1n$4n3 Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 (editat) “O femeie și un bărbat au fost răniți, iar acestuia din urmă i se efectuează manevre de resuscitare la fața locului. Ambii pasageri pe moto” http://www.bihon.ro/motociclist-resuscitat-in-urma-unui-accident-la-urvind/2051481 Editat Mai 31, 2018 de 1n$4n3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 Urat accident... Ambii pasageri pe moto - Sa inteleg ca nici unul din ei nu conducea motocicleta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 Și din nou...un Opel. Ochii în patru când e marca asta pe langa voi. O să fac un topic intr o zi pe tema asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
linoleu Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 De pe fb, grupul info trafic: ULTIMA ORA. ACCIDENT RUTIER GRAV intre Cluj si Oradea. In accident au fost implicate un autoturism si un motociclist. UPDATE: Medicii au declarat decesul motociclistului. Un motociclist ce se deplasa pe directia Cluj Oradea in timpul unei depasiri pe linia continua, a intrat in coliziune cu un autoturis care semnaliza sa intre pe un drum secundar. In urma impactului motocicleta a lovit autoturismul din spate proiectat masina catva metri intrun sant. In momentul impactului pe motocicleta se afla si sotia acestuia, sotia a scapat cu rani usoare in schimb motociclistul a zburat prin aer in momentul impactului suferind rani grave. La fața locului sau deplasat doua ambulanțe SMURD una de prim-ajutor una de terapie intensiva dar si o ambulantă SAJ . Medicii au inceput manevrele de resuscitare, dupa aproximativ 45 medicii au declarat decesul. Update. Traficul blocat complect. Foto Vasy D.REVENIM cu DETALII. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 (editat) Și din nou...un Opel. Ochii în patru când e marca asta pe langa voi. O să fac un topic intr o zi pe tema asta. fa si un topic de depasire pe linia continua.... unul pentru neacordare de prioritate... viteza... Editat Mai 31, 2018 de 1xu1xf1xu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 (editat) Dumnezeu sa il ierte, pacat, pentru o clipa de neatentie sau graba si se intampla nenoriciri de genul asta. Treaba asta cu depasitul pe linie continua din pacate la noi e sport national, am o filmare pe camera de bord din masina de zilele trecute, un neghiob a intrat in depasirea coloanei si cand si-a dat seama ca nu are cum sa reintre in banda a inceput sa ma bliteze, am incetinit eu si abia, abia a reusit sa se replieze pe sensul lui de mers... Editat Mai 31, 2018 de Fratzyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 Pfuuuiii ce accident urat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 fa si un topic de depasire pe linia continua.... unul pentru neacordare de prioritate... viteza... instinct de supravietuire zero barat..., se vede si rezultatul....., sa se odihneasca in pace...., pacat de familie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 Nasol, zici ca nu se mai termina accidentele astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GonnaSetTheStreetOnFire Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 Si mai trist e ca d-abia incepe vara. Rip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 Și ce daca abia a inceput vara? Baiatul asta sigur nu e la prima abatere acest sezon(intuiesc doar), doar ca a fost ultima data cand a făcut-o. cacao pățești daca cacao cauti(vorba unui amic). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 (editat) Motocicleta avea numar de MS » Post actualizat in 31 May 2018 11:32 Eu vad linie întreruptă acolo, o fi și pt că avea voie să facă stânga dar parca ăla e altfel de "întrerupt" Editat Mai 31, 2018 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
keenon Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 Vorbe-n vant! Nimeni si nimic nu se schimba. Am luat la cunostinta! P.S. Aici s-a intamplat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 Păcat, și-a făcut-o cu mâna lui. A mai contribuit un pic și faptul că alaa făcut stânga fara sa semnalizeze, așa zic martorii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 Inteleg ca cel cu auto a iesit din coloana pt a vira stanga.Pai daca l-a lovit in spate inseamna ca auto deja ocupa tot contrasensul ,cand a fost lovit , spatele fiind in stanga liniei continue sau cum o fi acolo.O prostie sa treci pe langa o coloana considerand ca aia circula pe sine » Post actualizat in 31 May 2018 19:36 Si ala cu masina o fi ramas uimit ce demaraj are masina lui , inscrisa in viraj » Post actualizat in 31 May 2018 19:39 O greseala si a terminat-o cu viata.Dumnezeu sa-odihneasca.Ghidusii si cu pasager , pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 https://m.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-1/concluzii-in-cazul-accidentului-mortal-de-langa-urvind-motociclistul-a-intrat-in-depasire-pe-linie-continua-soferul-a-virat-fara-sa-semnalizeze-141985.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 De cand vezi cu ce gume umbla, iti faci o idee despre stilul acestor 'piloti'...nu am vazut pe aici accident comis de cascadori, ca sa nu observ pe ce pingele umbla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 De cand vezi cu ce gume umbla, iti faci o idee despre stilul acestor 'piloti'...nu am vazut pe aici accident comis de cascadori, ca sa nu observ pe ce pingele umbla. Despre gume vorbeam eu. Vrei sa devii tu dusmanul suprem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Las' @JAGI,e bine ca punem de-o gasca de "dusmani" . Restul pro-motociclisti pana la moarte,pot arunca in noi cu rosii si cu oua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 Despre gume vorbeam eu. Vrei sa devii tu dusmanul suprem? Nu intru asa des, nu sunt 'la zi' Dar probabil esti mai popular pe aici, asa ca te las pe mana 'motociclistilor' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 Și din nou...un Opel. Ochii în patru când e marca asta pe langa voi. O să fac un topic intr o zi pe tema asta. Ochii in 4 in general,nu mai asociati prostia omului cu marca masinii, fierul nu are nici o treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 @Ice D : Perfect de acord. Unii au boala pe loganisti , altii pe aia cu BMW ,altii cu opel-ul dar pina la urma conteaza doar ala care te tavaleste. Si chiar nu conteaza ce conduce ci cum conduce. poate am inteles eu gresit dar parca mobristul l-a tavalit pe conservar sau discutam asa, filozofic, in general? filozofic, eu sunt curios cum vor arata taberele pe forum la primul accident la care intra un forumist sa spuna "azi, cu conserva, am tavalit un coleg motociclist" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 super tare! inseamna ca suntem doi! la cati oameni putem infiinta un MC sau macar un RC? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 macar niste stickere pe rezervor - Atentie la copaci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 Stau si ma gandesc daca pe forumul de opelisti se pun baietii-n garda cu privire la conducatorii de gixxeruri. Stiu eu de ce zic asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate