foxxbiker Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 https://covasnamedia.ro/actualitate/motociclista-decedata-in-accidentul-dintre-teliu-si-Intorsura-buzaului RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 Dupa localizare si poza, pare sa fie curba in care am iesit eu la vânătoare de copaci vara trecuta (( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 e înșelătoare curba aceea acum toamna cu asfaltul rece, mare păcat.. și ieri au căzut vreo 2 pe cheia, dar au avut noroc de pe contrasens era liber. ps: ptr cultura ta generală, acolo e județul Brașov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 Pe cheia sau pe lepsa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m.stefan Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 Pe cand speram ca cel de ieri sa fie ultimul din sezonul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 nici cheia nici lepsa. Intorsura Buzaului. » Post actualizat in 07 Oct 2018 18:13Pe cheia sau pe lepsa ? nici cheia nici lepsa. Intorsura Buzaului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 Motorul este intact, cel putin din poza, cum naiba???!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 Este vb de Simona urat . Dumnezeu sa o odihneasca in pace » Post actualizat in 07 Oct 2018 19:05 @ssk vbeam de cei doi picati nu de accidentul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 Este vb de Simona urat . Dumnezeu sa o odihneasca in pace » Post actualizat in 07 Oct 2018 19:05 @ssk vbeam de cei doi picati nu de accidentul asta Scuze. am crezut ca faci referire la asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 Motorul este intact, cel putin din poza, cum naiba???!!! E o poza generica luata de pe net, cum face presa la noi. Dumnezeu s-o odihneasca. Condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAVROCHE Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 Dumnezeu sa o odihneasca! ;-((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sică37 Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 (editat) ...imi pare rau ca pun aici, poze de acest fel... am fost acolo...» Post actualizat in 07 Oct 2018 20:32Nu o cunosc. Am aflat ca se numea Simona. A murit sub ochii nostri, toti care ne aflam acolo, fara sa putem face ceva, sa fie mai bine...O lectie de viata, cu pretul unei vieti... RIP, colega... edit: ultima poza a fost stearsa. Editat Octombrie 7, 2018 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 ...imi pare rau ca pun aici, poze de acest fel... am fost acolo... scoate te rog poza nr 3. nu e ceva de pus pe forumuri. » Post actualizat in 07 Oct 2018 20:39 in plus de asta, inteleg ca nu aveai cum sa ajuti dar... cum naiba te-ai gandit sa faci poze cum o resuscitau cei de pe salvare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 scoate te rog poza nr 3. nu e ceva de pus pe forumuri. » Post actualizat in 07 Oct 2018 20:39 in plus de asta, inteleg ca nu aveai cum sa ajuti dar... cum naiba te-ai gandit sa faci poze cum o resuscitau cei de pe salvare? persoana e blurata este bine ca sa vedem si partea NEAGRA a acestei pasiuni!!!! nu e totul doar o sosea goala cu curbe prin paduri si floarea soarelui RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 E motoreta ei ca am recunoscut-o de la circuit. A fost de cateva ori la Motoevolution, vorbisem cu ea cand a cazut in virajul de stanga de pe mijloc anul trecut. Dumnezeu sa o odihneasca si putere familiei si prietenilor E o poza generica luata de pe net, cum face presa la noi. Dumnezeu s-o odihneasca. Condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junioruenjoyz Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 Dumnezeu s-o odihneasca. Sica, scoate poza 3 te rog, măcar din gest pentru ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 (editat) Mare caracter trebuie sa fii ca să poți faci poze unui om care se stinge sub ochii tai. Sa le mai și postezi pe net... Putere familiei. Editat Octombrie 7, 2018 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 (editat) Timpul e pierdut pentru ea,incerc insa sa deschid ochii unora printr-un sfat simplu...Invatati sa folositi frana späte si cutia de viteze. Un viraj ratat poate fi corectat adesea prin ciupirea franei spate si/sau trecerea intr-o treapta inferioara. Editat Octombrie 7, 2018 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sică37 Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 ...nu am dorit sa fiu macabru, adevarul ne este de multe ori in fata, doar trebuie sa il infruntam... Colegul Ianachim m-a inteles, am dorit doar sa trag un semnal de alarma, deja uzat, de atata lume. Incerc sa sterg poza respectiva, dar nu stiu cum sa fac asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 Am sters-o eu. Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hds Sergiu Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 Imi pare rau pentru fata, nu vreau sa fiu carcotas.. dar nu mai e vreme de mers cu motorul acum. Eu unul nu mai merg, cel putin sa ma duc sa ma dau pe curbe, asfalt rece = big no ,no pentru mine. Condoleante familiei, am vazut postarea de la un amic care a pus poza cu ea pe facebook si am intrat aici sa vad despre ce e vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Octombrie 8, 2018 Share Postat Octombrie 8, 2018 Nu are rost sa va certati,cine stie ce eroare de pilotaj a fost acolo,de mers inca e de mers cu motoreta,dar o lasi mai moale,au murit altii in plin sezon vara,important e sa nu terminam sezonul asa. R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Octombrie 8, 2018 Share Postat Octombrie 8, 2018 cred ca acest accident seamana din pacate cu altul de acum un an parca....aceeasi ruta, tot o fata, aceeasi greseala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alecsa Cristi Postat Octombrie 8, 2018 Share Postat Octombrie 8, 2018 Dumnezeu s-o odihnească în pace! Condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Octombrie 8, 2018 Share Postat Octombrie 8, 2018 (editat) Dupa localizare si poza, pare sa fie curba in care am iesit eu la vânătoare de copaci vara trecuta (( Care e locatia mai exact? Intre Intorsura si Teliu sunt niste serpentine faine, am fost pe ruta respectiva de foarte multe ori. Nu retin vreun viraj de dreapta deosebit periculos, spre deosebire de renumitul viraj de dreapta de pe Siriu care se inchide si nu ai vizibilitate deloc (trebuie sa cunosti traseul). Editat Octombrie 8, 2018 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate