exores Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 Poze pentru bihoreni care ne-au onorat cu prezenta gasiti aici : /index.php?...14744&st=20 Va multumim si sper ca va placut la noi.Cela buna si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 ciao baietii..nu stiu daca am intrat la topicul corect dar nah sunt noua pe aici ...parca vad cum o sa sariti toti pe mine ...dar vreau sa va cunosc mai bine( fete motocicliste,baieti..)..tin sa va zic ca doar anul viitor voi incepe sa fac A-ul :P ...si mi-ar place sa mai ies cu voi(ca pasagera)..sa mai invat cate ceva despre motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 tin sa va zic ca doar anul viitor voi incepe sa fac A-ul :P ...si mi-ar place sa mai ies cu voi(ca pasagera)..sa mai invat cate ceva despre motoare pentru invatzat apeleaza cu incredere la un service ca si uncenic , cat despre ce vei face si nu vei face tu la anu este un fel de amenintzare ca o sa faci A`u ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i.bod Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 ciao baietii..nu stiu daca am intrat la topicul corect dar nah sunt noua pe aici ...parca vad cum o sa sariti toti pe mine ...dar vreau sa va cunosc mai bine( fete motocicliste,baieti..)..tin sa va zic ca doar anul viitor voi incepe sa fac A-ul :P ...si mi-ar place sa mai ies cu voi(ca pasagera)..sa mai invat cate ceva despre motoare Nu-ti face probleme, mai sunt pe aici "motociclisti" ca tine, de ex. Pauliee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 pentru invatzat apeleaza cu incredere la un service ca si uncenic , cat despre ce vei face si nu vei face tu la anu este un fel de amenintzare ca o sa faci A`u ? amenintare??? nu..chiar deloc.vroiam sa zic ca inca nu am permisu .. Mesaj completat Nu-ti face probleme, mai sunt pe aici "motociclisti" ca tine, de ex. Pauliee eh..nu pot sa zic ca sunt o motociclista...inca.. ..dar sper ca anul viitor sa fiu ..pana atunci ma uit la altii si raman pasagera:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Septembrie 1, 2009 Autor Share Postat Septembrie 1, 2009 succes dodo! pt sfaturi apeleaza cu incredere la God Father Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 succes dodo!pt sfaturi apeleaza cu incredere la God Father mersi mult... God Father?? Mesaj completat ma ajuti si pe mine cu acest God Father..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Daca esti buna te duc o tura....jur...(dodoliciiios).....o tura de varfuri! Pac pac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 tind sa cred ca mIRC`u , Messenger`u si hi5`u nu`i mai satisface pe unii ...forumu` a devenit provocarea extrema a unui taram virgin )) Mesaj completat asl + jpg + riding pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 mersi mult...God Father?? Mesaj completat ma ajuti si pe mine cu acest God Father..? cum adica daca sunt buna?..haha la ce? :P Mesaj completat replay`ul de sus din gresala l`am pus... scuzee.... Mesaj completat Daca esti buna te duc o tura....jur...(dodoliciiios).....o tura de varfuri!Pac pac! deci art..cum adica buna?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 daca`mi permite colegul art iti voi explica : 1. cand stai pe motor sa nu-ti atarne bucile una pe o parte una pe alta sa creadalumea ca dintr`un SS s-a transformat intr`un tourer din cauza bucilor care arata ca si coburile atarnand ... 2.Per ansamblu cand esti pasagera motorul trebuie sa se vadanu sa`l invaluie suncile si sa se asemene datorita disproportionarii ca cineva pe matra si sa strage luema ia uite`l manncatzash pe harry poker 3.Avand in vedere ca exista casti cu care poate fi astupata figura , cam astea ar fi Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Rog putina decenta !!! Tudor ca de obicei ....no comment ca tot dejeaba ! Lasati chatu mergeti pe Discutii despre orice ! O iesire pe sfarsit de saptamana ? un Meses ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 daca`mi permite colegul art iti voi explica :1. cand stai pe motor sa nu-ti atarne bucile una pe o parte una pe alta sa creadalumea ca dintr`un SS s-a transformat intr`un tourer din cauza bucilor care arata ca si coburile atarnand ... 2.Per ansamblu cand esti pasagera motorul trebuie sa se vadanu sa`l invaluie suncile si sa se asemene datorita disproportionarii ca cineva pe matra si sa strage luema ia uite`l manncatzash pe harry poker 3.Avand in vedere ca exista casti cu care poate fi astupata figura , cam astea ar fi Bafta bai tudore nimic nu am inteles din ce ai zis.. ....in legatura cu suncile..NU nu am sunci ...deci cred ca sunt buna Mesaj completat Rog putina decenta !!! Tudor ca de obicei ....no comment ca tot dejeaba ! Lasati chatu mergeti pe Discutii despre orice ! O iesire pe sfarsit de saptamana ? un Meses ? ce bine suna iesirea asta.pacat ca inca nu am si eu motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 bah .....nu pot....tre sa merg la un botez....asa ca week endu asta ii compromis......week endu urmator sotto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Rog putina decenta !!! Tudor ca de obicei ....no comment ca tot dejeaba ! Lasati chatu mergeti pe Discutii despre orice ! O iesire pe sfarsit de saptamana ? un Meses ? padre Stefan , decentza este al 2-lea nume al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 O iesire cineva weekendu'asta?Ma gandeam duminica dupa 12 la Oradea-Vartop-Belis-Bologa-Oradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciani67 Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 O iesire cineva weekendu'asta?Ma gandeam duminica dupa 12 la Oradea-Vartop-Belis-Bologa-Oradea ...suna bine numai sa nu ploua.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 ...suna bine numai sa nu ploua.... Apoi la ce ploaie ai prins in Oradea cand ai venit din Transfagarasan nu ar mai trebui sa te dranjeze 2-3 picaturi acolo... .Tinem legatura,sper sa iasa ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zsee Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 salutare pentru cei care sunt interesati http://www.transbuldex-racing.ro/viewpage.php?page_id=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Concurs international de cross la Valea lui Mihai. Duminica dupa ora 11:00 sunt prezenta, cine doreste sa vina intrare gratuita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Maine ne intalnim la ora 9:30 la Mol-ul de pe Stefan cel Mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Maine ne intalnim la ora 9:30 la Mol-ul de pe Stefan cel Mare. Pentru plecarea la Valea lui Mihai la cursa iar apoi in plimbare ...vedem noi Meses sau intoarcere prin Ungaria . Pt cei care nu stiu molu' e la iesire din oras spre Satu Mare(Biharia) inainte de podul de cale ferata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Septembrie 5, 2009 Autor Share Postat Septembrie 5, 2009 dear fakars hehehe maine dimineata daca nu ne ploua mergem la Concursul de MotoCross de la Valea lui Mihai si apoi unde om vedea cu uochii ori pe Meses ori prin Ungarishe la un BabGuias ( stiu unu bun la Debrecen la iesirea spre autobanda ) Somn linistit si odihna placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 (editat) dear fakars hehehe maine dimineata daca nu ne ploua mergem la Concursul de MotoCross de la Valea lui Mihai si apoi unde om vedea cu uochii ori pe Meses ori prin Ungarishe la un BabGuias ( stiu unu bun la Debrecen la iesirea spre autobanda )Somn linistit si odihna placuta! ploaie si furtuna peste pista ... sa aveti intradevar ce viziona. NOROIII rulzzz! fratilor farmecul crossului incepe cu cuvantul NOROIII!!! Editat Septembrie 5, 2009 de zozo88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Deci duminica meses.......da stefan?sus jos sus jos sus jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate