apriliacluj Postat Februarie 22 Share Postat Februarie 22 Acum 13 ore, marauder a spus: Asta e smecheria/buba...in extrasul unei tranzactiei/transfer nu apare adresa (din cate imi amintesc)...adica in "chitanta" tranzactiei cum ar veni....dar in extrasul de cont lunar, sub forma de tabel csv, apar (nu am observat daca apar si in extrasul de cont lunar format pdf dar presupun ca apar, doar nu folosesc date diferite in functie de formatul extrasului lunar). Posibil ca la generarea extrasului lunar datele sa se ia din alta/alt gen de baza de date, care baza sa aibe o scapare ieri, dupa ce am vazut postarea ta, extras lunar pdf am cerut, si acolo nu apare adresa hai ca scot un extras csv sa vad ce si cum Acum 12 ore, ENEOS a spus: P.S. după ~100 zile au reușit să facă iluminatul public să funcționeze doar când trebuie. Performanță extraordinară a companiei municipale de illuminati. deci se poate! vezi? _______________________ PS. Marauder: la mine nici in format excel nu-mi apar adresele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Februarie 22 Share Postat Februarie 22 cam asa imi apar info nume, prenume, adresa exacta, codul postal, localitatea, tot tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 22 Share Postat Februarie 22 poate depinde de tipul de cont... poate ai ultra, si acolo primesti mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 22 Share Postat Februarie 22 Acum 7 ore, marauder a spus: cam asa imi apar info nume, prenume, adresa exacta, codul postal, localitatea, tot tot not ok! nu i corect, si nici legal. baga plangere pe mail la ai nostrii, ti-am dat mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 28 Share Postat Februarie 28 Vouă vă funcționează aplicația Yahoo Mail pe Android? De ieri nu mi se mai deschide, apare plicul 1-2 secunde după care mesaje de genu': Culmea că pe un huawei fără suport google și neactualizată din mezozoic merge, doar că ăla nu mă notifică la mesaje noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Februarie 28 Share Postat Februarie 28 Acum 4 minute, ENEOS a spus: Vouă vă funcționează aplicația Yahoo Mail pe Android? De ieri nu mi se mai deschide, apare plicul 1-2 secunde după care mesaje de genu': Culmea că pe un huawei fără suport google și neactualizată din mezozoic merge, doar că ăla nu mă notifică la mesaje noi... Asta am patit ieri seara pret de cateva ore pe iOS . Aparent si-a revenit dar si-a schimbat si interfata, deci banuiesc ca sunt niste updateuri pe care le fac ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Februarie 28 Share Postat Februarie 28 4 hours ago, ENEOS said: Vouă vă funcționează aplicația Yahoo Mail pe Android? Da, la mine merge. Android 13, ultimul update de securitate acum 2-3 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Februarie 29 Share Postat Februarie 29 (editat) Acum 2 săptămâni, vineri, am început să răgușesc. Eh, vreo răceală ceva. Luni, am trecut pe parasinus, să fie. Pe lângă paracetamol, are un antihistaminic și clorhidrat de pseudoefedrină care-ți oprește mucii. Marți după amiază constat că o bere este amară și sărată. Mami ia vezi, este prea amară? Nu! Este normală... Ups... Covid. Marți și miercuri am dormit câte 16 ore, medicament natural, mai luam din când în când alternativ câte un nurofen plus, oprește tusea, în rest somn. Joi după amiază eu eram gata, aveam și gustul corect, dar o luase pe mami. Gura aia de bere luată după mine (tembel ) a fost o contaminare masivă pentru ea. A ținut-o 7 zile în casă. Azi i-a trecut covidul pe teste, dar încă simte totul amar și sărat. Amândoi câte 3 vaccinuri acum 3 ani. Editat Februarie 29 de September Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 29 Share Postat Februarie 29 Acum 20 minute, September a spus: Amândoi câte 3 vaccinuri acum 3 ani. fost-ai lele.... din alea 3 vaccinuri, doar cipul 5G ne-a mai ramas :)) efectul a trecut de mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Februarie 29 Share Postat Februarie 29 Ca orice anticorp creeat vreodată de organismul nostru, acum ne este codat în ADN. Sigur, redus ca stoc, dar SDV-urile și know-how-ul rămân prezente pururi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Februarie 29 Share Postat Februarie 29 (editat) Acum 3 ore, September a spus: Amândoi câte 3 vaccinuri acum 3 ani. Genial. Pa shtiintza! Acum 1 oră, September a spus: Ca orice anticorp creeat vreodată de organismul nostru, acum ne este codat în ADN. SDV-urile și know-how-ul rămân prezente pururi Genial inca o data! Primul vaxer pur-sange care recunoaste transcriptaza inversa (posibilitatea utilizarii unui retrovirus pt a scrie informatia din ARN in ADN, poveste indelung dezbatuta cand sthtiintalaii de televizor ii contraziceau pe conspirationistii fara carte acestia din urma spunand ca vaxul modifica ADN-ul). Roaga-te bunului Dumnezeu sa nu fi nimerit si un turbocancer prin SDV-urile alea Editat Februarie 29 de adrianm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Februarie 29 Share Postat Februarie 29 (editat) Faci distincția antigen-anticorp? Mai liniștește-te și tu un pic, ești cam agitat. Editat Februarie 29 de September Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 29 Share Postat Februarie 29 Acum 7 ore, September a spus: Amândoi câte 3 vaccinuri acum 3 ani. Puține, f puține! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 1 Share Postat Martie 1 Cuvântul ăsta nu trebuie pus între ghilimele? "Vaccin" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Martie 1 Share Postat Martie 1 Iar au început anti-"vaccinistii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Martie 1 Share Postat Martie 1 (editat) Acum 13 ore, September a spus: Faci distincția antigen-anticorp? Mai liniștește-te și tu un pic, ești cam agitat. Unde pare ca le-as confunda? Vorbind de confuzii, care dintre ele are vreo legatura cu genele? Sint foarte linistit, multa sanatate, pare ca aveti nevoie. @ceilalti: Voi va dati seama ce confuzat a batut toba stiintei provacs in tot timpul asta? Editat Martie 1 de adrianm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 1 Share Postat Martie 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 1 Share Postat Martie 1 Plot twist: eu am tot 3 vaccinuri si nici un covid la activ, desi a avut inclusiv SOTIA in casa cu mine. Si m-am testat de fiecare data, si nu acasa. Na, jucati o pe asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Martie 1 Share Postat Martie 1 Nu ne intereseaza frustrarile altora, nici daca isi "vad" sotiile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 1 Share Postat Martie 1 Aici e cu refularea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Martie 1 Share Postat Martie 1 Acum 52 minute, Adrian M. a spus: Plot twist: eu am tot 3 vaccinuri si nici un covid la activ, desi a avut inclusiv SOTIA in casa cu mine. Si m-am testat de fiecare data, si nu acasa. Na, jucati o pe asta Eu n-am nici unul facut si am luat de 2 ori guvid de la oameni vaccinati. Si nu am ajuns in spital pe oxigen si nici nu am mai murit si culmea nici nu am dat mai departe guvidu. Si in plus au fost forme atat de usoare ca nici macar Coldrex n-a trebuit sa iau. Pai cum vine asta? (facute teste de confirmat in lab nu acasa). Joac-o in continuare pe asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Martie 1 Share Postat Martie 1 As fi curios daca e cineva care sa nu fi facut niciodata covit, nici ser magic niciun test PCR (poate doar vreun antigen). Acum 5 ore, Penetru a spus: Aici e cu refularea... Defularea si deflorarea Am avut un coleg care statea in casa cu nevasta (si doi copii), aia covidita rau iar el mirat ca n-a luat covitul. N-a luat pt ca n-a "vazut-o" vreo trei saptamani, l-a alungat pe canapea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 1 Share Postat Martie 1 Doamna Trump tot așa, doar ea și negrul ăla cu reclama la parfum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Martie 8 Share Postat Martie 8 Acum 3 minute, Kristian K a spus: Prezent. O sa-ti scriu in privat ca sint curios scum ai reusit. Parerea mea este ca astia care nu au intrat nicicum in baza de date a davosienilor pe baza de chiuercod sint pe o lista scurta a preferatilor lui Dumnezeu, carora nu trebuie sa li se clinteasca niciun fir din cap. Eu am ajuns (probabil) pe listele lor facand un PCR (ma grabeam, am fost pr0st si l-am facut pe bune ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Martie 8 Share Postat Martie 8 Un neamț de 62 de ani, care și-a făcut 217 vaccinuri anticovid. Fiind neamț probabil toate mARN. Eh, când o să auzi că a pățit ăsta ceva ne vom îngrijora. https://time.com/6852933/covid-19-217-vaccines/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate