jerry_mcrie Postat Iunie 21, 2018 Share Postat Iunie 21, 2018 Si motociclistii slalom printre masini cam cu cat mergeau? pai daca se poate... oricum cu motorul mergi un pic ma tare decat cu masina, nu? in caz contrar te dai cu masina. hai sa nu poluam. sa speram ca omul va iesi cu bine, pe cat se mai poate din situatia asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Iunie 21, 2018 Share Postat Iunie 21, 2018 (editat) Cine spune ca pe motocicleta, in ORAS, trebuie sau e normal sa mergi mai tare decat cu masina? Sau daca niste dobitoci o ard 90-100 e musai sa treci pe langa ei? Ca esti mult mai mobil si te poti strecura, asta e altceva. Nu e poluare, e doar o discutie care deviaza spre teme similare. Editat Iunie 21, 2018 de razvano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 21, 2018 Share Postat Iunie 21, 2018 in mare parte adevarat, dar la xael sau sabina am fost de acord ca ei au gresit... nu? Eu sunt de acord pt mine. Sabina nu prea poate sa ne spuna nimic Ideea e ca fara o filmare (vezi ala cu camionul) sau fara "marturisirea" vinovatului, nu stii niciodată 100% sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 21, 2018 Share Postat Iunie 21, 2018 Am folosit peroasana a 2 aplural, noi forumistii am fost de acord Suntem de acord in mult mai multe spete decat pare.Nu se prea mai vede unitatea pe fondul problemei pentru ca apar extremele care exagereaza cu inocenta absoluta a motociclistului opus curentului care gaseste motociclistul de vina doar pentru ca a iesit din casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 21, 2018 Share Postat Iunie 21, 2018 Uneori ne-o mai facem si cu mana noastra.Recuperare usoara ambilor. Ii va fi greu fara un picior, mai ales ca l-a pierdut dupa o asemenea decizie si in asemenea mod. Se pare ca atitudinea "Mie nu mi se poate intampla" loveste din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 21, 2018 Share Postat Iunie 21, 2018 Am folosit peroasana a 2 aplural, noi voi forumistii am ati fost de acord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 21, 2018 Share Postat Iunie 21, 2018 Nu conteaza despre ce e vorba ,trebuie sa fii contra ca sa ai motive de a ne face teoria chibitrului si a te screme cu explicatii de o pagina cand superbec ofera informatia respectiva ,la fel de bine, cu doar patru cuvinte aruncate in scarba . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 21, 2018 Share Postat Iunie 21, 2018 Am folosit peroasana a 2 aplural, noi forumistii am fost de acord am inteles pluralul; numa' zic ca dincolo de tribunalul forumistilor mai exista si viata reala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 22, 2018 Share Postat Iunie 22, 2018 Ce rost are sa faci slalom printre masini la 70-80? Ca sa nu se suie (cuvant jignitor) cu masinile pe tine. Ca sa faci 5 minte pana la munca in loc de 30. Ca sa ramai concentrat in loc sa adormi pe tine. Ca sa mergi in ritmul tau, nu in ritmul altora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 22, 2018 Share Postat Iunie 22, 2018 Ai o obsesie deja... De obicei o ziceai o singura data/topic, acum deja te repeti... Multi citesc printre rinduri, deaia ma si repet. Putini din cei ce citesc , ma si cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 23, 2018 Share Postat Iunie 23, 2018 Eu am o intrebare de necunoscător: ghidonul ala care se vede in poze, e standard sau e inaltat? Ape hanger-ul (parca asa se numeste?) iti permite acelasi control asupra motocicletei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 23, 2018 Share Postat Iunie 23, 2018 Iti permite, dar nu cu aceeasi ușurință. Daca ai brate suficient de lungi si de puternice pentru a baga input-ul necesar in directie, controlezi. Adica, fizica nu zice nu, dar nu sunt cele mai prietenoase ghidoane din punctul asta de vedere. Oricum, nu are rost sa mai vorbim de manevrabilitatea motocicletei in lumina noilor informatii...baiatul a fost cel putin imprudent, daca e adevarat ce se spune. Bine ca traieste si nu a nenorocit pe nimeni altcineva. Cred ca treaba e clara ca Ozana limpede si frumos curgatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 23, 2018 Share Postat Iunie 23, 2018 Pai... eu nu am gasit momentul sa intreb pana acum cum e cu ghidoanele astea, desi m-am tot intrebat in sinea mea cand le vedeam pe la intruniri moto. Ms pt raspuns. Legat de Ozana, atata timp cat nimeni nu combate teoriile despre "imprudenta", tinzi sa le dai crezare, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 23, 2018 Share Postat Iunie 23, 2018 Nu stiu ce sa zic, nu avem acces la informatii din dosar, deci nu putem baga mana-n foc. Dar nu-mi imaginez ca cineva ar face in mod gratuit asemenea afirmatii, mai ales intr-o astfel de situatie. Cum vad eu lucrurile, e plauzibil sa fi fost asa. Faptul ca nici nu e combătută afirmatia...nush ce sa zic, nu stiu foarte bine regulile cluburilor in astfel de chestiuni. Facand abstractie de ele, te duce totusi cu gandul la aprobare tacita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hypperbone Postat Iunie 24, 2018 Share Postat Iunie 24, 2018 Treaba-i clara ca o vodka buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 Jagi nu ne mai scutesti cu predicile tale? Nu vrei sa faci tu o petitie sa interzici cruiserele? Da prietene , stie toata lumea ca la un accident cu cruiserul risti sa iti f*** picioarele . Dar asta nu inseamna ca e mai periculos sa te dai cu tipul asta de mobra decat cu un ss/tourer/enduro/ whatever. Bineinteles asta daca nu esti vreun ninja care sare din scarite , asa cum doar tu esti.Cauta o statistica sa vezi cati au crapat pe cruiser vs alte tipuri de mobret si dupa vino sa ne mai tii predici. Nu este accident in care sa nu fie implicat un cruiser la care tu sa nu pui aceeasi placa. Daca era o motocicleta normala, scapa mult mai ieftin. De ce te simti agasat? Nu vreau sa fac nici o petitie, doar ii informez pe unii mai incepatori care vor sa si cumpere asemenea modele de moto. Nu e nimeni obligat sa-mi asculte sfatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 De aia s-au inventat barele de protectie. Eu mi-am facut pilaf picioarele cand am fost lovit in lateral si nu eram pe vremea aia pe cruiser/chopper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 Va certati ca chiorii, singurul vehicul pe doua roti care iti protejeaza picioarele este scuterul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 Va certati ca chiorii, singurul vehicul pe doua roti care iti protejeaza picioarele este scuterul. Ar mai fi si niste boxere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSI Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 Daca era o motocicleta normala, scapa mult mai ieftin. De ce te simti agasat? Nu vreau sa fac nici o petitie, doar ii informez pe unii mai incepatori care vor sa si cumpere asemenea modele de moto. Nu e nimeni obligat sa-mi asculte sfatul. de unde puii mei ai scos si perla asta . motocicleta normala ? putea sa fie si cu masina si sa faca accident dupa o noapte de chef . sau putea sa nu. dar tu Einstein Mark II stii sigur ca motocicleta e de vina . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 Cred ca scapa mult mai ieftin daca protagonistul era intr-o stare normala. Asta este o chestie sigura. Daca ii era mai moale sau nu pe altceva decat un chopper sunt doar supozitii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 de unde puii mei ai scos si perla asta . motocicleta normala ? putea sa fie si cu masina si sa faca accident dupa o noapte de chef . sau putea sa nu. dar tu Einstein Mark II stii sigur ca motocicleta e de vina . Ai citit ce am scris? Se pare ca nu. Am zis ca avea sanse mai mari sa scape fara amputari, nicidecum ca nu patea nimic. Unii aveti darul de a va enerva si distorsionati mesajele citite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate