petre81. Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Acum 24 minute, Starcream a spus: Si are idee cineva ce trebuie sa fac sa trec si rotile de 19 in carte? Pai de ce sa te opresti la 19? Mai bine pui de 20, si cand nu-ti mai plac alea pui de 21, si tot asa. Ia zi, la ce te ajuta rotilea alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Nu te mai agita atata ca jentile alea luate individual nu sunt mai scumpe decat motoreta ta ...dar luate cate doua sunt. Daca iti arata si incatamintea te-a blocat de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Acum 53 minute, Starcream a spus: De obosit, nu prea. Mai mult m-am plicti. On topic: am luat jucaria de la detailing de cateva zile, i-am pus rotile de vara ca cele de iarna erau nasoale rau oricum. Nici de astea nu sunt foarte incantat (nexen n8000), e drept ca nici mazga din Bucuresti nu prea ajuta, dar as vrea sa iau ceva mai bun. Ceva recomandari? Si are idee cineva ce trebuie sa fac sa trec si rotile de 19 in carte? yokohama advan neova nu te-ar ajuta la mazga de acum totusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Chiar acum, goe 75 a spus: Nu te mai agita atata ca jentile alea luate individual nu sunt mai scumpe decat motoreta ta ...dar luate cate doua sunt. Ce-mi place mie cand intalnesc cate un partzar de asta pe drum care incetineste in mod inexplicabil, te gandesti ca ceva nu e in regula si incetinesti si tu... cand colo partzarul cu jantele de fitze pe masina incetineste ca a vazut cea mai mica denivelare posibila pe sosea si-i e frica sa nu strice jantele pwlii cu care nu poate sa mearga. Si asta in conditiile in care oricum merge cu maxim 80km/h pt ca nu mai are bani de benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Diferenta e ca pe mine nu ma agita ...dar am observat si am invatat.Ale mele sunt pe 16 si am cumparat si setul de iarna tot pe 16. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 1 oră în urmă, Starcream a spus: De obosit, nu prea. Mai mult m-am plicti. On topic: am luat jucaria de la detailing de cateva zile, i-am pus rotile de vara ca cele de iarna erau nasoale rau oricum. Nici de astea nu sunt foarte incantat (nexen n8000), e drept ca nici mazga din Bucuresti nu prea ajuta, dar as vrea sa iau ceva mai bun. Ceva recomandari? Si are idee cineva ce trebuie sa fac sa trec si rotile de 19 in carte? Exista dimensiuni omologate si dimensiuni tolerate. Intreaba la RAR care sunt aceste dimensiuni pentru modelul tau. Am intrebat si eu pentru un Nissan X-Trail. Costa 100 lei lucrarea. Daca acest model nu are omologate jentile de 19 si vrei sa le treci in carte o sa te coste cat nu face. Fii-miu si-a luat un Nissan 200 SX si vroia sa puna jenti mai mari. Am intrebat de la RAR si au spus ca da, se poate face omologare. Se verifica nspe mii de chestii, costa alte nspe sute/mii € si gata. Aici poti vedea care dimensiuni se potrivesc (nu neaparat sunt si omologate): https://www.wheel-size.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 1 oră în urmă, Starcream a spus: Nici de astea nu sunt foarte incantat (nexen n8000), e drept ca nici mazga din Bucuresti nu prea ajuta, dar as vrea sa iau ceva mai bun. Ceva recomandari? Si are idee cineva ce trebuie sa fac sa trec si rotile de 19 in carte? in functie de motor,suspensie , buget si nu in ultimul rand aspirante sportive ... Michelin CUP !!! Michelin Pilot power 4 .... astea sunt top pe segmentul lor eu cum nu castig cat 6 mecanici si doar un umil salariu de director , merg de 10 ani doar pe TOYO ! pret de chinezisme performante apropiate de michelin . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Acum 6 minute, superbec a spus: eu cum nu castig cat 6 mecanici si doar un umil salariu de director , Pai tu nu ai cum sa castigi cat sase mecanici, esti doar un mecanic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Acum 3 ore, Starcream a spus: Eh, nu neaparat. M-am mobilizat si mi-am depasit conditia, castig mai bine decat vreo 6 mecanici auto la un loc. Hai că ai reușit să impresionezi 3 virgine cu replica asta...dar de unde să le luăm?! Te-a cam făcut cu nervii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 ha ha ha, mecanicii au ajuns cea mai joasa speta pe motociclism.ro! ce-mi e superbec ce mi-e alexen, tot saraci amandoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Starcream, hai ca te-a luat Pasagera in colimator - tinerel esti, masina de fitze ai, de castigat zici ca iti permiti o shaorma cu de toate... Ce sa mai, prezinti interes. Nevasta-ta stie ca starnesti fecioarele pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Da chiar, cat castiga 6 mecanici? Mecanici de UK, Ro sau Zimbabue? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Acum 45 minute, Starcream a spus: PS: virginele nu se regăsesc in aria mea de cautare, call me after the cherry is popped Hahaha....bine, sa o lăsăm așa. Te anunț când e cazul..doar că.. ce facem cu nevastă-ta...?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Just now, Flower-Power said: Hahaha....bine, sa o lăsăm așa. Vezi ca daca o lasi prea mult asa, se usuca si cade. Alta nu mai creste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Acum 1 oră, petre81. a spus: Pai tu nu ai cum sa castigi cat sase mecanici, esti doar un mecanic. prost ...informat. Acum 53 minute, petre81. a spus: ha ha ha, mecanicii au ajuns cea mai joasa speta pe motociclism.ro! ce-mi e superbec ce mi-e alexen, tot saraci amandoi avand in vedere ca stiu personal peste 50 de mecanici .. da, pot sa spun ca sunt un pic mai inteligenti decat tamplarii ce repar eu ,tu vezi pe discovery channel ... mai cauta supapele la ij cand le gasesti da un bip 1 oră în urmă, Starcream a spus: Da ma, o replica a mea de rahat, dar nu suport sa vad cum da asta cu parerea in stanga in dreapta si o face pe burghezul, cand de fapt... Ca fapt divers, as prefera sa nu fac ce fac eu si sa fiu mecanic, e mai linistita viata, dar na, fiecare cu drumul lui. Pana una alta, masina e stock, eu stock deci nu are rost sa iau topul cauciucurilor. Doar ceva mai bun decat nexenurile astea as merge pe toyo atunci vezi pe site ce ti se potriveste mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Acum 34 minute, Metal Heart a spus: Starcream, hai ca te-a luat Pasagera in colimator - tinerel esti, masina de fitze ai, de castigat zici ca iti permiti o shaorma cu de toate... Ce sa mai, prezinti interes. Nevasta-ta stie ca starnesti fecioarele pe forum? Gelosule! Cine e gelos, cine..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Acum 2 minute, superbec a spus: ce repar eu ,tu vezi pe discovery channel Imi aduc aminte cand spuneai ca n-ai fost in stare sa conduci o Lada... marele mecanic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Acum 2 minute, Metal Heart a spus: Vezi ca daca o lasi prea mult asa, se usuca si cade. Alta nu mai creste. Nu te îngrijora și nu ai teamă! La voi, e riscul ăsta...bine, dacă are ce să cadă, evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 10 minutes ago, Flower-Power said: Hahaha....bine, sa o lăsăm așa. Te anunț când e cazul..doar că.. ce facem cu nevastă-ta...?! pasagero cu motoru nu mia vrei? 6 minutes ago, Flower-Power said: Nu te îngrijora și nu ai teamă! La voi, e riscul ăsta...bine, dacă are ce să cadă, evident. iaca ce rautacioasa s-a facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Acum 12 minute, petre81. a spus: Imi aduc aminte cand spuneai ca n-ai fost in stare sa conduci o Lada... marele mecanic. asta trebuia sa fie o mare jignire? muhahahhaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Ribo, nu înțeleg intrebarea ta...dezvoltă un pic subiectul, ești supi că nu te-am întrebat vreodată dacă mă plimbi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 De vreo 5 pagini autorul a declarat ca temporizează achiziția din motive personale. Îl lăsăm sa le rezolve și totodată nu punem presiune așteptând cât mai repede poză cu achiziția. Restul conversațiilor sunt sterile.. Multumesc și scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flexi720609 Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 (editat) Cristi: aia s-a intamplat de mult..... acum deja se incadreaza la fun Editat Februarie 27, 2019 de flexi720609 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 10 minutes ago, Flower-Power said: Ribo, nu înțeleg intrebarea ta...dezvoltă un pic subiectul, ești supi că nu te-am întrebat vreodată dacă mă plimbi? :)) zic ai trecut de la moto la masini? Nu mai te implimbi cu motoretele? Pai ia intreaba-ma acum :)) ca nu e timpu pierdut sa vedem daca ma mai supar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate