopitov, magiciana! Pt că la un curs de perfecționare trebe să ai ce perfecționa... Sau pe bune: https://blog.scoalamotobucuresti.ro/manevrabilitate-pe-motorul-personal/ Dar rotițe ajutătoare tot i-ar cam trebui. Editat Mai 2, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 2, 2019 Share Postat Mai 2, 2019 Mă cam trolezi,John, măcar ai și tu o ocupație dar nu știu cum se face că orice postez ești omniprezent. Mai ia o pauză. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 2, 2019 Share Postat Mai 2, 2019 Andropauză Chiar acum, Georgica_Popescu a spus: ...o menopauza .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 2, 2019 Share Postat Mai 2, 2019 (editat) Acum 2 minute, Georgica_Popescu a spus: impuscam 2 iepuri odata , dar tu batman ...batman ... Vezi ,eu nu am vrut să te rănesc și pe tine, dar tu batman.. Editat Mai 2, 2019 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate