apriliacluj Postat Februarie 17, 2022 Share Postat Februarie 17, 2022 Acum 11 ore, cinezicealae a spus: Defulare* deflorare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 17, 2022 Share Postat Februarie 17, 2022 Acum 7 ore, Dan_06 a spus: Asta inseamna ca te urasti pe tine in primul rand. de unde si pana unde? Acum 23 minute, apriliacluj a spus: deflorare bahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 17, 2022 Share Postat Februarie 17, 2022 1 oră în urmă, Djebelu' a spus: Inca un topic de rahat. vor mai urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Februarie 17, 2022 Share Postat Februarie 17, 2022 Mor de draci, mi. a venit o amenda de la DSP ca nu am completat nu stiu ce formulra de intrare in Ro, cand eu habar nu am de el, la vama nu mi sa spus nimic sa completez sau ca ar fi necesar, dupa 2 luni ma omenesc cu 3000 de lei amenda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 17, 2022 Autor Share Postat Februarie 17, 2022 Nu ti-ai completat PLF http://Plf.gov.ro Dacă ai 24 de h de când ai întrat în tara încă îl mai poți completa. După 24 h e tardiv..și amenda e de 3000 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 17, 2022 Share Postat Februarie 17, 2022 da da, a fost si la stiri treba asta... altii care stau in zona vestica si lucreaza in HU, sau invers, si trec zilnic granita, s-au trezit cu o duzina de amenzi de astea ...., de ZECI de mii de lei, insumate cica din martie acest PLF va fi valabil 6 luni, nu va fi necesar sa-l completezi la fiecare intrare in RO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Februarie 17, 2022 Share Postat Februarie 17, 2022 Acum 13 ore, frigider a spus: de unde si pana unde? "Ura e ca o otrava pe care o bei tu si te astepti sa moara altcineva." un maestru zen sau ceva in genul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 17, 2022 Share Postat Februarie 17, 2022 Acum 6 minute, Dan_06 a spus: "Ura e ca o otrava pe care o bei tu si te astepti sa moara altcineva." un maestru zen sau ceva in genul asta f adanc frate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Februarie 18, 2022 Share Postat Februarie 18, 2022 Acum 9 ore, frigider a spus: f adanc frate. Ura e un sentiment foarte sincer si curat cum e si iubirea. Doar ca noi cautam sa-l motivam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 18, 2022 Share Postat Februarie 18, 2022 Acum 34 minute, shashka a spus: Ura e un sentiment foarte sincer si curat cum e si iubirea. Doar ca noi cautam sa-l motivam. Nu eu, colegul. Dar adânci și vorbele tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 18, 2022 Share Postat Februarie 18, 2022 Acum 2 minute, Kristian K a spus: Se spune ca nu poti sa urasti ceva ce n-ai iubit inainte.Ura e o reactiune la o actiune.Aia de a iubi. matematic poate suna in regula dar - sorry, asta nu o cred. de obicei urasti "dusmanii" de obicei urasti ceva ce nici nu cunosti. asa fac oamenii mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 18, 2022 Share Postat Februarie 18, 2022 Acum 9 ore, frigider a spus: f adanc frate. Cât de adânc? - Adânc - Foarte adânc - IOOOOIIII!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Februarie 18, 2022 Share Postat Februarie 18, 2022 Nu va mai suport! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 18, 2022 Share Postat Februarie 18, 2022 nu esti pregatit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 18, 2022 Share Postat Februarie 18, 2022 acuma nimic... nu mai ai ce face... nu stiu daca cumva se poate contesta, ataca aceasta amenda..., in orice caz e usturatoare rau de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Februarie 18, 2022 Share Postat Februarie 18, 2022 Acum 7 ore, VyXxer a spus: Si ce dracu faci cu el? Nimic, ca nu e de hartie. Daca era..poate poate. La 17.02.2022 la 11:18, Djenavar a spus: Mor de draci, mi. a venit o amenda de la DSP ca nu am completat nu stiu ce formulra de intrare in Ro, cand eu habar nu am de el, la vama nu mi sa spus nimic sa completez sau ca ar fi necesar, dupa 2 luni ma omenesc cu 3000 de lei amenda Dupa 2 luni ti-a venit??? Ihmmm. Avion, masina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 18, 2022 Share Postat Februarie 18, 2022 De ce ati inchis topicu cu ciocanitoarea? Sunteti oribili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Februarie 18, 2022 Share Postat Februarie 18, 2022 1 oră în urmă, tzunoi a spus: Nimic, ca nu e de hartie. Daca era..poate poate. Dupa 2 luni ti-a venit??? Ihmmm. Avion, masina? Masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 18, 2022 Autor Share Postat Februarie 18, 2022 Acum 9 ore, VyXxer a spus: Si ce dracu faci cu el? În primul rând eviți amenda .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 10, 2022 Share Postat Noiembrie 10, 2022 Pot sa-njur?! Ca sa nu fie topic gol! Asadar, capitalistilor astia din EAU judetu' Dubai, nu va este rusine sa jecmaniti un biet pensionar, ce inseamna aia, o apa plata 32 Dirhami ?! Huo! Pe chestia asta va dau report! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 10, 2022 Share Postat Noiembrie 10, 2022 Si ? V-ati luat vreunu bitcoini ? Ca am vazut ca au bagat mai devreme black friday la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 10, 2022 Share Postat Noiembrie 10, 2022 1 oră în urmă, ivan pedala a spus: ...., o apa plata 32 Dirhami ?! amu ase ni intre noi, gratis nu poate sa ti-o dea ...si la salarul si pensia ta, vreo 40 de lei e fix wax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 10, 2022 Share Postat Noiembrie 10, 2022 Serios?! Pai la fizicu’ meu am nevoie de minimum zece sticle de apa/zi…ce ma fac, dau pensia mea doar pe apa?! Pfui…nici prietenii nu mai sunt ce erau odata! Auzi la el…tine cu ursu’! Huo! Te astept la o bere, sa-ti vinzi un rinichi! Acum 14 minute, Cap0ne a spus: Si ? V-ati luat vreunu bitcoini ? Ca am vazut ca au bagat mai devreme black friday la ei La ce salturi face bitcoinu’…m-ar mira sa investeasca cineva de-aci in asa ceva! Dar…mai stii?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 10, 2022 Share Postat Noiembrie 10, 2022 Acum 12 minute, ivan pedala a spus: ....Te astept la o bere, apoi pt o bere nu ma deplasez....., e departe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 10, 2022 Share Postat Noiembrie 10, 2022 Acum 7 minute, apriliacluj a spus: apoi pt o bere nu ma deplasez....., e departe.... Dadeam io cateva bericioaice, dar vorba ta...departe! Ne vedem si rezolvam local! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate