Admin l.u.v Postat Ianuarie 26, 2018 Admin Share Postat Ianuarie 26, 2018 Salutare, In principiu, ma poate ajuta cineva din zona sa vada o mobra in Plopeni, FZ6 in 2009? O sa pun si linkul mai tarziu.. Mersi anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 Max 200km dus-intors sunt o problema ca sa nu o vezi pe viu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 Strict parerea mea. La o distanta de pana in 100 km cred ca cel mai bine si cel mai indicat e sa te pui in masina frumos si sa mergi s o vezi chiar tu. Cam greu sa o vada unul chiar avizat si e pacat sa te iei dupa cineva...fiind vb de o ora pierduta pana acolo si una pentru inapoi. Daca era mai departe era o idee. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 Eu mi-am luat mobra din Poiana Câmpina, în februarie. Așa că dă o fugă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 (editat) . Editat Ianuarie 26, 2018 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 (editat) Tu esti mai analfabet decat e admis pe forumuri. Ce sa invete cineva din ce tastezi tu? Cap de creta, gen! Daaaa sti ca ma duc eu,ca la tine sa scumpit benzina.dute ma si uitete si lasane cu prostiile tale,ba ca te doare capu ba ca nu bani de benzina sa imi vad mobra dorita.ai ci de vb de mecanica de consumabile,despre cim sa ongrijesti mobra.... Editat Ianuarie 26, 2018 de BMWs1000RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 (editat) Tu esti mai analfabet decat e admis pe forumuri. Ce sa invete cineva din ce tastezi tu? Cap de creta, gen! 10 ... Parca mi-ai luat cuvintele din gura.... Parca cereau astia minim liceul la jandarmi....au renuntat din lipsa de candidati ? Si ne mai miram de mersul prost in tara. Totul pleaca de la educatie. Mai bine zis de la lipsa ei. Un popor educat nu alegea dupa anii 90 variantele ''castigatoare''. Editat Ianuarie 26, 2018 de nooxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.alexandru Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 Eu cred ca e troll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 Daaaa sti ca ma duc eu,ca la tine sa scumpit benzina.dute ma si uitete si lasane cu prostiile tale,ba ca te doare capu ba ca nu bani de benzina sa imi vad mobra dorita.ai ci de vb de mecanica de consumabile,despre cim sa ongrijesti mobra.... Pentru limba romana apasă tasta 1 » Post actualizat in 26 Jan 2018 18:23 Individul asta nu are nici macar o postare coerenta sau gramatical corecta ....dar ce sa faci ...politically correctness plm....''ca si tziganii...trebuiesc acceptati ca e si ei uameni '' Jandarmii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-LKY Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 Eu cred ca e troll Daca nu e troll e prea prost sa fie jandarm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 Hahahaha! Ce vrei sa zici cu asta? Sa nu mi spui ca asociezi un jandarm cu ceva om de stiinta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 Probabil nu scrie el, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 Daaaa sti ca ma duc eu,ca la tine sa scumpit benzina.dute ma si uitete si lasane cu prostiile tale,ba ca te doare capu ba ca nu bani de benzina sa imi vad mobra dorita.ai ci de vb de mecanica de consumabile,despre cim sa ongrijesti mobra.... Asa se vorbeste la voi la garnizoana de retarzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 (editat) Probabil nu scrie el, Poate ca nu scrie doar el. Poate scrie toata duba. Fiecare jandarm cate un cuvant si asta e nivelul lor. Cum era jocul ala in care fiecare forumist scria un cuvant sau fraza si iesea o poveste. Noi radem si glumim dar asta a trecut de testele alea psihologice. Si daca a trecut el au trecut si altii ca el. Ajungem sa ne miram de pedofili in uniforma sau criminali ca Vladan. » Post actualizat in 26 Jan 2018 21:02 El are probleme mai mari decat semi-analfabetismul. Nu e in stare sa se exprime cat decat coerent si articulat. Sunt unii care il scriu pe mi-au ca pisica dar reusesc sa tina cararea logicii. Asta e pe aratura bine de tot. Editat Ianuarie 26, 2018 de Endurache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 26, 2018 Autor Admin Share Postat Ianuarie 26, 2018 Baieti, stiu ce spuneti, dar mobra nu este pentru mine, ci pentru un coleg care nu are nici carnet, da traseul in primavara, vrea s-o ia si ma intreba pe mine de un mecanic, nu l-as trimite pana acolo cu omul dupa el degeaba, poate mobra este sau nu in firea ei, de asta ziceam. https://www.olx.ro/oferta/yamaha-fz6-fazer-s2-2009-abs-proprietar-15-200-km-ID9kwCN.html#a1d5ae3f06 Asta este, pare a fi ok, daca nu o vede cineva, o sa merg eu cu el pana acolo. PS: Colegului trist: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyteodorescu Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 Am vazut link-ul. Vanzatorul e ok, il cunosc personal. Daca vrei, te pot ajuta maine cu o vizionare si poze in detaliu sau ce te mai intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 26, 2018 Autor Admin Share Postat Ianuarie 26, 2018 Saru' mana! Nu vreau neaparat sa te duci pana acolo daca zici ca-l cunosti si este ok, doar sa-l intrebi inca odata daca mobra este in mintile ei, nu are rost sa vin cu omul pana acolo si sa dau de vreo ruptura. Mersi anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.alexandru Postat Ianuarie 27, 2018 Share Postat Ianuarie 27, 2018 Nu stiu daca ma insel, dar parca a fost postat anuntul cu mobra asta si aici pe forum, mai de mult. Zicea ca i-a schimbat discurile de frana sau kitul de lant...ceea ce e putin ciudat la kilometrajul asta. Mobra respectiva avea aceeasi culoare si avea o lovitura in partea dreapta a rezervorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 27, 2018 Autor Admin Share Postat Ianuarie 27, 2018 Bine zici, pare a fi asta, parca se vede indoitura de pe rezervor, dar nu mai are stickerul ala sub ea: /index.php?/topic/748321-vand-yamaha-fz6-fazer-s2-abs-sin-2009/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 27, 2018 Share Postat Ianuarie 27, 2018 Daca te uiti atent, aia e. Rotile de culoare diferita, belitura pe dreapta. Pret de samsar cu 400 euro in plus:)) eu sunt habarnist.. Dar si mie imi miroase a epava trosnita bine pe fata, si reinchegata. Eu as zice pas. Iar colegul de o recomanda... O face... Ca sa? Se vanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-LKY Postat Ianuarie 27, 2018 Share Postat Ianuarie 27, 2018 (editat) Km clar nu sunt reali:)) Jantele sunt de culoare diferita etc 400e? era cu 3100 negociabil:))) Chiar nu se vede foarte bine in poze dar discul spate pare tocat. La 15.000 km un disc de spate se toaca foarte putin. Editat Ianuarie 27, 2018 de Andrei-LKY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Ianuarie 27, 2018 Share Postat Ianuarie 27, 2018 (editat) Nici lateralele spate nu se pupa. Probabil ca aia de pe dreapta s-a spart la cazatura si nu a gasit decat neagra. Editat Ianuarie 27, 2018 de Endurache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Ianuarie 27, 2018 Share Postat Ianuarie 27, 2018 Si nici galeriile ale nu arata de 15000 km, asta e asamblata din bucati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 27, 2018 Autor Admin Share Postat Ianuarie 27, 2018 Ee, uite, de aia este bun forumul. Mersi fain, baieti, o sa-i spun sa o uite.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 27, 2018 Share Postat Ianuarie 27, 2018 Ca sacalii luv, ca sacalii am sarit:))) » Post actualizat in 27 Jan 2018 15:43 Mai era pe forum un fz6 in stare buna, poate mai e valabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate