Sari la conținut

Topic de refulare...despre orice

Flower-Power

Postări Recomandate

Vizitator foxbat
Acum 13 ore, Kassu a spus:

Da, tot liberalii aia (ai lui Sturdza) care au trimis armata împotriva țăranilor in 1907...

De aia scursurile de azi se mandresc ca sunt demni urmasi ai alora de atunci.

Nu difera cu nimic! O sa scoata armata in strada si nu doar la intimidare, ca in minciuna aia de plandemie.

Armata o sa traga in plin, ca in '89, dupa care fraternizeaza cu poporul. 😅

Doar prostii nu pricep ca istoria se repeta la nesfarsit...

adica covid nu exista?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 748
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 40 minute, apriliacluj a spus:

plm in toti astia gameboy-i cu livrarile pe biciclete / trotinete care nu au lumini/ catadioptrii in spate!!

'tu-le muma-n cwur!!

Sesizeaza ITM ca nu respecta angajatorii normele de protectie a muncii.

Probabil ca intr-o tara ca apa calda si WC-ul in casa, chiar asa s-ar proceda.

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Scot si io consoarta la film,la mol.Capitanu america.Incepura filmu...sa-mi b.p.Capitanu erea negru.Cum dreq?,mai tre s-o negreasca pă Alba ca zapada.Am stat,ce sa fac,daduram o mica avere,bilet,ochelari treide,popcorn,citro. Mai bagara o piricanie femeie-n rol de agent secret,jur de avea mai mult de 35 kile cu tot cu bocanci.

Link spre comentariu

Acum 33 minute, apriliacluj a spus:

plm, parca ne-am intors in timp

Asta arata ca rusii au castigat deja, infectarea cu neomarxism a SUA si Europa e opera rusilor si a inceput inca de acum 100 de ani.

Link spre comentariu

Acum 40 minute, Penetru a spus:

e alt neam

Te referi la evrei, asa este, ei sunt vinovati dar au avut si suportul maisv al statului sovietic. Evreii au venit cu ideologia asta bolnava iar rusii au venit cu banii si puterea logistica de a face aceste lucruri.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Frica de dentist.

Eu nu înțeleg cum să dai o șcătulă de bani ca să tunezi o mașină scumpă și să o faci să dea rateuri puternice, să pârțâie și să troznească bâlbâit ca mașina ultimului salahor.

Fenomenul este destul de frecvent, cocalari care se vor remarcați.

Link spre comentariu

5 hours ago, Penetru said:

Eu nu înțeleg cum să dai o șcătulă de bani ca să tunezi o mașină scumpă și să o faci să dea rateuri puternice, să pârțâie și să troznească bâlbâit ca mașina ultimului salahor.

Fenomenul este destul de frecvent, cocalari care se vor remarcați.

E o intreaga retea, promoveaza cineva moda asta proasta prin clipuri pe tik tok, youtube, instagram iar idiotii fara cultura auto si moto o copiaza in speranta ca se vor face remarcati. Imediat apare si solutia pentru a face masina sa dea rateuri, producatori care vand produse pentru asa ceva: https://www.sisteme-esapament.ro/kit-clapeta-cut-off-esapament-vacuum-cu-telecomanda/

Acele rateuri le dau in mod natural si neintentionat masinile de curse, dar ce sa stie cocalarul care merge cu VW Golf sau Skoda Octavia in patru usi.

Link spre comentariu

La mașinile de curse supraalimentate cu turbocompresor "pârțurile" sunt date de sistemul anti lag - ALS. Adică trosnesc în evacuare când ridică pilotul piciorul de pe accelerație ca să mențină turbina în turație.

Link spre comentariu

Eu doar vreau sa intreb, cineBUYBUYGUNYIUHNHGBVFTYFBYGNBYGUFUBYGBYYTGU%^&$%^##^% ii ghideaza pe*&T*&&RCRERV^T^&R%$##@$#%^ care se ocupa de pomi/copaci? Dobitocii astia sinistri nu curata pomii sau crengile care incurca/uscate, taie pur si simplu pomul

Link spre comentariu

11 hours ago, Djenavar said:

Eu doar vreau sa intreb, cineBUYBUYGUNYIUHNHGBVFTYFBYGNBYGUFUBYGBYYTGU%^&$%^##^% ii ghideaza pe*&T*&&RCRERV^T^&R%$##@$#%^ care se ocupa de pomi/copaci? Dobitocii astia sinistri nu curata pomii sau crengile care incurca/uscate, taie pur si simplu pomul

Și mie mi se pare că e un război împotriva copacilor. Unde se mai usucă câte unul, adio, se face loc de parcare. 

În rest, vara ne plângem că e caniculă. 

Românul se vaită tot timpul de efecte, dar îl doare la pluă de cauze. E vorba aia "nu mă bag, că nu e treaba mea. Mergem pe burtă să nu supărăm pe cineva". 

Fa o reclamație. Pe mine autoritățile m au surprins în sensul bun de câteva ori. 

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Ciudat cum a aparut pesta ovina,tocmai cand sa faca ciobanii banu gros. Asta e....populimea tre sa fie saracă și îndatorată.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

La sosirea primaverii,au iesit de la hibernare,paramecii tungatori cu motocoasa,profund indurerati la sex,despre geamurile masinilor pwlimii.

20250406_083614.jpg

Editat de pinnochio
Link spre comentariu

On 3/25/2025 at 6:56 AM, pinnochio said:

Ciudat cum a aparut pesta ovina,tocmai cand sa faca ciobanii banu gros. Asta e....populimea tre sa fie saracă și îndatorată.

Nu e ciudat, e programata.

Link spre comentariu