napoleon Postat Noiembrie 19, 2017 Share Postat Noiembrie 19, 2017 Ma bate gandul de ceva vreme sa-mi pun o piesa pe furtunul de benzina , ii zice cuplaj rapid pt furtun de benzina, pentru a putea da jos rezervorul de benzina de pe moto, pt diferite lucrari de mentenanta (uns cabluri, etc). Ati facut careva treaba asta? In dezmembrari auto sa caut, sau sa-mi iau de la magazine moto? Ce am vazut pe net erau din plastic, sper la ceva din metal. Chestii asemanatoare am vazut si la instalatii de aer comprimat, si sunt din metal, le zice tot cuplaj rapid, nu stiu daca merg la benzina. Furtunul are sectiunea de 6. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 19, 2017 Share Postat Noiembrie 19, 2017 De aer nu merg la benzina! Nu cred ca gasesti din metal. In targ la Vitan am vz cuple din slea rapide care se folosesc la auto. Nu exista ceva dedicat pt moto? Oricum alea din plastic rezista la zeci de manipulari daca nu le abuzezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
napoleon Postat Noiembrie 19, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2017 Exista dedicat de moto, dar sunt tot de plastic si arata cam ca cele pt auto. Am citit pe net ca Bmw a facut o rechemare in service la nu stiu ce model pt a schimba cuplele de plastic cu unele din metal, alea de plastic cedau dupa o anumita perioada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_robert87 Postat Noiembrie 19, 2017 Share Postat Noiembrie 19, 2017 dar nu este mai simplu un colier de benzina si tragi un furtun de benzina, te chinui cu cuple rapide,de multe ori se blocheaza dintisori de eliberarea conductei la ford am gasit asa ceva.sunt si coliere de plastic si conducte de plastic nu stiu cum le adaptezi la moto ca sunt destul de lungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 19, 2017 Admin Share Postat Noiembrie 19, 2017 Am si eu la BMW, foarte multumit de ele. http://dillypoint.ro/zen/index.php?main_page=product_info&cPath=3247_1549&products_id=4633&zenid=nflcattjgeov1gg577aqhia6d0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 20, 2017 Share Postat Noiembrie 20, 2017 se blocheaza dintisori de eliberarea conductei la ford am gasit asa ceva. Vezi ca la Ford e diferit sistemul si se decupleaza cu o scula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Noiembrie 20, 2017 Share Postat Noiembrie 20, 2017 Am si eu la BMW, foarte multumit de ele. http://dillypoint.ro/zen/index.php?main_page=product_info&cPath=3247_1549&products_id=4633&zenid=nflcattjgeov1gg577aqhia6d0 Le poti decupla fara sa curga benzina? Adica se inchid automat la ambele capete cand le decuplezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 20, 2017 Admin Share Postat Noiembrie 20, 2017 Evident, altfel nu ar avea niciun sens sa le pui :-))) Costa ceva o bucata si iti trebuiesc doua, au supapa unisens, oringuri, si fiind metalice sunt lifetime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 20, 2017 Share Postat Noiembrie 20, 2017 Is doua tipuri de cuplaje deastea, unele iti opresc benzina cand is desfacute, unele nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 20, 2017 Admin Share Postat Noiembrie 20, 2017 interesant, nu am stiut! E, alea din link au supapa si opresc benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 20, 2017 Share Postat Noiembrie 20, 2017 Exista astfel de cuple metalice pentru benzina si la unele modele de Aprilia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-LKY Postat Noiembrie 20, 2017 Share Postat Noiembrie 20, 2017 Fostul meu MT-03 avea asa ceva probabil din fabrica, la ambele capete ale furtunului avea, se clipsa direct pe rezerver apoi direct pe admisie, injector ce era ala acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Noiembrie 20, 2017 Share Postat Noiembrie 20, 2017 http://quickcouplings.net/osc/product_info.php?cPath=22_32&products_id=594 http://quickcouplings.net/osc/product_info.php?cPath=22_32&products_id=611 Ceva de genul ar fi necesar. Cica cele de plastic nu ar fi recomandate daca ai presiune mare. La Aprilia mea sunt 3bar si toti recomanda fitingurile metalice. Daca gasesti metalice pe la noi lasa si tu un link. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
napoleon Postat Noiembrie 20, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2017 Multam de raspunsuri. Motoreta mea e pe carburatie, deci nu se pune problema sa reziste la nu stiu ce presiune, ca alimentarea cu benzina se face prin cadere. Am gasit de plastic in oferta la un magazin moto, costa 30 de lei perechea, exact ca in poza colegului cu Bmw. Acuma trebuie sa-i caut un loc, inca nu le-am comandat, ma gandesc ca s-ar potrivi mai bine unele cu cot, adica sa fie in forma de L, cum am vazut la auto. Alea de metal arata bine, dar mi-a trecut cheful cand am vazut cat costa. Mai cautam, speram sa le adaptez pe alea care merg la aer comprimat , care-s din metal, si nu-s nici scumpe, dar daca nu merg la benzina nu ma risc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Noiembrie 20, 2017 Share Postat Noiembrie 20, 2017 Pune, te rog, un link cu ce ai găsit, pentru ca ma interesează și pe mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 21, 2017 Share Postat Noiembrie 21, 2017 Uite aici...in link, ceva mai jos pe pagina! Daca gasiti in comert asa ceva mi-as dori si io cateva bucati! http://www.nautica-shop.ro/rezervor-barca-si-accesorii-linie-alimentare-combustibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
napoleon Postat Noiembrie 21, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2017 Asta am gasit eu: https://www.motobikeshop.eu/ro/cuplaj-rapid-furtun-benzina-d.6mm Nu imi dau seama daca-i de plastic sau metal, ca nu scrie. Dupa culoare cred ca-i din plastic. O sa trec zilele astea pe la ei sa intreb ce si cum. La alea pt barci nu scrie pt ce tip de furtun se potrivesc, mie imi trebuie pt furtun de 6. Am mai gasit o pagina pe care s-a mai abordat subiectul asta: /index.php?/topic/285124-unde-gasesc-conectori-de-cuplaj-rapid-pt-furtunele-de-benzina/ Omul si-a gasit in dezmembrari auto, cred ca-i vorba de VW Golf 4, nu zice ce fel de Golf e, nici sectiunea furtunelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
napoleon Postat Noiembrie 23, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2017 Asa-i, nu-i greu sa iau furtun de 8. Mai ramane sa schimb stutzurile de pe rezervor, de la carburator, filtrul de benzina, robinetul de benzina. Toate astea sunt facute sa fie racordate la un furtun de 6, nu de 8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
napoleon Postat Aprilie 14, 2018 Autor Share Postat Aprilie 14, 2018 Pana la urma am luat dintr-un dezmembrari auto asa ceva. Merge pe furtun de 6, fara alte modificari. Doar ca nu opreste benzina cand le desfaci, dar il pun intre robinet si carburator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel27 Postat Aprilie 16, 2018 Share Postat Aprilie 16, 2018 (editat) nu era mai ok asa ceva? Noi folosim asa ceva la furtunul de retur de motorina la Sprinter si rezista fara probleme. Sau daca nu o supapa unisens de combustibil, care ar face ce ai tu nevoie. Editat Aprilie 16, 2018 de Fanel27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 16, 2018 Share Postat Aprilie 16, 2018 Pai cum ar opri o supapa unisens benzina sa nu curga din rezervor?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
napoleon Postat Aprilie 18, 2018 Autor Share Postat Aprilie 18, 2018 Idea era sa pot da jos rezervorul fara sa trag de furtunele alea ca disperatu, fara sa scot furtunul de pe stutzurile alea. Piesa pe care am gasit-o in dezmembrari are o clapeta pe care daca o apesi cupla se desface in doua, fiecare parte ramane atasata de furtun (o parte de furtunul care merge la carburator, cealalta parte de furtunul care merge la robinet si de acolo la rezervor). Singurul inconvenient e ca nu opreste benzina sa curga, dar am sa-l montez intre robinetul de benzina si carburator, astfel o sa dau jos la nevoie rezervorul si robinetul , impreuna, dupa ce desfac cupla. » Post actualizat in 01 May 2018 20:55 Cam asa a iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate