Vizitator foxbat Postat Ianuarie 31 Share Postat Ianuarie 31 Acum 13 ore, Kassu a spus: Da, tot liberalii aia (ai lui Sturdza) care au trimis armata împotriva țăranilor in 1907... De aia scursurile de azi se mandresc ca sunt demni urmasi ai alora de atunci. Nu difera cu nimic! O sa scoata armata in strada si nu doar la intimidare, ca in minciuna aia de plandemie. Armata o sa traga in plin, ca in '89, dupa care fraternizeaza cu poporul. Doar prostii nu pricep ca istoria se repeta la nesfarsit... adica covid nu exista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Ianuarie 31 Share Postat Ianuarie 31 Dar tu știi ce contine covidul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Ianuarie 31 Share Postat Ianuarie 31 1 oră în urmă, foxbat a spus: adica covid nu exista? Cate boostere ai facut? Ti-ai dat masca jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 31 Share Postat Ianuarie 31 plm in toti astia gameboy-i cu livrarile pe biciclete / trotinete care nu au lumini/ catadioptrii in spate!! 'tu-le muma-n cwur!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Ianuarie 31 Share Postat Ianuarie 31 Acum 40 minute, apriliacluj a spus: plm in toti astia gameboy-i cu livrarile pe biciclete / trotinete care nu au lumini/ catadioptrii in spate!! 'tu-le muma-n cwur!! Sesizeaza ITM ca nu respecta angajatorii normele de protectie a muncii. Probabil ca intr-o tara ca apa calda si WC-ul in casa, chiar asa s-ar proceda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Marlboro Man Postat Februarie 5 Share Postat Februarie 5 https://avertizori-deintegritate.ro/2025/02/03/inconstienta-criminala-pe-dn10-indivizi-filmati-dislocand-bolovani-si-aruncandu-i-pe-sosea-in-siriu-video/ niște demenți care merită rapid 10 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 24 Share Postat Februarie 24 Scot si io consoarta la film,la mol.Capitanu america.Incepura filmu...sa-mi b.p.Capitanu erea negru.Cum dreq?,mai tre s-o negreasca pă Alba ca zapada.Am stat,ce sa fac,daduram o mica avere,bilet,ochelari treide,popcorn,citro. Mai bagara o piricanie femeie-n rol de agent secret,jur de avea mai mult de 35 kile cu tot cu bocanci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 24 Share Postat Februarie 24 Captain Steal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 24 Share Postat Februarie 24 (editat) Cam asa ceva. Editat Februarie 24 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 24 Share Postat Februarie 24 plm, parca ne-am intors in timp, pana la conventia de la Yalta, cand Stalin, Churchill si Roosevelt au impartit Germania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Februarie 24 Share Postat Februarie 24 Acum 33 minute, apriliacluj a spus: plm, parca ne-am intors in timp Asta arata ca rusii au castigat deja, infectarea cu neomarxism a SUA si Europa e opera rusilor si a inceput inca de acum 100 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 24 Share Postat Februarie 24 Nu-s ruşii, e alt neam, nu avem voie să-i criticăm şi asta spune mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Februarie 24 Share Postat Februarie 24 Acum 40 minute, Penetru a spus: e alt neam Te referi la evrei, asa este, ei sunt vinovati dar au avut si suportul maisv al statului sovietic. Evreii au venit cu ideologia asta bolnava iar rusii au venit cu banii si puterea logistica de a face aceste lucruri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 24 Share Postat Februarie 24 Dacă ai chef de citit... https://opozitia.net/2025/02/24/protocoalele-inteleptilor-si-conspiratia-finala/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 8 Share Postat Martie 8 De ce bogații nu-și repară dantura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 Frica de dentist. Eu nu înțeleg cum să dai o șcătulă de bani ca să tunezi o mașină scumpă și să o faci să dea rateuri puternice, să pârțâie și să troznească bâlbâit ca mașina ultimului salahor. Fenomenul este destul de frecvent, cocalari care se vor remarcați. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 5 hours ago, Penetru said: Eu nu înțeleg cum să dai o șcătulă de bani ca să tunezi o mașină scumpă și să o faci să dea rateuri puternice, să pârțâie și să troznească bâlbâit ca mașina ultimului salahor. Fenomenul este destul de frecvent, cocalari care se vor remarcați. E o intreaga retea, promoveaza cineva moda asta proasta prin clipuri pe tik tok, youtube, instagram iar idiotii fara cultura auto si moto o copiaza in speranta ca se vor face remarcati. Imediat apare si solutia pentru a face masina sa dea rateuri, producatori care vand produse pentru asa ceva: https://www.sisteme-esapament.ro/kit-clapeta-cut-off-esapament-vacuum-cu-telecomanda/ Acele rateuri le dau in mod natural si neintentionat masinile de curse, dar ce sa stie cocalarul care merge cu VW Golf sau Skoda Octavia in patru usi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 La mașinile de curse supraalimentate cu turbocompresor "pârțurile" sunt date de sistemul anti lag - ALS. Adică trosnesc în evacuare când ridică pilotul piciorul de pe accelerație ca să mențină turbina în turație. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 In limbaj de cocalari se numeste "pops and bangs". Este ca si cum ai fi zis acum 20 de ani ca ai alarma Viper pe Logan, adica un mega feature. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 Eu doar vreau sa intreb, cineBUYBUYGUNYIUHNHGBVFTYFBYGNBYGUFUBYGBYYTGU%^&$%^##^% ii ghideaza pe*&T*&&RCRERV^T^&R%$##@$#%^ care se ocupa de pomi/copaci? Dobitocii astia sinistri nu curata pomii sau crengile care incurca/uscate, taie pur si simplu pomul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikonos Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 11 hours ago, Djenavar said: Eu doar vreau sa intreb, cineBUYBUYGUNYIUHNHGBVFTYFBYGNBYGUFUBYGBYYTGU%^&$%^##^% ii ghideaza pe*&T*&&RCRERV^T^&R%$##@$#%^ care se ocupa de pomi/copaci? Dobitocii astia sinistri nu curata pomii sau crengile care incurca/uscate, taie pur si simplu pomul Și mie mi se pare că e un război împotriva copacilor. Unde se mai usucă câte unul, adio, se face loc de parcare. În rest, vara ne plângem că e caniculă. Românul se vaită tot timpul de efecte, dar îl doare la pluă de cauze. E vorba aia "nu mă bag, că nu e treaba mea. Mergem pe burtă să nu supărăm pe cineva". Fa o reclamație. Pe mine autoritățile m au surprins în sensul bun de câteva ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 25 Share Postat Martie 25 Ciudat cum a aparut pesta ovina,tocmai cand sa faca ciobanii banu gros. Asta e....populimea tre sa fie saracă și îndatorată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 25 Share Postat Martie 25 Pentru că suntem noi bovini.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 6 Share Postat Aprilie 6 (editat) La sosirea primaverii,au iesit de la hibernare,paramecii tungatori cu motocoasa,profund indurerati la sex,despre geamurile masinilor pwlimii. Editat Aprilie 6 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Aprilie 6 Share Postat Aprilie 6 On 3/25/2025 at 6:56 AM, pinnochio said: Ciudat cum a aparut pesta ovina,tocmai cand sa faca ciobanii banu gros. Asta e....populimea tre sa fie saracă și îndatorată. Nu e ciudat, e programata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate