Sari la conținut

Accident Sos. Industriilor 21.07.18


DependentX
 Share

Postări Recomandate

Poate pare o prostie , am mai spus-o si inca o sustin , dar daca mintea este setata cu reactia asta , ca daca poti si este o juma de secunda ca timp , sa impingi in scarite si sa sari in sus , macar asa nu-i mai indoi plafonul cu capul si gatul celui cu turismul.La motoarele la care picioarele stau oarecum perpendicular spre sol.Sper sa nu ajung sa probez solutia asta vre-o data

» Post actualizat in 23 Jul 2018 14:59

Mare greseala si depasirea coloanei in viteza

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu sustin cu calcule, dar ceva imi spune ca viteza pe verticala pe care reusesti sa o imprimi impingandu-te in scarite nu ar fi suficienta pentru a-ti scoate trupul din zona de risc in jumatate de secunda. Capul si gatul le scoti si ridicandu-te in scarite natural, dar vrei sa faci asta sau vrei sa franezi cat de tare se poate? Din pacate, a lovit in cea mai nepotrivita sectiune. Sa speram ca iese bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din fericire n-am culcat-o niciodata in ultimii 25 de ani , in schimb m-a culcat ea pe mine de vre-o doua ori.Tot 25 iti doresc si tie , neculcat

» Post actualizat in 23 Jul 2018 16:27

Nu stiu cum se face , dar in aproape toate accidentele in care este implicata o moto , vina-i doar a celorlalti.

» Post actualizat in 23 Jul 2018 16:30

Sa vad si eu um motociclist dupa un accident sa spuna :si eu am gresit

» Post actualizat in 23 Jul 2018 16:35

Cat despre postarea de mai sus , sari peste ea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Comentariu pe yt:

 

"Un autoturism a incercat sa intoarca prin zona cu linie continua cu plecare de pe banda 1 (parcat ...a plecat fara sa caste ochii).Motociclistul,viteza mica (abia a trecut de linia tramvaiului ,foarte mari denivelari) nu a avut nici o sansa.Maxim 40 (raportat la viteza mea ,eu fiind la 34-40 m in fata lui). Sper ca a supravietuit .Prea tanar ca sa plece . A oprit un baiat care lucra la SMURD (era in afara programului) si s-a ocupat de ranit pana a sosit masina .Jos palaria in fata acestui om"

 

Concluzia ramane: beliti ochii, ca daca nu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Multumesc Aham, am vazut accidentul cu ochii mei..eram in fata lui la 40-50 m.Zona nu permite sa tragi de gaz,si baiatul mergea frumos.In dreptul statiei de autobuz cred ca si-a mutat o secunda privirea de la drum si s-a intamplat evenimentul.La viteza lui putea opri in siguranta dar nu a fost sa fie.Masina a iesit din ,,parcare" uimitor de repede,incerca sa prinda fereastra de pe sensul opus.

Baiatul a fost in stare de ,,leguma" ...as putea zice,avea ochii deschisi,isi pierdea cunostinta foarte des, si dupa aprox 10 minute a inceput sa se miste.Isi ridica mana stanga (cu articulatia palmei smulsa )si misca piciorul stang.Probabil incepea sa simta durerile.Am stat langa el cu inca un baiat care a reusit sa-i desfaca curelusa de la casca si l-am ,,sprijinit " ca sa nu se miste sa isi faca mai mult rau.A aparut un baiat de la smurd (civil) si i-a scos casca in siguranta,i-a facut o evaluare..verificat cavitatea bucala .Cand a inceput sa miste piciorul am respirat usurati.

Avea o respiratie ciudata,iar la prima vedere nu se vedeau alte leziuni.Casca l-a protejat bine.

Nu raspundea la intrebari si se uita speriat la noi.Cand a aparut salvarea ..am plecat.

A zburat pur si simplu peste masina ...

Urat accidentul chiar si la viteza mica.O saptamana am lasat mobra in parcare.Am 51 ani si credeti-ma ,sa vezi cum sta viata unui copil pe muchie de cutit,sa nu poti face nimic si sa mai si auzi pirandele de pe margine strigand dupa lumanari ,nu este de loc usor.Si fiul meu este motociclist,mergem aproape zilnic cu mobrele la munca ..etc...si stiti si voi ce intalnesti pe sosele.

M-am interesat prin cartier dar nu pare sa il stie cineva.Sper din tot sufletul sa scape cu bine si mai sper sa nu citeasca cineva apropiat lui pe aici.Nu vreau sa provoc suferinta nimanui.

 

 

Am scris abia acum pt ca a durat activarea contului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai devenit un papagal care arunca vorbe gratis in stanga si in dreapta dupa cum te taie capul. Gândești din ce in ce mai putin. Pana mea, nu erau suficenti de astia pe forum?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eram in masina ..in fata lui...priveam in oglinda retrovizoare.Il urmaream in oglinda de 2-3 statii de tramvai pentru ca imi placea cum merge.

Multumit ?! Era deajuns o intrebare ...dar ai preferat inca o data sa spulberi orice indoiala.

Multumesc pentru lamuriri. Deci am inteles corect. S-a intamplat in spatele tau si priveai in oglinda.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...