SMAEB Postat Aprilie 6, 2019 Share Postat Aprilie 6, 2019 Salutare, Cei care doresc sa-si achizitioneaze biletele pentru SMAEB o pot face pe site-ul iaBILET.ro --> SMAEB In acest weekend (13-14 aprilie) beneficiati de promotia Earlybird cu 10% reducere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 7, 2019 Share Postat Aprilie 7, 2019 (editat) Ce excrocherie! Dacă alegi să plătești prin orange reducerea e de 2 lei! La propriu, 12.26€ la cursul de azi de 4.75 = 58.25 lei. Editat Aprilie 7, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SMAEB Postat Aprilie 7, 2019 Autor Share Postat Aprilie 7, 2019 Buna seara, Aveti un cost de procesare plata care nu tine nici de SMAEB, si nici de IaBilet.ro, ci este al companei de telefonie. Este evidentiat clar, dupa cum se poate observa. Cred ca daca platiti cu cardul nu aveti nimic suplimentar. Echipa SMAEB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Aprilie 8, 2019 Share Postat Aprilie 8, 2019 Aprob, am luat cu cardul 2 bucati... Asa e romanul, trebuie sa gaseasca ceva sa-l nemultumeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 8, 2019 Share Postat Aprilie 8, 2019 nenea john, nu stiu ce pui tu acolo, dar , cu cardul, e fara comision. Luat 1 bucata, 30 lei. de unde 58 lei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Aprilie 8, 2019 Share Postat Aprilie 8, 2019 Am cumparat si eu două bilete, plata cu cardul, total 54 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Boros Postat Aprilie 9, 2019 Share Postat Aprilie 9, 2019 Sa inteleg ca EARLY BIRD e 30 de lei, ok... justificat, sa zicem. La fata locului ... cat va fi biletul? sau... pana cand e acest EARLY BIRD si ... in ce consta reducerea ca imi iau bilet anticipat? Cele bune, Alex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 9, 2019 Share Postat Aprilie 9, 2019 (editat) Înțeleg că early bird a fost în weekend. Probabil prețul întreg e 30 lei/bilet, am luat duminică plătind cu cardul 2 bilete cu 54 lei. Orange sau Vodafone ar fi fost 58 lei și ceva mărunțiș, maximă reducere de nici 2 lei! Sper să nu fie 25 lei biletul la intrare! Editat Aprilie 9, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 9, 2019 Share Postat Aprilie 9, 2019 aaaa, acum pricep si eu :)) bun asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Aprilie 9, 2019 Share Postat Aprilie 9, 2019 Anul acesta reusesc organizatorii sa faca o garderoba unde sa-si lase echipamentul o parte dintre cei veniti? Sau o sa fiti surprinsi de treaba asta si iar o sa fie casti pe post de sapca? Altfel, e o placere sa cari echipamentul vreo 2-3 ore, o placere! Eu nu vin cu moto si o sa vizitez vineri. sic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 9, 2019 Share Postat Aprilie 9, 2019 Sunt foarte curios cum va fi salonul in acest an. Sper sa fie mai mare, cu mai multi expozanti. Si mai sper ca vom putea duce cumparaturile la masina fara a plati din nou bilet. Asa a fost si in anii precedenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin ADMIN Postat Aprilie 9, 2019 Admin Share Postat Aprilie 9, 2019 Acum 12 ore, Alexandru Boros a spus: Sa inteleg ca EARLY BIRD e 30 de lei, ok... justificat, sa zicem. La fata locului ... cat va fi biletul? sau... pana cand e acest EARLY BIRD si ... in ce consta reducerea ca imi iau bilet anticipat? Cele bune, Alex. Buna seara, Earlybird (10% reducere) a fost in weekend-ul 6-7 Aprilie. Pretul biletului este 30 RON, atat online cat si la locatie. Diferentiera intre pretul online si cel la eveniment se va face incepand cu editia viitoare. Acum 10 ore, warlock a spus: Anul acesta reusesc organizatorii sa faca o garderoba unde sa-si lase echipamentul o parte dintre cei veniti? Sau o sa fiti surprinsi de treaba asta si iar o sa fie casti pe post de sapca? Altfel, e o placere sa cari echipamentul vreo 2-3 ore, o placere! Eu nu vin cu moto si o sa vizitez vineri. sic! Din pacate nu putem face garderoba. Pe langa costurile foarte mari (locatie, rafturi, paza, personal, sistem evidenta, etc) exista o mare problema in ceea ce priveste eventualele plangeri in ceea ce priveste deteriorarea echipamentului (in particular la casti). Din pacate nu avem o solutie viabila pentru garderoba, si nu vrem sa facem o experienta. Daca insa exista o entitate care doreste sa faca acest lucru, ca un business, ne poate contacta. Acum 8 ore, Kosh a spus: Sunt foarte curios cum va fi salonul in acest an. Sper sa fie mai mare, cu mai multi expozanti. Si mai sper ca vom putea duce cumparaturile la masina fara a plati din nou bilet. Asa a fost si in anii precedenti. Va rog sa nu dezinformati! Nu e existat niciodata vreo restrictie in a iesi si a reintra la eveniment in cazul in care mergeti pana in parcare. Cu stima, Echipa SMAEB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Aprilie 9, 2019 Share Postat Aprilie 9, 2019 Acum 2 minute, ADMIN a spus: Nu e existat niciodata vreo restrictie in a iesi si a reintra la eveniment in cazul in care mergeti pana in parcare. Confirm, am făcut asta în nenumărate ediții, fie ca am dus o baterie sau o geaca la mașină , am intrat înapoi fără probleme. Inclusiv când a fost organizat la romaero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 9, 2019 Share Postat Aprilie 9, 2019 Pai asta am spus si eu: asa a fost si in anii precedenti si sper sa se mentina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Aprilie 10, 2019 Share Postat Aprilie 10, 2019 Unde gasim o lista cu expozantii? Sa stim ce avem de vazut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 15, 2019 Share Postat Aprilie 15, 2019 Vor mai fi si biciclete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 15, 2019 Share Postat Aprilie 15, 2019 On 10.04.2019 at 9:58, cipenyrider said: Unde gasim o lista cu expozantii? Sa stim ce avem de vazut... Pe www.smaeb.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Aprilie 16, 2019 Share Postat Aprilie 16, 2019 @SMAEBAm cumparat 2 bilete online, in earlybird, cum "pot" castiga casca aia ? Ce trebuie sa fac ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 19, 2019 Share Postat Aprilie 19, 2019 (editat) Mi-a ieșit pe nas biletul electronic! La intrare era o fată care a pozat codul afisat pe ecranul telefonului meu - POZAT, NU SCANAT!!! - a trimis poza nu știu cui și a așteptat la telefon confirmarea!! Cel puțin 3 minute am stat în "no man's land" până a venit confirmarea (probabil transcria de mână codul și îl căuta în vreun Excel persoana de la capătul celălalt al firului) și mi s-a permis accesul! Cei cu bilete analogice treceau unul după altul! Asta vineri la 15.10, când nu era afluență de vizitatori! Mâine dacă se păstrează același sistem informatic o să fie urgie! Viața bate filmul și biletul de hârtie pe cel electronic! Sau o fi durat atât că nu știa dacă să îmi dea sau nu casca aia? Pardon, basca. Smaeb, te iubim Că ca tine nu găsim! Editat Aprilie 19, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Aprilie 19, 2019 Share Postat Aprilie 19, 2019 Eu am avut o experienta complet opusa. Am venit cu bilet electronic, mi s-a scanat QR Code-ul, a fost recunoscut pe loc si gata. Oricum, fata de experienta SMAEB din 2017, cea din 2019 e un mare pas inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 19, 2019 Share Postat Aprilie 19, 2019 Dacă n-ar fi fost alți "pozați" așteptând când am ajuns eu, nu aș fi așteptat puțin și până să ajung la poză, + alți 5-6 fericiți după mine care așteptau eliberarea mea pt a fi preluați, aș putea crede că am fost tratat preferențial! Poate doar la câștigătorul băștii lui Rossi o fi durat atât. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wlaad Postat Aprilie 20, 2019 Share Postat Aprilie 20, 2019 Buna ziua, copiii platesc bilet intreg? Ma intereseaza pentru varstele de 4 si respectiv 8 ani... O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Aprilie 20, 2019 Share Postat Aprilie 20, 2019 @ADMIN: pentru ca topicul celalalt, cu anuntul, este inchis, intreb aici: exista vreun ride test la SMAEB anul acesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Aprilie 20, 2019 Share Postat Aprilie 20, 2019 La ce aglomerație e azi acolo (abia am plecat) nu cred ca o sa mai primiți răspunsuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesaw Postat Aprilie 20, 2019 Share Postat Aprilie 20, 2019 Acum 5 ore, Wlaad a spus: Buna ziua, copiii platesc bilet intreg? Ma intereseaza pentru varstele de 4 si respectiv 8 ani... O zi buna! Copiii pana in 7 ani au acces gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate