andrei111 Postat Februarie 21, 2018 Autor Share Postat Februarie 21, 2018 Printre cei care au pus piatra de temelie a progresiv-ului. Astazi i-o mai asculta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 Sacred Reich anyone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 Queensryche imi plac, dar nu stiu de ce nu i-am ascultat pana acum astfel incat sa ii "diger" cum trebuie. Poate o sa ii bag in playlist-ul de ascultat. De Sacred Reich nu stiu, dar prima piesa imi place, ii bag si pe ei. Mai devreme am ascultat niste Black Label Society, ultimul videoclip dragut, pentru piesa A Love Unreal ( mai intru pe metalhead o data pe sapt sa vad ce mai apare) : Si Primordial tot ultimul clip facut de catre Costin Chioreanu, nefiind la prima colaborare cu ei : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 GG Allin e the shit, la propriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 In zona " grind " e cineva? De MORTYCIAN ma refer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Februarie 21, 2018 Autor Share Postat Februarie 21, 2018 Un prieten foarte bun asculta ceva de genul Sincer nu e tocmai pe gustul meu, dar câteodată merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 Printre cei care au pus piatra de temelie a progresiv-ului. Astazi i-o mai asculta cineva? Progressive metal, că progressive e de când lumea. Îs fan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 Si flacaii astia ar trebui sa isi aibe locul aici. Sunt destul de bunicei. Cred ca au si pupat pamant romanesc la un Rockstadt sau ceva de genul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 Am fost la queensryche la concert in Budapesta, 1991 Monsters of Rock.Slipknot pentru cel mai exploziv concert.După ei a urmat Metallica, m-a luat plictiseala asta era prin 2002 daca nu ma insel. » Post actualizat in 21 Feb 2018 19:36 Strapping Young Lad, de fapt Devin Townsend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 Un prieten foarte bun asculta ceva de genul Sincer nu e tocmai pe gustul meu, dar câteodată merge Foarte elegant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 King Diamond. Mercyful Fate. A pomenit cineva de Bathory ? Sodom si Destruction Cum dracu' sa uiti asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 Opeth anyone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Februarie 21, 2018 Autor Share Postat Februarie 21, 2018 (editat) Dap, Opeth au fost mereu speciali. Mai tine cineva minte Therion? Făcusem rost pe caseta cândva de Theli și Vovin, in opinia mea cele mai bune albume ale lor. Am ascultat casetele alea de le-a luat dracu' Editat Februarie 21, 2018 de andrei111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 Sodom, da, Napalm în the Morning!!!!! Therion vin acum în martie în Quantic. Bathory - One Rode to Asa Bay!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 Da' compilatiile Death Is Just the Beginning vi le mai amintiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 King Diamond. Mercyful Fate. A pomenit cineva de Bathory ? Sodom si Destruction Cum dracu' sa uiti asa ceva? Cover-uri foarte bune la piese Bathory: Si originalul: https://www.youtube.com/watch?v=hDpc-831GPs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Februarie 22, 2018 Autor Share Postat Februarie 22, 2018 Vallach- misto cover-ul facut de Emperor De_Vazut - daca spuneai ca iti place Deine Lakaien uite un cover reusit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 (editat) Vallach- misto cover-ul facut de Emperor Colectia asta de cover-uri e foarte buna, de aici am ascultat prima data "A Fine Day to die": https://www.discogs.com/Various-In-Conspiracy-With-Satan-A-Tribute-To-Bathory/master/13428 Majoritatea insa sunt cover-uri la piese Bathory din prima generatie, sa zic asa. Cele care au influentat foarte mult viitoarele trupe de black metal. Editat Februarie 22, 2018 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Februarie 22, 2018 Autor Share Postat Februarie 22, 2018 Pentru fanii de gothic clasic. Mi-au placut intotdeauna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 Vazid ce posteaza unii pe aici cred ca e cazul sa admitem ca au aparut citeva noi genuri: bling-metal, posh-metal si emo-metal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 (editat) Vazid ce posteaza unii pe aici cred ca e cazul sa admitem ca au aparut citeva noi genuri: bling-metal, posh-metal si emo-metal. Pai era pacat ca atat rimel folosit acum 40-50ani la Hair/Glam metal sau cum se numea, sa piara asa ) Apropo de caterinca, mai e baiatul asta care are o gramada de videouri parodii tot asa pentru dorinta asta adolescentina de a fi metalul neaparat clasificat. Pentru ca metalul meu e mai special decat metalul tau ) Cam ca la religii. Editat Februarie 22, 2018 de LimpTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Februarie 22, 2018 Autor Share Postat Februarie 22, 2018 Faptul că apar tot felul de genuri noi, nu înseamnă că trebuie să ne și placa;). In cel mai bun caz sunt material de ascultat pentru adolescenții dezorientați fara o cultura muzicală prea clara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 Faptul că apar tot felul de genuri noi, nu înseamnă că trebuie să ne și placa;). In cel mai bun caz sunt material de ascultat pentru adolescenții dezorientați fara o cultura muzicală prea clara Pai fix ce zici tu aici se repeta in fiecare generatie. Tocmai asta e si chestia funny. Ca mereu aia dinainte zic ca metalul din perioada lor e ala mai smecher. Si copiii astia millenials de acum o sa zica la fel mai tarziu cand o aparea nush ce high_tech_midi_metal. Tocmai pentru ca treaba asta e ciclica, luatul in serios n-ar trebui sa fie asa de serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 Eu nu zic ca e mai smecher, zic ca si-a trait traiul, si-a mincat malaiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 (editat) Muzica de calitate nu dispare si nu poate fi inlocuita, insa e normal sa apara genuri noi care pot fi pe placul tau sau nu. Multe persoane nu asculta anumite genuri din ignoranta sau din lipsa unei educatii muzicale cat de cat. Cred ca putem fi cu totii de acord ca unele stiluri sunt mai usor de digerat decat altele, iar acestea fiind spuse, sa va dau un exemplu.. O persoana care asculta doar muzica comerciala, degeaba denigreaza alte stiluri muzicale, precum metalul, pentru ca acea persoana nu intelege nimic oricum in afara de ce i se baga pe gat la radio si la TV, deci nu prezinta credibilitate, vorbele sunt goale. Pe de alta parte, cei ce asculta metal, de regula asculta si alte stiluri, cum ar fi clasica, jazz, blues, electronica samd indiferent de cat de vechi sau recente sunt piesele respective. Vorbim deja de un alt nivel de educatie muzicala. Asadar, cine e mai in masura sa zica "adolescenții dezorientați fara o cultura muzicală prea clara" ? Mai nou ai nevoie de app pe telefon sa iti arate cum sa mesteci.. din pacate nu mergem intr-o directie prea buna (valabil si pt muzica, filme, gaming.. you name it). O sesizabila scadere a calitatii acestor materiale. --------------------- Haideti sa nu transformam topic-ul intr-o polemica. Treaba merge bine asa cu link-uri si cate o poveste de la vreun concert Editat Februarie 22, 2018 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate