Lucian_M Postat Septembrie 3, 2018 Share Postat Septembrie 3, 2018 Ezact! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 3, 2018 Share Postat Septembrie 3, 2018 Au fost cateva depasiri mai din scurt si cateva blocari de roata spate dar nu chiar situatii limita. Oricum, sunteti invidiosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 3, 2018 Share Postat Septembrie 3, 2018 Ca maine .../index.php?/topic/747968-longevivii-moto-1000-kmzi/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Septembrie 3, 2018 Share Postat Septembrie 3, 2018 Am făcut ieri 420 km (cu offroad, ce e drept), plecat de la 9, ajuns la 10 și ceva. Chiar sunt curios dacă au făcut băieții măcar 6-700 km... trebuie sa experimentezi odata o tura foarte lunga (>800 km) dar in grup mic 3-4 mobre maxim cu acelasi stil de mers ( evident mai vioi) ....daca nu experimentam cu ce ramanem dupa motocicleala ? prima data e mai greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Septembrie 3, 2018 Autor Share Postat Septembrie 3, 2018 Situatii limita - da, dar nu pentru noi. Iesise pe Lepsa ursul la cersit si un aiurit mai avea un pic si-i dadea din palma (licenta dramatica). La intoarcere isi incercau norocul 3 masini. N-am stat la macel (licenta artistica). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 4, 2018 Share Postat Septembrie 4, 2018 Faza cu ursulache a fost memorabila, nu-mi venea sa cred ca iesise nenea ala din masina si intindea mana la urs de la un metru distanta Tura a fost extraordinara, de povestit nepotilor. Am descoperit ca te poti distra maxim si in ture asa-zise touring daca mergi cu oamenii potriviti. Eu sunt invatat sa merg mai alert, dar in reprize, nu asa sustinut pe perioade lungi de timp, a fost o provocare. Adica nu ma asteptam sa dau capat la gume in aproape fiecare curba intr-o plimbare touring Si-am mai invatat ca mestecatul de guma ajuta la oboseala si ca o sa si scarite touring ajuta enorm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Septembrie 4, 2018 Share Postat Septembrie 4, 2018 daca aveti poze si chitante de benzina bagati o cerere la iron butt sa va luati diploma. 1000 mile, nu km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Septembrie 4, 2018 Share Postat Septembrie 4, 2018 Am descoperit ca te poti distra maxim si in ture asa-zise touring daca mergi cu oamenii potriviti. Adevarul e ca o plimbare organizata de Robert, e o placere. Compania e placuta, traseul si posibilele obiective sunt stiute de el. Si omul merge super bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 4, 2018 Share Postat Septembrie 4, 2018 Paul, cu scuterul ai fost, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 4, 2018 Share Postat Septembrie 4, 2018 Capat cauciucurilor, in plus in fiecare curba? Asa ceva nu se face! Mari derbedei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 4, 2018 Share Postat Septembrie 4, 2018 Daca mergeam cu scuterul acum era la mecanic pentru reparatii majore la cat l-as fi chirait. Cu troaca am fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Septembrie 5, 2018 Share Postat Septembrie 5, 2018 O poza, doua, n-ati facut si voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Septembrie 5, 2018 Autor Share Postat Septembrie 5, 2018 Ba da, fix doua poze cu Ceahlaul. Dar pentru mine. (Asta imi aminteste de o tura cand erau doua grupuri si m-am dus la cel de necunoscuti - ca ceilalti stiam ca sunt amatori de drumuri mai lejere - si i-am intrebat daca ies la plimbare si facut poze. Si raspunsul m-a uns pe suflet: Iesim sa ne dam, ca poze gasim pe google, mai frumoase decat ce facem noi!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 Dar de unde ai pozat Ceahlaul, ca de la Toplita sau Gheorgheni nu se vede. Sau de la Toplita ati luat-o spre Borsec - Durau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Septembrie 6, 2018 Autor Share Postat Septembrie 6, 2018 De pe drumul Durau - Izvorul Muntelui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 Aha, in cazul acesta traseul pe care ati mers este de fapt mai lung decat cel postat de tine la inceputul topicului (pe google maps). De la Bicaz presupun ca v-ati intors in Ardeal spre Gheorgheni. Superba tura ati facut, dar si foarte obositoare pentru o singura zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 Felicitari pentru tura! Cum e drumul intre Durau si Izvorul Muntelui? » Post actualizat in 06 Sep 2018 11:56 Felicitari pentru tura! Cum e drumul intre Durau si Izvorul Muntelui? E cu taxa intrarea in parcul national? Parca asa era mai de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Septembrie 6, 2018 Autor Share Postat Septembrie 6, 2018 Cu GS-ul, in scarite, de mers cu 60+. Dar, pentru Paul, cu al lui Tunet, cam rupt, cu portiuni in care afaltul nu mai este sau e jupuit. E cu taxa din Izvorul Muntelui. In sens invers, din Durau, este drum inchis circulatiei publice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 Eu am vrut sa intru fix invers, de la Durau, vin din directia Borsec. Nu ma lasa asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Septembrie 6, 2018 Autor Share Postat Septembrie 6, 2018 La intrarea din Durau nu-i decat semnul, fara bariera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 Sa inteleg bine: doar pe un sens este semnul de interzis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Septembrie 6, 2018 Autor Share Postat Septembrie 6, 2018 Da. (O fi o bucata inchisa si vreun semn de interzis pe cel care vine din Izvorul Muntelui, pe care sa nu-l fi vazut.) Waze-ul si google maps il dadeau pe tot practicabil si e disponibil si pe street view, insa sunt imagini vechi - in locul panoului din link, acum este semnul de inchis. Iar drumul la vremea aceea era in stare mai buna. https://www.google.com/maps/@46.9960174,25.9208542,3a,75y,197.65h,92.42t/data=!3m6!1e1!3m4!1sa6DGKfUqrjgEKzGyPPtm7g!2e0!7i13312!8i6656 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 Multumesc pentru info. Cu Gsa ma gandesc ca nu ar fi o problema, doar sa nu fie vreun politist sa imi ia abc darul ca am intrat pe drum inchis. Ma mai gandesc daca merita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 exact drumul asta l-am facut cu masina acum vreo 4 ani. am mers numai cu a 2-a. pe motor presupun ca se simte altfel, dar drumul in sine mi-a placut maxim. pe vremea aceea nu am platit nici o taxa , nu am intalnit nici o bariera sau semn de interzis. doar niste brusturi de mai bine de 1 m latime si niste peisaje de neuitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 7, 2018 Share Postat Septembrie 7, 2018 Am facut si eu anul asta Izvorul Muntelui - Durau. Am intrat de la Izvorul Muntelui si am oprit la portarul care taie bilete pe acolo sa intreb daca am voie cu moto si cat e taxa. Aproape ca a pufnit in ras. Mi-a zis ca este voie cu vehicule si taxa e doar pentru cei care urca pe munte perpedes. Am mers cu 1150 gsa dar cu viteza f mica din motive de drum extrem de prost. Per total nu merita traseul. L-am mai facut de vreo cateva ori si de fiecare data am zis ca nu ma mai intorc pe acolo, dar nu ma invat minte. Exceptie facand la un moment dat un varf de munte, practic nu vezi absolut nimic deoarece e doar padure. Cei care ajung in zona ar fi mai bine sa se focalizeze pe Transrarau. E f misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate