paulynos Postat Decembrie 4, 2018 Share Postat Decembrie 4, 2018 Cica a ajuns Lenti la Honda si trebuie sa-l bata pe MM, pai si cand era la Ducati nu tot pe Mimi trebuia sa-l bata? Oricum l-ati gonit pe Method, oameni rai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 4, 2018 Share Postat Decembrie 4, 2018 In sfarsit si-a dat oare omul seama de asta penibilul situatiei? Sau nu mai are net. Caz in care, am un feeling, se va întoarce cu forte proaspete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 4, 2018 Share Postat Decembrie 4, 2018 (editat) Acum 3 ore, Buggy a spus: @pzkpfw... chiar in prima zi si atat ca apoi sa basit mireasa... acum cu honda pare mai ceva mai bine... daca se mentine si la sepang si restul la fel trreaba e clara.. Am citit scurt un inteview cu MM si spunea ca Lorenzo o sa castige cu Honda cine nu crede asta e departe de realitate... o stie si MM cate ceva... o sa vedem cat de repede va veni victoria... pune presiune pe el, sau cine stie? de ce nu te-ai astepta de la JLo sa castige pe o moto iesita campioana? (nu vb de stoner in epoca de piatra ducati , doar EL putea castiga.) Acum 2 ore, paulynos a spus: Cica a ajuns Lenti la Honda si trebuie sa-l bata pe MM, pai si cand era la Ducati nu tot pe Mimi trebuia sa-l bata? Oricum l-ati gonit pe Method, oameni rai! mai degraba cred ca lucreaza la un post biblic. Editat Decembrie 4, 2018 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 4, 2018 Share Postat Decembrie 4, 2018 (editat) 1 hour ago, frigider said: nu vb de stoner in epoca de piatra ducati , doar EL putea castiga. În 2007, Casey Stoner câștiga titlul cu 10 victorii. Un singur alt pilot Ducati a mai câștigat o cursă, Loris Capirossi. În 2018, Marc Márquez câștiga titlul cu 9 victorii. Un singur alt pilot Honda a mai câștigat o cursă, Cal Crutchlow. Nu-l compar pe Márquez cu Stoner, nici RC213V 2018 cu GP7. Pun doar la îndoială capacitatea lui Lorenzo de a câștiga în condiții normale pe o motocicletă care este în primul rând pe placul lui Márquez. Editat Decembrie 4, 2018 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 4, 2018 Share Postat Decembrie 4, 2018 Acum 59 minute, PzKpfW a spus: Pun doar la îndoială capacitatea lui Lorenzo de a câștiga în condiții normale pe o motocicletă care este în primul rând pe placul lui Márquez. co-rect. ce iti scapa este faptul ca lorenzo e un individ care se iubeste pe sine si e maniac ca el e cel mai bun si el poate castiga. a zis -o cu gura lui ca i-a zis ta-su nu stiu cand ca pe nush ce moto nu poate castiga si el tocmai asta a facut, gen. dupa miscarea la ducati eu pot spune ca am devenit fan. ce a reusit acolo e de laudat. DA, ducati poate e una din cele mai avansate moto etc DAR aia nu e motocicleta, aia nu se conduce "normal". si-a adaptat (un cuvant mic, s-a reinventat) stilul si a castigat = MARE lucru. pun pariu ca a invatat multe. vorbim totusi de lorenzo, mi se pare ciudat ca nu-l vedeti castigand macar 1 cursa. daca era zarco, aveam si eu indoieli. acuma na, nici eu nu bag mana in foc. da vb de un campion aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 4, 2018 Autor Share Postat Decembrie 4, 2018 Sigur va castiga curse,honda e mai usor de pilotat decat ducati. Cand va devenii competitiv + starturile lui fulger sigur va avea sanse la victorie, Eu sunt curios de un duel intre lorenzo si mm. Lorenzo cred ca va juca curat ,la inceput. Sper sa il vad la fel de guraliv ca pe vremea yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 4, 2018 Share Postat Decembrie 4, 2018 Problema lui nu va fi să fie competitiv pe Honda - așa cum a fost la Ducati, unde dificultatea mai mare a fost să se obișnuiască și să fie rapid pe motocicletă, nu să- l bată pe Divizioso. Problema lui este că va trebui să-l bată pe Márquez, pe motocicleta pe care el câștigă (aproape exclusiv) curse și campionate de 6 ani încoace. Din 2013, HRC a avut doar 12 victorii care să nu fi fost ale lui Márquez. Restul de 44 sunt ale lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 4, 2018 Share Postat Decembrie 4, 2018 Acum 7 ore, PzKpfW a spus: Păi a câștigat și pe Ducati. Doar că acolo avea avantajul unui coechipier a cărui performanță fluctua destul de mult. La Honda va trebui să-l bată pe Márquez. Iar Márquez este competitiv cam peste tot. L-a bătut pe Marquez de două ori în 2018 pe Ducati (să zicem că Mugello nu se pune), deci n-ar fi imposibil să-l bată și pe Honda. Zic și eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Decembrie 4, 2018 Share Postat Decembrie 4, 2018 Daca a castigat cu Ducati nu vad de ce nu ar castiga curse pe Honda, mai ales acum cand experienta Ducati il va ajuta grabind adaptarea la Honda, care oricum se apropie mai mult de stilul lui de condus. Eu pariez o vata pe bat ca Lorenzo va castiga curse sezonul urmator. Pronostic: 3 curse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 4, 2018 Share Postat Decembrie 4, 2018 La 03.12.2018 la 18:13, adiy32 a spus: Ba ma lasi cu Marquez Minciuna!Era o pwla accidentat de la inceputul sezonului! Vrajeala de supererou la care pun botul creduli ca Popica! E gata. http://www.motogp.com/en/news/2018/12/04/marquez-undergoes-successful-surgery-on-left-shoulder/281132 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 5, 2018 Share Postat Decembrie 5, 2018 23 hours ago, paulynos said: Cica a ajuns Lenti la Honda si trebuie sa-l bata pe MM, pai si cand era la Ducati nu tot pe Mimi trebuia sa-l bata? Să-l bați pe Márquez pe o motocicletă cu alte caracteristici e un lucru. În MGP este vorba în primul rând despre maximizarea punctelor pozitive ale motocicletei tale încercând în același timp a-i minimiza neajunsurile. Cam asta au spus atât Márquez cât și Dovizioso prin vară când au fost întrebați dacă Ducati are acum cea mai bună motocicletă de pe grilă. Pentru mine e clar că Márquez este capabil (și e cam singurul) să maximizeze puntele forte ale motocicletei lui. De unde am făcut și paralela cu Stoner. Cu alte cuvinte, Lorenzo va trebui să-l bată pe Márquez la propriul lui joc dacă vrea să câștige curse. Altfel va trebui să mizeze pe greșelile lui Márquez. Iar Márquez nu prea greșește. În 2018 se poate spune că a greșit doar în 3 curse: Argentina, Italia și Valencia. Îmi doresc să greșesc și să vedem constant dueluri între cei doi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Decembrie 5, 2018 Share Postat Decembrie 5, 2018 La 03.12.2018 la 15:07, PzKpfW a spus: Conform piloților nu au prea avut efect, deși nu au detaliat care ar fi acela. Mai multă apăsare aerodinamică pe frânare? Perturbarea aerului pentru cei care stau la aspirație? În același timp, s-ar putea să fie o infrmație la derută. Ducati a testat pe motocicletele lui Bautista și Miller și un apendice metalic care leagă etrierul spate direct de amortizor sau motor. Sistemul de paralelogram articulat la nivelul basculei nu este nou în sine. Modalitatea de fixare a troque rod-ului, da. Ar putea să transfere forța datorată mișcării etrierului pe frânare direct amortizorului sau motorului (decât să o facă prin basculă). Ducati este actualmente principalul motor de inovație în MotoGP. Cineva spunea că se datorează banilor pe care i-au primit de când au fost achiziționați de către Grupul VW. Eu cred că se datorează în primul rând expertizei pe care care au primit-o, mai ales de când echipele din campionatul mondial de anduranță (auto) din cadrul grupului au fost trase pe dreapta. Acum, în mod ironic, chiar cei de la HRC, principalii avocați ai interzicerii aprendicelor aerodinamice "pentru motive de siguranță" au ajuns să-i copieze. Márquez a dezvăluit faptul că și-a dislocat umărul la începutul sezonului dar că a ținut acest detaliu secret și că și l-a mai dislocat de câteva ori de-a lungul sezonului. Hai mă băeți, ce dracu. Rezultatele sunt disponibile chiar pe site-ul oficial. Atunci cred ca am incurcat cu Rossi. Pe el nu l-au lasat sa testeze... De la o varsta te lasa si memoria... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 6, 2018 Share Postat Decembrie 6, 2018 Și Rossi a testat în 2010 la Valencia cu Ducati. Probabil confunzi cu refuzul Yamaha de a-l lăsa pe Lorenzo să testeze de două ori la sfârșitul lui 2016: la Valencia la jumătatea lui noiembrie și la Jerez la sfârșit de noiembrie 2016, unde Ducati a ținut o sesiune de teste private. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Decembrie 6, 2018 Share Postat Decembrie 6, 2018 (editat) Acum 7 ore, PzKpfW a spus: Și Rossi a testat în 2010 la Valencia cu Ducati. Probabil confunzi cu refuzul Yamaha de a-l lăsa pe Lorenzo să testeze de două ori la sfârșitul lui 2016: la Valencia la jumătatea lui noiembrie și la Jerez la sfârșit de noiembrie 2016, unde Ducati a ținut o sesiune de teste private. Posibil...chiar nu mai stiu, dar tin minte discutiile despre cat de parsiva e Yamaha ca nu lasa sa testeze decat dupa terminarea contractului. Anyway, da ai dreptate...rapid in teste, dar in curse. Oricum, testele nu cred ca sunt extrem de relevante din punct de vedere al timpilor....ei testeaza multe chestii si se concentreaza pe diferite parti nu pe un intreg. Cred ca testele private sunt cele care ar putea da o masura a valorii inainte de a incepe campionatul. Dar asta e si ideea cu privatul :)...sa fie private Da, corect, mi-am adus aminte. La inceput a fost discutia ca nu poate sa testeze, dupa care parca si-a schimbat yamaha abordarea si a zis ca poate sa testeze dar cu culori neutre...gen nu yamaha, nu ducati din cauza sponsorilor... Sper sa nu ma insele memoria si de data asta.... Editat Decembrie 6, 2018 de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 7, 2018 Autor Share Postat Decembrie 7, 2018 Si eu cred la fel Valentino Rossi saw Jorge Lorenzo’s progress at Repsol Honda solidify after the two pre-season tests and believes that on the next class outing at the Sepang test, the majorcan will be on the fastest group. ‘Lorenzo is already prepared for Honda, and his next test at Sepang (Feb. 6-8) will already be at the front. Jorge had suffered a lot in Valencia but it is normal because the bike is very different from the one he had ridden so far, but even so in Jerez it was very fast. It lacks a bit, but in Malaysia it will already be in the front’, IIl Dottore told Motorsport.com. It is recalled that the tests of Sepang are scheduled for February 6, 7 and 8, starting with the spaniard fully recovered from the wrist injury that limited him in the first tests with Honda. http://www.motogp.com/en/videos/2018/12/05/what-is-the-unified-imu/280965 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 10, 2018 Share Postat Decembrie 10, 2018 Afirmație interesantă a lui Lin Jarvis despre cine ar fi avut cel mai bun material în 2019. Quote Wir müssen erst auf unsere Gegner aufholen, den wir liegen deutlich hinter Ducati und ich denke, wir hinken auch hinter Honda her. Tot legat de Ducati, se pare că am intuit bine scopul brațului de legătură dintre etrierul spate și cadru. Quote Longer-wheelbase bikes need some rear brake to get stopped but the harder you brake on a bike whose rear brake torque is fed into the swingarm, the easier it is to develop brake hop. The rear caliper bracket is pivoted on the axle centerline and a strut extends forward from it to the frame. When adjusted as a parallelogram—consisting of the swingarm, the caliper on its pivoted bracket, plus a pivoted strut of length equal to that of the swingarm extending forward to a pivoting attachment point on the frame—no brake torque is reacted to the swingarm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Decembrie 10, 2018 Share Postat Decembrie 10, 2018 Pentru cine a ratat nebunia asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 12, 2018 Autor Share Postat Decembrie 12, 2018 Honda plans to build a very different RC213V for Jorge Lorenzo, according to HRC technical director Takeo Yokoyama. ‘Let’s stick to Honda’s philosophy. We have two factory riders and if they want something different, we’ll build two different bikes. If George asks, we will do something special. I’m very curious to know what he wants from the bike. Of course the engine specification is the same for the two riders, but we can do something different in terms of chassis, geometry or other parts’, Yokoyama told Speedweek. The spaniard was 12th in the first test in Valencia with RC213V, eight tenths of the best time, but in Jerez he improved against the fastest and finished fifth, less than two tenths of the top. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 12, 2018 Share Postat Decembrie 12, 2018 Si uite cum se confirma din nou ca cineva de pe aici vorbeste/vorbea absolut degeaba. Buna ideea celor de la Honda, doar asa pot sa fie in top cu ambii piloti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 12, 2018 Share Postat Decembrie 12, 2018 (editat) Acum 2 ore, george05 a spus: Si uite cum se confirma din nou ca cineva de pe aici vorbeste/vorbea absolut degeaba. Buna ideea celor de la Honda, doar asa pot sa fie in top cu ambii piloti. ar fi dragut din partea lor sa faca asta. daca e asa, georgica nu a fost luat sa duca trena. ciudat totusi cum o echipa pare ca vrea sa se incurce singura? sau poate si ei cred ca mm e atat de "peste" ceilalti ca nu prea isi fac griji... totusi robotelul JLo nu trebuie subestimat.. asta ridica o intrebare: cu dani au facut la fel astia de la onda? ca saracu nu prea a mers deloc bine anul asta. in trecut mai baga si el capu si scotea o victorie pe sezon / podium etc.. Editat Decembrie 12, 2018 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Decembrie 12, 2018 Share Postat Decembrie 12, 2018 Toți învață și cel mai mult se învață din greșeli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 12, 2018 Share Postat Decembrie 12, 2018 Eu sunt de parere ca cei de la Honda s-au saturat sa aiba doar un pilot la varf si vor sa faca tot ce le sta in putinta sa fie "top dogs" din toate punctele de vedere. Sincer nu cred ca-l subestimează pe Lore, ci chiar spera ca acesta sa duca mobreta aia pe podium cat mai des. Si da, la fel cred ca si ei sunt constienti de valoarea lui MM la momentul actual si consider ca nu se sabotoeaza singuri dandu-i lui Lore tot ce vrea. Pt ca doar asa pot fi cu adevarat "acolo", nu doar cu MM purtator de "emblema". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 12, 2018 Autor Share Postat Decembrie 12, 2018 Lorenzo ii e cam e dator,si poate sa fie un bun scut. Daca il va bate pe mm atunci jos palaria Totusi cred ca nu sunt chiar prosti cei de la hrc sa aduca un coechipier care ii va fura puncte favoritului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 12, 2018 Share Postat Decembrie 12, 2018 (editat) Pai nene, l-au adus deja pe Lore. Daca vroiau unul sa ii tina de urat lui MM, aduceau ceva imprastiat fara nici o sasna. Tu chiar crezi ca aia se asteapta ca Lor sa stea de colonel sau sa-l tina ei in sah cu o mobra "secundara"? Ca o sa ii fure puncte? Da. So what? Iese Lore campion sau MM, tot Honda scrie pe ei. Sau crezi ca se vor bate astia doi si vine careva si ia campionatul? Really? Win win pt Honda. La constructori idem, aduna astia laolalta cat tot restul plutonului la un loc. Win again Honda. Prea va mai plac unora conspiratiile si ideile SF(Lore dator lui MM,Honda niște mincinosi,etc) . Pe bune. Editat Decembrie 12, 2018 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 13, 2018 Share Postat Decembrie 13, 2018 de obicei in orice echipa e pilotul nr 1 si nr 2. (dar asta se decide in curse) buba e ca lore nu prea se impaca cu nr 2. deci o sa fie interesant oricum ar fi. sincer si cand erau lore si rosi la yamaha...fiecare tragea tare si aia era..nu cred ca a fost nimeni sabotat. deci nu e o premiera o echipa cu 2 piloti buni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate